Patriko Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ja też bym pofruwał na hopie, ale cholercia utyłem i nijak od ziemi nie mogę się oderwać. :wink: TO TEN TWÓJ AVARTAR TO TWOJE ZDJĘCIE :icon_mrgreen: :buttrock: :bigrazz: :clap: :evil: :evil: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 TO TEN TWÓJ AVARTAR TO TWOJE ZDJĘCIE :) :wink: :( :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Buhahahaha. Pojechałeś :) :flesje: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jeszcze nie, ale niebawem może sie stać, wiec wolę grupkę znajomych przyzwyczajać do przyszłościowego mego wizerunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 130 km/h w mieście i tak wielu oburzonych... ciekawe z jaką Wy prędkością latacie? Szczerze mówiąc ciężko spotkać kogoś, kto jeździ tak wolno, chyba, że jeszcze nie zapiął trójki! :icon_question: P.S. A teraz czas dla krytyków :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 NO panowie jak to przepisó nie przestrzegacie 130 to możecie jechać do niemiec na autostrade polatać a nie tu terroryzować miata :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 130 km/h w mieście i tak wielu oburzonych... ciekawe z jaką Wy prędkością latacie? Szczerze mówiąc ciężko spotkać kogoś, kto jeździ tak wolno, chyba, że jeszcze nie zapiął trójki! :icon_razz: P.S. A teraz czas dla krytyków :biggrin: O Patryk i RRka pod tyłkiem... Coś mi to mówi... :biggrin: No my, Panowie ściganci o łamaniu przepisów przecież możemy powiedzieć najmniej ze wszystkich :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 O Patryk i RRka pod tyłkiem... Coś mi to mówi... :) Ciekawe co :lalag: :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 130 w mieście? to chyba tam gdzie jest ograniczenie do 30 bo normalnie to poniżej 200 nie schodzę co by koledzy nie pomyśleli, że nie mam jaj albo że jestem pedałem. Trzeba dbać o renomę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 heh "co by koledzy nie pomysleli, ze nie mam jaj albo ze jestem pedałem" mam | no comments Co do jazdy przez miasto to nawet jak bym sie uparł! i nie wiem jak sie starał to po moim miescie raczej zalicze glebe bo nikt u nas nie dba o stan dróg szczególnie w samym centrum miasta. Obwodnice to buduja 5 lat a jeszcze nie widzialem zadnych prac zeby cos sie ruszyło :rolleyes: Standard wolą wydac na koncert jakiejs Dody czy innej takiej niz pożadnie droge zrobic :icon_rolleyes: zal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no comments Dla tych co nie skumali to była ironia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 TO TEN TWÓJ AVARTAR TO TWOJE ZDJĘCIE :icon_rolleyes: :rolleyes: :lalag: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Buhahahaha. Pojechałeś :) :flesje: pozdrJeszcze nie, ale niebawem może sie stać, wiec wolę grupkę znajomych przyzwyczajać do przyszłościowego mego wizerunku.a ja myślę, że to na prawdę Twoje zdjęcie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a ja myślę, że to na prawdę Twoje zdjęcie :eek: Mada faka... :) No chyba nie...? :) Ale się uśmiałem :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 To ja na zakończenie dorzucę coś od siebie do spamu. Z kmx-a wyciągnąłem 115 km/h na długiej prostej, bez pasażera, pochylając się, więc nie ma co gadać o tym filmie więcej.ja tyle kmxem z zebatka 60 na tyle przez pola jade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi