Smoku Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To i ja się dorzucę z pytaniem o szczegół :icon_question: Czy w wersjach z wtryskiem w kluczyku jest immobiliser czy też nie? Interesuje mnie dokładnie 2001 rok ... o ile ktoś wie oczywiście. REDbike widzę, że też sprawdzasz co się da w potencjalnej sztuce do nabycia :wink: Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ja mam 2001 i mam HISS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 od 2001 roku byla wlasnie chyba zmiana zegarow i HISS wiec immobiliser powinien byc - zawsze w polaczeniu z zegarami elektronicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 chyba już w 1999 był HISS - od momentu wprowadzenia wtrysku. Ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDbike Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To i ja się dorzucę z pytaniem o szczegół :wink: Czy w wersjach z wtryskiem w kluczyku jest immobiliser czy też nie? Interesuje mnie dokładnie 2001 rok ... o ile ktoś wie oczywiście. REDbike widzę, że też sprawdzasz co się da w potencjalnej sztuce do nabycia :) Smoku Jutro moj potencjalny zakup przybywa do polski :icon_question: , a temt mi sie nasunął więc wypada podpytać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 streetstorm a jakieś bliższe informacje na temat Twojego XX'a, którego to masz na wydaniu można otrzymać? :) REDbike ja swojego jadę jutro zobaczyć i posprawdzać - szkoda, ze pogoda taka do bani. :( Panowie, dzięki za szybką odpowiedź - na Was zawsze można liczyćStronka którą znalazłem na temat H.I.S.S. - LINK Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 klasyczny parowóz gaznikowy z 1998 roku złotyprzebieg około 80000?? ale nie pamietam sprawdze wieczorem bo chyba mniej...stan oczywiscie super :)po serwisie gaznikow, zaworów i przedniego zawieszenia...w wingrakiem na 3 kufry givi/kappaniezłe opony, taki fajny jest :(mysle ze przez 2 sezony bezinwestycyjny za 15 tysiecy... jakos mam sentyment do niego...duzo razem przejechalismy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Immoblizer w kluczyku napewno mają XX-y z 1999 (na wtrysku). Na analogowych zegarach na obrotościomierzu sygnalizowany jest zieloną diodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 prawie tak... jesli oprzesz przednie kolo o sciane i nie ruszy sie ono przy paleniu nawet o pare centymetrow to tak...jednak przy "normalnym" paleniu gumy rowniez zadziala ci tyl... poniewaz motocykl bedzie chcial przesunac sie liniowo do przodu... nie tak mocno jak przy jezdzie ale zawsze tyl troche zlapie... jednak to nie jest zadna przeszkoda aby iksem palic gume :icon_mrgreen: bez najmniejszego problemu da sie Zgadza sie dokladnie, dlatego napisalem , ze ze zwiekszonym zuzyciem okladzin na tyle trzeba sie pogodzic. chyba już w 1999 był HISS - od momentu wprowadzenia wtrysku. Ale mogę się mylić. HISS, byl od momentu wprowadzenia wtrysku, czyli 1999 rok. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 prawie tak... jesli oprzesz przednie kolo o sciane i nie ruszy sie ono przy paleniu nawet o pare centymetrow to tak...jednak przy "normalnym" paleniu gumy rowniez zadziala ci tyl... poniewaz motocykl bedzie chcial przesunac sie liniowo do przodu... nie tak mocno jak przy jezdzie ale zawsze tyl troche zlapie... jednak to nie jest zadna przeszkoda aby iksem palic gume :icon_razz: bez najmniejszego problemu da sie Prawie nie :clap: ,zauwaz ze prawy przedni zacisk nie jest "podlaczony" do cylinderka przy lewym zacisku,w zwiazku z tym nacisniecie na przedni hamulec uniemozliwi przetoczenie sie przedniego kola nawet o centymetr,------> tylny hamulec nie zadziala w takiej sytuacji. To czy motocykl bedzie sie chcial przesunac czy nie jest bez znaczenie,przednie kolo musi sie przekrecic w celu uaktywnienie cbs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Panowie tak w chwili relaksu założyłem forum XXpod adresem http://www.cbrxx.fora.pl/ Więc zapraszam. Admin :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 :crossy: :biggrin: ;) :biggrin: I ja mam swoje X'y :) 170 km na nim dzisiaj zrobione :D Później podrzucę zdjęcia i opis - lecę do garażu się jeszcze nacieszyć ;) Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ach XX, moje marzenie, ale na pewno nie na ten rok, może na przyszły popieram temat w pełni, Blackbird to wyjątkowy twór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszbial Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Panowie czy jest możliwość żeby motocykl który jest zasilany gaźnikami był wyprodukowany w 99 roku. Dodam że motocykl ma katalizator i jest w kolorze tytanowym (takim jak opisie ze świata motocykli 2/2008). Potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Wybieram się jutro po taki motocykl. Edytowane 20 Lutego 2008 przez bartoszbial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ścinacz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam:) Od wczoraj jestem posiadaczem XX-a :) Zauwazylem że moj sprzęt ma delikatny luz na glówce ramy ale niestety nie widze tam żadnej śruby do regulacji żeby ją dokręcić czy ktoś się orientuje jak to zrobić? Jest tylko ta glówna śruba po nią podkladka jedna metalowa i to wszystko... Ogólnie sprzęcik marzenie choć jeszcze nie bylo okazji żeby polatać:D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi