Monia:) Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja mam b4 :bigrazz: .... a b6 tez bylo dla mnie za duze... nie mialam, ale przymierzalam sie...i to prawda, ze b4 fajnie wyglada.... tak BANDYCKO :icon_razz: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja w swoim obnizyłem siedzenie i jest ok. Mogłeś jeszcze napisać ile masz wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mogłeś jeszcze napisać ile masz wzrostu.172 cm. po obnizeniu naprawde duzo lepiej mi sie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja mam b4 :icon_biggrin: .... a b6 tez bylo dla mnie za duze... nie mialam, ale przymierzalam sie...i to prawda, ze b4 fajnie wyglada.... tak BANDYCKO :icon_question: :clap:He, he, w Japonii sporo kobitek śmiga na B4 i B25. Nie powiem, często jest to ładny widok (żeby nie napisać: uczta dla oka). Ale zastanawia mnie właśnie to, że chcesz b4, dość nie spotykany model w Polsce i cholernie trudno z częściami.Tego właśnie bym się najbardziej obawiał przy zakupie B4: że może być trudniej dostać części niż np. do B6. Trzeba by zrobić rekonesans po branżowych sklepach, serwisach itp. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Tego właśnie bym się najbardziej obawiał przy zakupie B4: że może być trudniej dostać części niż np. do B6. Trzeba by zrobić rekonesans po branżowych sklepach, serwisach itp. Byłem na zakupie B4 i popytałęm tu i tam, mechanik powiedział, że dobra maszyna, ale jak w bdb stanie. Robił właśnie przy B4 i cholernie trudno mu było znaleść części. Więc odpusciłem i kupilem B6. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez jokoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jako ze już sie pochwaliłem posiadaniem Bandita, to teraz zapodaję fotki:http://www.bikepics.com/members/nerq/99bandit600s/ Moto było niebieskie, rozebrałem do ostatniej śrubki. Dzisiaj zrobiłem OC i przegląd wiec śmigać legalnie już mogę :-). Wiem że wymaga jeszcze nieco dopieszczenia, wiec wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu wlkp Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja z objuczonego (kufer + tank bag + plecak na siedzeniu pasażera) Bandziorka wycisnąłem na autostradzie LICZNIKOWE 230 km/h, ale było chyba trochę z górki. Cześć,Za jakiś tydzień wybieram się na wakacje :) i kupiłem taką oto tanią rolkę na tył: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....&products_id=38Może znajdzie się ktoś, kto już coś takiego woził na swoim bandziorze? Jak to zamocować? Czy do takiej torby potrzebuję jakiś stelaż, czy wystarczy sie spakować i przymocować ją dwoma pasami (jak tak to do czego)? I gdzie ją najlepiej postawić: za kanapą czy na miejscu pasażera? Pytam bo jeszcze z czymś takim nie jechałem a w opakowaniu nie ma żadnej instrukcji... Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jako ze już sie pochwaliłem posiadaniem Bandita, to teraz zapodaję fotki:http://www.bikepics.com/members/nerq/99bandit600s/ Moto było niebieskie, rozebrałem do ostatniej śrubki. Dzisiaj zrobiłem OC i przegląd wiec śmigać legalnie już mogę :-). Wiem że wymaga jeszcze nieco dopieszczenia, wiec wszelkie uwagi mile widziane Hej jeśli chodzi o szczegóły to poszukałbym na Twoim miejscu oryginalnych luster, naklejki i ciężarków...Czy ślinik sam malowałeś?Oczywiście sprzęt zacny w jedynym słusznym kolorze.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Lusterka oryginalne mam. Silnik malowałem sam. NAklejki te to jedyne jakie były dostępne w UK, a do ciężarków dojdę, bo muszę jeszcze podnóżki zmienić śruby na deklach na srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Cześć,Za jakiś tydzień wybieram się na wakacje :clap: i kupiłem taką oto tanią rolkę na tył: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....&products_id=38Może znajdzie się ktoś, kto już coś takiego woził na swoim bandziorze? Jak to zamocować? Czy do takiej torby potrzebuję jakiś stelaż, czy wystarczy sie spakować i przymocować ją dwoma pasami (jak tak to do czego)? I gdzie ją najlepiej postawić: za kanapą czy na miejscu pasażera? Pytam bo jeszcze z czymś takim nie jechałem a w opakowaniu nie ma żadnej instrukcji... Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam.Takowej nie mam ale mam podobną innej firmy, torbe tą albo kladziesz na siedzeniu pasażera i mocujesz pasami (uważaj żeby nie obcierala plastików bo lakier setrze, możesz je zabezpieczyć folią samoprzylepną) lub mocujesz na stelażu za siedzeniem pasażera (jeżeli takowy masz:) ). Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Elo Kto ma coś do powiedzenia na temat kufrów, a zwłaszcza Moto-Detail 42 L to rzućcie okiem:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1001395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu wlkp Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Takowej nie mam ale mam podobną innej firmy, torbe tą albo kladziesz na siedzeniu pasażera i mocujesz pasami (uważaj żeby nie obcierala plastików bo lakier setrze, możesz je zabezpieczyć folią samoprzylepną) lub mocujesz na stelażu za siedzeniem pasażera (jeżeli takowy masz:) ). Dzięki za odpowiedź. Nie mam stelaża a jadę solo, więc położę na siedzeniu pasażera. Folię mam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkie Bandytki i Bandytow... mam do podjecia jakze wazna decyzje odnosnie kupienia nowego pojazdu, i faworytem moich teoretycznych dywagacji jest maly Bandit. Dlatego chcialem prosic Was o komentarze na temat Bandta 650 K7 - czyli tego z woda i wtryskiem. Starsze, wiadomo, nie do podrobienia, ale te nowe? Niektorzy z Was juz sezon na nich przejezdzili, wiec cos do powiedzenia macie na pewno. Dodatkowo interesuja mnie wrazenia z jazdy osob w miare wysokich, 185cm+ - miescicie sie wygodnie na swoich pojazdach? Dluzsze trasy nie mecza? Wiem, wiem, usiasc i sprawdzic, ale siedzenie na sucho wiele nie wnosi, a 'do jazd testowych jest Karawana' w ktorej nie ma B6... Co z tego, ze sie B12 powoze, jak chce kupic B6 nie B12. Ostatnia, najbardziej przyziemna sprawa - pieniazki :-) Co Wam sie udalo wynegocjowac kupujac nowy pojazd? Od kiedy, jezeli w ogole, moge miec nadzieje na jakies bonusy z okazji konca sezonu? Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam i do zobaczenia na drodze! -- T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jedno pytanie: czy to ma być Twój pierwszy motocykl? Ostatnia, najbardziej przyziemna sprawa - pieniazki :-) Co Wam sie udalo wynegocjowac kupujac nowy pojazd? Od kiedy, jezeli w ogole, moge miec nadzieje na jakies bonusy z okazji konca sezonu?Gdy kupowałem motocykl (na jesieni), udało mi się wynegocjować darmowe: gmole, stelaż pod kufer (co do stelaża, to nie jestem na 100 % pewien, nie pamiętam już dokładnie) oraz alarm (miałem do wyboru: to albo trzy pierwsze przeglądy gratis), oprócz tego urwałem 500 zł z ceny salonowej (przed sezonem motocykl kosztował 500 zł mniej, z nieodgadnionych dla mnie przyczyn cenę później podniesiono, ale udało mi się ją stargować). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jedno pytanie: czy to ma być Twój pierwszy motocykl? Nie, to ma byc następca Kawasaki EX 500 (na polskie GPZ 500 chyba). Pierwszy nowy i pierwszy w Polsce :P Tak na marginesie, to rownolegle sie przymierzalem do FZ6S2 i ER6f oraz CBF1000 (ta ostatnia mi na sucho najbardziej pasi na wielkosc, ale stwierdzilem, ze moze zaczne z mniejszym hukiem). Dzieki za info o wynegocjowanych znizkach, mam nadzieje, ze sie przyda. Ten moto przy ktorym tak negocjowales to byl ten B6 z siga? :evil: -- T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi