Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

No więc... co ja mam mówić? To wy powinniście mówić.. Piaffe się jeszcze dopisze, ale generalnie uważam, że nam się fuksło z piękną pogodą i fajnym towarzystwem.

Spotkanie odniosło zamierzony skutek, czyli bylo fajnie, pojeździlismy po fajnych zakątkach, pogadaliśmy i nikomu (z wyjatkiem off-siderów :biggrin: ) film się nie urwał.

A w ogóle to myślałem że jakieś fatum nas dopadło. Najpierw Browarny sobie amputuje palce, potem duże nieszczęście trafiło grupę Barnabego, a to co Ucio miał, to już czysty humor.... normalnie zacząłęm się w piątek lekko załamywać... ALE jak już ekipa dotarła to potem było z górki :)

Na pewno zapytacie co dalej? Hmmm.... już obmyślamy miejsca na ewentualne nestepne razy... :) Z naszej strony spoko - chętnie Was ugościmy jeszcze raz.

Bury - a da się jakies hasło do tego albumu na PW do tych co robili zdjęcia? Wtedy wszystko będzie w jednym miejscu i łatwiej oglądać... sprawdź czy tak sie da - byłoby fajnie zebrać zdjęcia do kupy.

Aśka - Niuniek ciągle się pyta gdzie jest ta pani w której on się zakochał. Co mam mu powiedzieć?

A dla tych co nie dotarli (z różnych powodów) - cóż, postarajcie się ciutkę lepiej na nastepny raz bo naprawdę warto było!

Dziękuję Wam, że chciało się Wam telepać tak daleko, ale mam nadzieję że było warto i że spodobało wam się nasze miejsce i nasze zakręty (spoko Aśka, dasz radę :) )

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Muszę jeszcze podziękować Piaffe ;) za pyszne kanapeczki na drogę.

Przejechane 1268km czystej przyjemności z jazdy :crossy: .

Kilka moich zdjęć.

Jeśli ktoś chciałby fotki w większej rozdzielczości proszę się nie krępować, liczę na wymianę.

P.S. W drodze powrotnej w niektórych wstąpił demon prędkości :) .

Podziękowania dla Gospodarzy za Wspaniałe spotkanie:):D :banghead:

Przepraszam że padłem za szybko,za długo przebywałem na wolnym powietrzu,ja zwierze pomieszczeniowe:):D zatrucie powietrzem

jesteście Wszyscy Wspaniali:):D :biggrin:

Ludwik :)Czekam na zdjęcia "starej kanapy"

A my dopiero dzisiaj dotarliśmy na miejsce. Było międzylądowanie w Oleśnie i parę niespodzianek po drodze o których szkoda opowiadać. Jeszcze się nie rozebrałem a już muszę iść do pracy, więc bez rozpisywania dla wszystkich serdeczne podziękowania za wspaniały weekend. Jak ostygnę i zorientuję się o co chodzi z tymi zdjęciami to dorzucę swoje.

Dzięki, dzięki, dzięki... i do zobaczenia

Cóż, tak prozaicznie :DZIĘKUJĘ:)). :biggrin: Było bardzo fajnie i sympatycznie. Dziękuję, że przytelepaliście się taki kawał, dziękuję Agnieszce za nieustającą pomoc, Asi za rozpieszczenie jednego z moich dwóch psów (jest teraz na odwyku. Stopniowo zmniejszamy mu dawki pieszczot, żeby się chłopak zupełnie nie załam. Po za tym nie wiadomo jakie efekty uboczne mogłoby przynieść nagłe odstawienie :buttrock: ...) Chłopakom za humor, kulturę, towarzystwo, bezpieczną jazdę i za to, że Wszyscy daliście się po prostu poznać. Było super!! No i ten FAZER!!! Gdyby nie Wy to pewnie nie złożyłoby sie i nie byłoby jazdy;))

Nasz dom jest zawsze dla Was otwarty i do zaobaczenia mam nadzieję za rok :flesje:

ja powolutku przesyłam fotki na maila [email protected] hasło aska123, więc włazić i sobie oglądać :flesje: a że zdjęć jest od groma i wrzucam je będąc w pracy, to skończę to robić zapewne pod koniec tygodnia :]

Można tam dołożyć parę swoich skromnych fotek? Będzie w "kupie" :biggrin:)

pozdro