qurim Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 albo uda się wymyślić jakiś własny projekt kosza (ładnego, lekkiego i ogólnie najbardziej za****stego na świecie......:bigrazz: ); Pozdr. Rama stalowa, gondola z laminatu włókna węglowego, ewentualnie włókno szklane, waga podobna a mniej wytrzymałe i sporo tańsze. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldKrakMoto Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kolejny "nieukończony projekt" jakiegoś domorosłego metaloplastyka Klik "(...)łatwo go wystylizować na motocykl radziecki" :clap: "Motocykl jest na chodzie- udało mi się przejechać nim kilkanaście kilometrów. Z powodu braku sponsorów konstrukcja nie została dopracowana. Liczę, że ktoś, kto go nabędzie będzie potrafił wykorzystać jego atuty :)" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Rece opadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Cytuję: "Liczę, że ktoś, kto go nabędzie będzie potrafił wykorzystać jego atuty" Jego najmocniejszym atutem jest waga- cena złomu ostatnio zwyżkuje... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja bym koła do taczki wykozystał:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 [http://www.allegro.pl/item1025213845_zundapp_k_800_wersja_wojskowa.html] i te boskie tłumiki... Fruba był pijany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Kolejny "nieukończony projekt" jakiegoś domorosłego metaloplastyka Klik "Motocykl jest na chodzie- udało mi się przejechać nim kilkanaście kilometrów. :banghead: Albo zjechał z Kasprowego Wierchu albo na holu.Innej opcji nie ma.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 :banghead: Albo zjechał z Kasprowego Wierchu albo na holu.Innej opcji nie ma.. :biggrin: Źli sponsorzy, nie dobrzy sponsorzy - nie chcą łożyć na tak fantastyczny projekt... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kolejny "nieukończony projekt" jakiegoś domorosłego metaloplastyka Klik "(...)łatwo go wystylizować na motocykl radziecki" :clap: "Motocykl jest na chodzie- udało mi się przejechać nim kilkanaście kilometrów. Z powodu braku sponsorów konstrukcja nie została dopracowana. Liczę, że ktoś, kto go nabędzie będzie potrafił wykorzystać jego atuty :)" :biggrin: kasprowy to malo powiedziane... ludzie maja wizje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Kolejny rodzynek :bigrazz: Przynajmniej sprzedajacy realnie oszcowal tego stwora... :icon_mrgreen: http://moto.allegro.pl/item1038775727_juna...wylicytuje.html To jest bardzo ciekawa aukcja tylko ile tego Sokola w Sokole... http://moto.allegro.pl/item1048265642_soko...l_z_koszem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldKrakMoto Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Idąc dalej tropem "badania zawartości cukru w cukrze" . Ciekawe ile jest bmw w tym emw? KLIK Za tą cenę wypadałoby zaopatrzyć weterana w półbęny i oryginalne siodło. A - sprawa z kołami się rozwiązała - powojenne półbębny poszły do drugiego osła "z 1938r." wystawionego na innej aukcji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 To ze kolo podal cene jaka podal nie znaczy ze za nia sprzeda. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Bajerek.... http://allegro.pl/item1060621348_harleydav...son_jd1928.html Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Fajna sprawa, ciekawe jaka cena satysfakcjonuje sprzedajacego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Trzeba byc szalonym albo doskonale zorientowanym zeby kupic motor w worku, w innych przypadkach katastrofa murowana, pozdrawiam tego co to kupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi