kondziureq Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 czesc ostatnio spotkałem sie z zastosowaniem puszki od redbulla i mam kilka pytan1 czy to jest samoróba?2 czy to jest gazbox? czy moze zbiorniczek od amortyzatora?3 czy to jest nacisniete? czy oklejone?4 czy ktos z forum spotkał sie z takim zastosowaniem?5 czy wg was szpeci czy poprawia wyglad moto? http://img134.imageshack.us/my.php?image=beztytuupw7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 To jest nakladka na zbiornik gazu do tylnego amorka i moim zdaniem wyglada fajnie :icon_razz: a jak to jest zrobione to nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 To taka nakładka metalowa, wciska się ją na puszkę zbiorniczka gazu amortyzatora tylnego. Czy zdobi czy szpeci - kwestia gustu przecież...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 na pewno nie jest to wiejski tuning i moim zdaniem ładnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja coś takiego mialem w kmx'ie.. z czasem poblakło ale dośc fajnie wyglada. Kupujesz zwykłego red bulla i docinasz puszke na wymiar. Następnie w zależności od mocowania tej puszki od amorka stosujesz odpowiednie mocowanie, np 2 razy zaciski metalowe, albo elektryczne (plastikowe) kwestia gustu. U mnie bylo u gory na opaskę metalową-nie bylo widać a na dole puszka siedziała w takim gniazdku i tak też została wciśnięta. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A czy to ma inne zastosowania niż tylko wizualne ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No. Dodaje skrzydeł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No. Dodaje skrzydeł. pzdrHahahahah.Ladnie to wyglada, dobrze ze nie z napisem NOS :icon_rolleyes:Widywalem takie juz niestety...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 robie sie to tak kupujesz puszke redbula obcinasz ja u gory dopasowujesz ja wciskasz i zaciagasz na plastikowa opaske. Mi sie to podoba:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak to bedzie obcieta puszka po red-bull-u przymocowana opaskami to bedzie to wiejski tunink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) widziales na oczy? czy tylko tak mowisz? to mozesz dac bez opaski i tak powinna sie trzymac Edytowane 22 Stycznia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja mocowałem bez opaski , puszka po RB i tak ma zamałą średnicę i trzeba ją rozciąć (kmx/ktm).w miejscu rozcięcia powstaje szpara ok 1-2cm, w tym miejscy wystarczy przykleić pasek taśmy na gada i trzyma Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja też miałem, taką u siebie w Aprilii :icon_twisted: Robi się to bardzo, tak jak koledzy wyżej wymienili. żadna filozofia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 robie sie to tak kupujesz puszke redbula obcinasz ja u gory dopasowujesz ja wciskasz i zaciagasz na plastikowa opaske. Mi sie to podoba:]nie no najpierw zanim obetniesz góre musisz tego redbulla wypić :icon_question:pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 http://bikepics.com/pictures/631207/ http://bikepics.com/pictures/625614/ Czego to ludzie nie wymyślą? Ale osobiście wolałbym butelkę po BURNie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi