generał Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 SIEMANKO BRACIA I SIOSTRY DZIS SPRZEDAŁEM SWOJE KOCHANE VIRAGO TR1 980 I JEZDZI JUZ NA MAZURACH,CZEKAŁO NA GOSCIA 3 LATA NO I JUZ JE MA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 DZIS SPRZEDAŁEM SWOJE KOCHANE VIRAGO TR1 980 Żałoba normalnie. Generał łącze się w bólu :P :P :) PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 W tej cięzkiej dla Ciebie chwili generale włącz Radio Maryja i ojciec dyrektor bedzie z Toba !!! [ Dopisane: 14 ]Ale żem sie zalkoholizowal.......jutro o 13 na pasie slyszalem :P jedyny twardziel w towarzystwie przyjedzie sprzetem jak zwykle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Dziś zbiórka na Pasie o godzinie 13Kazdy chce zobaczyć tego twrdziela i oczy nacieszyć. Dziewczyny na pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 SIEMANKO BRACIA I SIOSTRY DZIS SPRZEDAŁEM SWOJE KOCHANE VIRAGO TR1 980 I JEZDZI JUZ NA MAZURACH' date='CZEKAŁO NA GOSCIA 3 LATA NO I JUZ JE MA [/quote']No to Generał Gratuluje , dwóch się cieszy :mrgreen: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Mysleliscie kiedys zeby zalozyc specjalny temat "ZACH-POM" lub "SZCZECIN"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 kiedys zeby zalozyc specjalny temat "ZACH-POM" lub "SZCZECIN"??E juz jest Halo szczecin i niech tak zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Mysleliscie kiedys zeby zalozyc specjalny temat "ZACH-POM" lub "SZCZECIN"?? Nad tym nie musimy myśleć ani nie musisz się pytać wystarczy że założysz nowy temat, po jakimś czasie zobaczysz czy sie przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 o 13 na pasiechyba za pozno przeczytalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 chyba za pozno wstalem :/ , twardziel nie przewidzial ze bedzie mial takiego kaca :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Mysleliscie kiedys zeby zalozyc specjalny temat "ZACH-POM" lub "SZCZECIN"?? Tak padł taki pomysł i załozone zostało Halo Szczecin :banghead: Po co kombinowac skoro jest taki temat i ma sie dobrze? Ba nawet coraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Heloł? Podaję link do mojego zdjęcia na stronkę http://cruiser.szczecin.pl/modules/bamagal.../galerie/g7.jpgBędziecie wiedzieć co z nim zrobić. Pa Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Hello wszystkim! Obudziłam się trochę z zimowego snu, który mnie ostatnio ogarnął... Chyba nie tylko mnie, bo coś tutaj za dużo się tez nie dzieje... Chyba wszyscy cierpicie po troche na zimową depresję i brak słońca 8) Chciałoby się już polatać, nie?! Oby jak najszybciej... Gorąco pozdrawiam, lekko zmarznięta, ale już przebudzona... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 WitamA czy ktos z Was wie gdzie przeniesli sie ze swoim klubem Outlawsi????bo na ludowej nie ma juz ich klubu....Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Hello wszystkim! Obudziłam się trochę z zimowego snu' date=' który mnie ostatnio ogarnął... Chyba nie tylko mnie, bo coś tutaj za dużo się tez nie dzieje... Chyba wszyscy cierpicie po troche na zimową depresję i brak słońca 8) Chciałoby się już polatać, nie?! Oby jak najszybciej... Gorąco pozdrawiam, lekko zmarznięta, ale już przebudzona... :D[/quote'] Oj przydało by się, przydało... W niedzielę miałem juz zamiar na pas polecieć ale lód mnie powstrzymał. Po drodze autkiem napotkałem kilka miejsc w których gleba murowana.Podobno idzie ocieplenie - zobaczymy!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi