jurjuszi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 A próbował ktoś kupić e-ticket poprzez ticketpro.pl? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No co Ty? Nie wierzysz w zdolnosci Listka? :) listek już nie nosi listów :) no jak będzie trzeba to kupie w internecie, ale ostatnio jakoś wolę osobiście odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 czy ktoś wie, gdzie można kupić bilet w Warszawie? Gdzieś podjechać i nabyć, a nie liczyć na szczęście z pocztą polska? Są w empiku przy Galerii Centrum. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Są w empiku przy Galerii Centrum. Pozdro Ja kupiłem przez livenation i już dotarły, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No ja muszę zakupić i się podłączyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ludzi coraz wiecej sie zbiera, tez sie wybieram z kumplem. Cholera z W-wy normalnie parada pojedzie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Kiedyś Tommy Arraya powiedział, że Slayera ma się wytatuowanego na sercu... ja mam Metallikę... i nie tylko na sercu :crossy: Więc jakby co, to proszę: dopiszcie mnie do tej wycieczki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Cholera jasna! wszedlem na LiveNation.pl i ticketpro.pl i nie ma już biletów na płytę :banghead: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Na płytę i na boczne sektory bilety są jeszcze w Bileterii w "Złotych Tarasach"Jak pytałem dwa dni temu to były... Pozrdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Lutego 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Bileciki zakupione, Campanile zamówiony, można jechać :flesje:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam, ludzie ratujcie! obdzwoniłam wszytkie punkty sprzedazy - nie ma biletow - czy ktos wie gdzie mozna jeszcze dostac bilety - troche sie boje allegro czy oby nie oszusci jacys sprzedaja, jestem w wawy , dzieki z gory :clap: No tak... spoko juz luzuje... obdzwoniłam organizatorow i poinformowano mnie ze moze w kwietniu beda jakies dodatkowe bilety wystawione - jakby kto słyszał to proszę o info bo z allegro to przeginaja cenowo niestety... :icon_eek: pozdrawiam fanow zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tak sobie myślę i wychodzi mi na to, że nawt jeśli nie będzie bilecików, to trzeba będzie pojechać... oatatecznie znam na pamięć każdą nutę, więc mogę sobie powyobrażać :rolleyes: a w końcu ktoś musi popilnować moto... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam, ludzie ratujcie! obdzwoniłam wszytkie punkty sprzedazy - nie ma biletow - Mam ten sam problem... :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam ten sam problem... :notworthy: pozdrjak to? to w końcu nie zdobyłes biletu? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak to? to w końcu nie zdobyłes biletu? :icon_mrgreen: No wlasnie nie... :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi