---AL--- Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czołem!!! Ja ujezdzam armaturę ale trochę już nawinąłem i myslę, ze nie boją sie tylko ludzie którzy szukają śmierci.Inaczej ja się nie boję jeździć motocyklem ale jak czuję, że przeginam to odpuszczam i to nie jest grzech.Ale są tacy którzy tego nieczują więc nie jeździjmy razem z nimi bo to jest głupota. Strach jest formą przetrwania w szczególnosci na drogach publicznych, gdzie cymbał w puszcze na lewym pasie hamuje ze 120 do 60 bo niewiadomo dla czego. Nasze ulice sa naszpikowane debilami. NIESTETY!!!Pozdrawiam :P :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 JA tez czesto jezdze z ekipą która lubi zap*** na maxa, ale jak czuje ze predkosc z którą jade jet conajmniej nieodpowiednia to odpuszczam i juz.Reszta ma sie dostosowac, podobnie jest kiedy ze mna jedzie ktos wolniejszy. A jak ktos ma jakies sprzeciwy - to niech jezdzi sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 JA tez czesto jezdze z ekipą która lubi zap*** na maxa, ale jak czuje ze predkosc z którą jade jet conajmniej nieodpowiednia to odpuszczam i juz.Reszta ma sie dostosowac, podobnie jest kiedy ze mna jedzie ktos wolniejszy. A jak ktos ma jakies sprzeciwy - to niech jezdzi sam.Widzę że z tobą ARNI jeździć to nie lada męka wynika czy to większa liczba motocyklistów czy to jeden parter muszą sie dostosować do ciebie. Ty nie rozumiesz chyba o co chodzi w tym.?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Widzę że z tobą ARNI jeździć to nie lada męka wynika czy to większa liczba motocyklistów czy to jeden parter muszą sie dostosować do ciebie. Ty nie rozumiesz chyba o co chodzi w tym.?. hmm... a ty rozumiesz..? mam wątpliwościzasady jazdy grupowej wyraźnie mówią, że prędkość dyktuje najwolniejszy kierowca. jeśli to z tego wynika twoja ocena, że "jeździć z Arnim nie lada męka", to nie masz ani krzty racjiBTW zasady jazdy w grupie były parę razy na forum poruszane, można poszukaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Widzę że z tobą ARNI jeździć to nie lada męka wynika czy to większa liczba motocyklistów czy to jeden parter muszą sie dostosować do ciebie. Ty nie rozumiesz chyba o co chodzi w tym.?.Prędkość dostosowuje się do najwolniejszego kierowcy - nie mylić z najsłabszą maszyną - żeby było bezpiecznie. Inna sprawa, że przed wyjazdem bandy na trasę, warto podzielić się na grupy prędkościowe żeby nie było pretensji. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) narysuj na maps.google.com gdzie to jest. asfalt gladki? krawezniki sa / nie ma?Daj spokój, chłopie. Ta droga nadaje się na spokojne pyrganie. Na kocie łby wylano asfalt więc nie jest równy, droga biegnie przez puszcze kampinoską. Jeżdżę tamtędy prawie codziennie, raz mi wyskoczył łoś a dziś 5 saren. Generalnie lepiej nie przekraczać 90km/h. Winkle są na niej fajne, ale ślepe, bo lecą przez pagórkowaty las. Przy cmentarzu koniec asfaltu i zaczynają się kocie łby a po paru km szuter.Asfaltu jest kilka km. Krawężników brak. Są za to rowy i drzewa. http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=52.3468...26514&z=13&om=0 ta dróżka centralnie przez las z góry na dół a tu rzeczony cmentarz: http://maps.google.com/?ie=UTF8&om=0&ll=52...007907&t=h&z=17 pozdr Edytowane 18 Stycznia 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regoist Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 podstawa to równe i czyste nawierzchnie reszta przyjdze z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi