Kamel-JG Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Cześć Mam upatrzonego KXa 125 z 99 roku z Zielonej Góry i przymierzam sie do kupna... Ale mógłby ktoś z okolicy podjechać i zobaczyć czy faktycznie warto po niego jechać? Zobaczyć czy wszystko gra z moto i papierami... Stawiam browar 0,66! :icon_rolleyes: Pozdro Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Kamel-WGJG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Może ktoś by podskoczył, ale nikt nie jest jasnowidzem i nie wie o którego chodzi dałbyś linka do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 pewnie chodzi o tego o http://otomoto.pl/kawasaki-kx-125-do-rejes...dt-M627429.html oferta kusząca bo do rejstracji z homologacją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Jak to jest KDX!! to jeszcze kogoś z forum nawet te same foty są. Jak kiedyś kupowałem kdx to chciałem go brać ale chciał tyle samo kasy co teraz. Dość długo go sprzedaje ale naprawde ładny. Już wiem kogo to jest http://forum.motocyklistow.pl/krzysiek-1234-m5239.html Edytowane 26 Stycznia 2008 przez karolb123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 To nie jest kdx ten kolega miał kdx i wyglądał prawie identycznie http://www.bikepics.com/pictures/1010791/ale po zerknięciu widać od razu różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekpl Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Był już poruszony wątek o tym motocyklu. Coś kombinowany jest. Nie pamiętam dokładnie. Było to w temacie co kupić. Damiano napisał, że to 91 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) motorek jednego z forumowiczow, kdx mial wczesniej w tamtym sezonie jeszcze razem jezdzilismy, i niemylcie tamtego kdx z tym kx chociaz wlasciciel jest ten sam,z tego co pamietam kazdy jego motor byl w bdb stanie Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 To nie jest kdx ten kolega miał kdx i wyglądał prawie identycznie http://www.bikepics.com/pictures/1010791/ale po zerknięciu widać od razu różnicę. Aj, to sorka ale podobny nie spojrzałem bo tamten forumowicz też z Jeleniej i tak mi się z kojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobra sciema, jesli ten "kx" jest z 99 roku to ja mam 60tke na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No to koleś chyba ten sam ale moto nie to co podsyłacie z bikepics tylko ten co podał "nowytzrdt"... Więc co nie warto? Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witajcie. Pozwolicie że może to trochę naprostuje... Motocykl jest w moim posiadaniu, jest to Kawasaki KX 125 nie ma nic wspólnego z KDXem. Posiadam do niego dokumenty, ( mały oraz duży dowód rejestracyjny). W dokumentach jest napisane że motocykl został wyprodukowany w 1999 roku. Reszta, tak jak jest napisane na otomoto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jest to rocznik 91, a w dokumentach masz 99 ponieważ zapewne wtedy został zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) W dokumentach jest napisane że motocykl został wyprodukowany w 1999 roku. Czy w briefie pisze Baujahr? bo jesli tak to prawda ze rok produkcji to 99 a jesli erstzulassung to tylko data pierwszej rejestracji, niestety ogloszenie wygasło a wiem że tam był skan papierów. Edytowane 27 Stycznia 2008 przez jurer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Jimmy jesli widziales ze kazdy jego motocykl byl dobry to sie mylisz:) kumpel od niego kupil husqvarne wr360 i byl taki luz na korbowodzie ze wysypaly sie iglieli zmielil to tlok reszta wiadomo koszt 2tys zl. Wlasciel mowil ze nie bylo nic grzebane przy silniku a byl tam czerwony silikon i polskie lozyska fag-a:) Zrobil na tym motocyklu okolo 200km. Czemu sprzedal? nie chce powiedziec:) Jedynie z tego co mowil to sie okazalo ze byl nowy olej. Wiec wnioski sami sobie wyciagnijcie:) Edytowane 28 Stycznia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dobra sciema, jesli ten "kx" jest z 99 roku to ja mam 60tke na karkuA ja mam drugie wcielenie. :icon_razz: Witajcie. Pozwolicie że może to trochę naprostuje... Motocykl jest w moim posiadaniu, jest to Kawasaki KX 125 nie ma nic wspólnego z KDXem. Posiadam do niego dokumenty, ( mały oraz duży dowód rejestracyjny). W dokumentach jest napisane że motocykl został wyprodukowany w 1999 roku. Reszta, tak jak jest napisane na otomoto.PozdrawiamTo żeś chłopie rzeczywiście wyjaśnił. Twierdzisz że KX to z jakiej ty parafii masz te papiery? Tylko nie pisz że chciałeś sobie pojeździć po asfalcie i kupiłeś tą niby homologacje do full cross'a. (co mozna tylko ja kupić do nowego moto :icon_razz: ) Jest to rocznik 91, a w dokumentach masz 99 ponieważ zapewne wtedy został zarejestrowany. :bigrazz: Taa, to ja sobie kupie cross'a z '90 roku i tak teraz go zarejestruje to będzie 2008 rok?? Nie no chyba jutro otwieram salon motocyklowy. :crossy: Pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi