Patryk_mx Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mikołaj w tym roku nie zapomniał i o Jadwidze. W niedziele testy, jestm ogromnie ciekaw różnicy między power bombą a mega bombą p.s. moto brudne po wczorajszym treningu, jeszcze na power bombie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidrz400e Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Takie foto z małej wpadki, moto wyciągałem ursusem c360 inaczej nie dało rady im bardziej go ruszałem tym bardziej sie zapadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wszyscy jeżdżO, nic nie dodajO, to ja coś rzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) ostatni wypad na Roztocze,10 KTMów, zwykłe exc, six day's, mxc, hybrydy sx-exc i inne wynalazki4 yamahy, 1szt yz450 3sz wr4501 husabergco ciekawe na przeprawach po wąskich kamiennych wąwozach zasypanych kłodami kumpel na yz bardzo narzekał (wiadomo, biegi i zawias), ale tylko on zaliczył wszystkie podjazdy :icon_mrgreen: Edytowane 5 Lipca 2013 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Po dłuuugiej przerwie wracam z nowymi fotkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Z III Kociewskiego Rajdu Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 GK wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Motor na podjeździe wyskoczył mi z pod tyłka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badin Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Siema! Sezon pełną parą to podrzucę parę fotek ode mnie! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 mmm757 ale trasa hardcore !Badin mega teren *_*no i ja wstawie coś nowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbalagan Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 a wjechało mi się w ruchome piaski :D:D po kilku godzinach walki do przyjazdu koparki...odjechałem w siną dal . KTM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tak samo sie kiedyś wkleiłem, tyle ze zdołałem go jeszcze na bok przewrocic, ale i tak bez kopary się nie obyło-na szczęscie blisko była. Im bardziej się rusza tym bardziej wpada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbalagan Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 j/w !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 BRP niema lekkiego zycia Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 uu współczuję to kopac i szarpac :biggrin: zeby nie było ze offtop - my preferujemy takie tereny:Uploaded with ImageShack.us to białe to stary kat 250 enduro, z 8lat temu mój kuzyn przywiozł go zza miedzy, pałował 3 lata bez dotykania silnika, potem kupil to kupel, zmienił tłoka i łozysko na sworzniu i pałowal dalej, sprzedał po roku, kupił go jakis zupelnie zielony typ i nie ogarnął mocy, więc kupil go następny kumpel za chyba 2K, zmienił znowu tłok i tyra dalej, motor jest nie do zaje...nia a w ciezkim terenie sprawdza sie lepiej wiele nowych enurakow :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi