Pipcyk Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dual - dzięki wielkie za zdjęcia :banghead: I mam prośbę do Dakoty i Pipcyka o.... zdjęcia :twisted: Z góry dziekuję - a mój email to [email protected] PZDR No nie wiem, nie wiem. Ostatnio nie byłaś zbyt grzeczna, chciałaś mnie pobić .Muszę się dobrze zastanowić czy Ci je wyśle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dual - dzięki wielkie za zdjęcia :banghead: I mam prośbę do Dakoty i Pipcyka o.... zdjęcia :twisted: Z góry dziekuję - a mój email to [email protected] PZDR No nie wiem, nie wiem. Ostatnio nie byłaś zbyt grzeczna, chciałaś mnie pobić .Muszę się dobrze zastanowić czy Ci je wyśle :lol: Taaaa - coś długo nie myslałeś :lol: może jednak się boisz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Pipcyku mi tez mi tez [email protected] plose plose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 oj nie sprawdzilem poczty a Pipcyk mnie ubiegl :twisted: Juz mam zdjątka dzięki :mrgreen: To co kiedy nastepna imprezka :?: juz mi sie teskno robi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Pipcol i Dakota,sie przypominam:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Hey!! Ja juz dostalem od Wazniaka i od Pipcyka-dzieki wielkie!! (wpadnijcie na zlot w maju to sie odwdziecze:>). Prosze jeszcze o fotki od reszty ktorzy mieli aparaty, od Dakoty nie dostalem chyba ale nie wiem czy mi wysle bo ja z RR MC mam troche wspolnego...:banghead:). Ale jak by co moj e-mail: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Hey!! Ja juz dostalem od Wazniaka i od Pipcyka-dzieki wielkie!! (wpadnijcie na zlot w maju to sie odwdziecze:>). Prosze jeszcze o fotki od reszty ktorzy mieli aparaty, od Dakoty nie dostalem chyba ale nie wiem czy mi wysle bo ja z RR MC mam troche wspolnego...:banghead:). Ale jak by co moj e-mail: [email protected] witam kolego co ma RR wspolnego z naszym prywatnym spotkaniem ??? po jaka cholere tutaj mieszasz , poznales mnie jak i wielu innych ze mna mozna zawsze rozmawiac ,niewazne z jakiej farajny ktos jest , wazny jest czlowiek i jego chrakter, WIDZISZ DUZO LUDZI PATRZYLOBY NA RR-OW INNYMI OCZAMI GDYBY NIE TAKIE DOCINKI I WYMUSZANIE NA ZLOTACH HARYCZY W POSTACI WOLNYCH WJAZDOW BROWAROW I INNYCH TYM PODOBNYCH WYSTEPOWmoze chcesz zwrocic na siebie uwage???? do dzisiaj kilku prosilo o zdjecia to wyslalem ,inni pisali tylko adres tez wyslalem , do ciebie aukrat teraz dostalem , wiec zaraz wysylam Z SERDECZNYM POZDROWIENIEM NOWOROCZNYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dakota, dzięki wielkie za zdjęcia! Są super! PZDR i do zobaczenia na kolejnym zlocie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 witam kolego co ma RR wspolnego z naszym prywatnym spotkaniem ??? po jaka cholere tutaj mieszasz ' date=' poznales mnie jak i wielu innych ze mna mozna zawsze rozmawiac ,niewazne z jakiej farajny ktos jest , wazny jest czlowiek i jego chrakter, WIDZISZ DUZO LUDZI PATRZYLOBY NA RR-OW INNYMI OCZAMI GDYBY NIE TAKIE DOCINKI I WYMUSZANIE NA ZLOTACH HARYCZY W POSTACI WOLNYCH WJAZDOW BROWAROW I INNYCH TYM PODOBNYCH WYSTEPOWmoze chcesz zwrocic na siebie uwage???? do dzisiaj kilku prosilo o zdjecia to wyslalem ,inni pisali tylko adres tez wyslalem , do ciebie aukrat teraz dostalem , wiec zaraz wysylam Z SERDECZNYM POZDROWIENIEM NOWOROCZNYM[/quote'] Witam :banghead: Na pewno nie chce zwrócić na siebie uwagi, gdyby tak było to pisałbym gdzie tylko popadnie i byle co...to po pierwsze. Po drugie ja nie jestem RR, a na support mój klub zgdził się z kilku ważnych powodów, znasz sie na MC więc co Ci będe tutaj tłumaczył. Reszte dopowiem na priv żeby nie śmiecić. Pozdrawiam i dzięki za fotki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Panowie spokojnie do niczego do niedoprowadzi ,wiemy jakei zasady sobie RR wprowadziło wiadomo jak jest.. a wiadomo wszystko sie kiedyś kończy.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Pipcyk thanks za zdjęcia, niezłe, niezłe. Dakota, jeżeli możesz to wrzuć mi też [email protected] Pozdrówka Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dzięki za foty: Dual, Pipcyk i Dakota :!: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Pipcol i Dakota' date='sie przypominam:[email protected][/quote'] odciebie poczta zwrocila zdjecia widocznie skrzynka pelnapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Pipcol i Dakota' date='sie przypominam:[email protected][/quote'] tez wrocily sam dopilnowalem widocznie skrzynka pelna lub adres nie ten pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Pipcyk thanks za zdjęcia' date=' niezłe, niezłe. Dakota, jeżeli możesz to wrzuć mi też [email protected] Pozdrówka[/quote'] juz sa z powrotem u mnie cos nie pasuje , panowie i panie w moim profilu jest adres tam pisac , posprzatac skrzynke , a ja natychmiast wysle uwaga tego jest duzo i jest denerwujace wysylanie , a wk... jak wraca i blokuje caly dostep do neta :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi