Skocz do zawartości

QRWA Zlot zimowy u PGRa! termin sie ustali przy flaszce:lol:

PGR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dual - dzięki wielkie za zdjęcia :banghead:

I mam prośbę do Dakoty i Pipcyka o.... zdjęcia :twisted:

Z góry dziekuję - a mój email to [email protected]

PZDR

No nie wiem, nie wiem. Ostatnio nie byłaś zbyt grzeczna, chciałaś mnie pobić .

Muszę się dobrze zastanowić czy Ci je wyśle :lol:

Dual - dzięki wielkie za zdjęcia :banghead:  

I mam prośbę do Dakoty i Pipcyka o.... zdjęcia :twisted:  

Z góry dziekuję - a mój email to [email protected]

PZDR

No nie wiem, nie wiem. Ostatnio nie byłaś zbyt grzeczna, chciałaś mnie pobić .

Muszę się dobrze zastanowić czy Ci je wyśle :lol:

Taaaa - coś długo nie myslałeś :lol: może jednak się boisz :twisted:

Hey!!

Ja juz dostalem od Wazniaka i od Pipcyka-dzieki wielkie!! (wpadnijcie na zlot w maju to sie odwdziecze:>). Prosze jeszcze o fotki od reszty ktorzy mieli aparaty, od Dakoty nie dostalem chyba ale nie wiem czy mi wysle bo ja z RR MC mam troche wspolnego...:banghead:). Ale jak by co moj e-mail: [email protected]

Pozdrawiam

Hey!!

Ja juz dostalem od Wazniaka i od Pipcyka-dzieki wielkie!! (wpadnijcie na zlot w maju to sie odwdziecze:>). Prosze jeszcze o fotki od reszty ktorzy mieli aparaty,

od Dakoty nie dostalem chyba ale nie wiem czy mi wysle bo ja z RR MC mam troche wspolnego...:banghead:). Ale jak by co moj e-mail: [email protected]

witam

kolego co ma RR wspolnego z naszym prywatnym spotkaniem ???

po jaka cholere tutaj mieszasz , poznales mnie jak i wielu innych ze mna mozna zawsze rozmawiac ,niewazne z jakiej farajny ktos jest , wazny jest czlowiek i jego chrakter,

WIDZISZ DUZO LUDZI PATRZYLOBY NA RR-OW INNYMI OCZAMI GDYBY NIE TAKIE DOCINKI I WYMUSZANIE NA ZLOTACH HARYCZY W POSTACI WOLNYCH WJAZDOW BROWAROW I INNYCH TYM PODOBNYCH WYSTEPOW

moze chcesz zwrocic na siebie uwage????

do dzisiaj kilku prosilo o zdjecia to wyslalem ,inni pisali tylko adres tez wyslalem , do ciebie aukrat teraz dostalem , wiec zaraz wysylam

Z SERDECZNYM POZDROWIENIEM NOWOROCZNYM

witam

kolego co ma RR wspolnego z naszym prywatnym spotkaniem ???

po jaka cholere tutaj mieszasz ' date=' poznales mnie jak i wielu innych ze mna mozna zawsze rozmawiac ,niewazne z jakiej farajny ktos jest , wazny jest czlowiek i jego chrakter,

WIDZISZ DUZO LUDZI PATRZYLOBY NA RR-OW INNYMI OCZAMI GDYBY NIE TAKIE DOCINKI I WYMUSZANIE NA ZLOTACH HARYCZY W POSTACI WOLNYCH WJAZDOW BROWAROW I INNYCH TYM PODOBNYCH WYSTEPOW

moze chcesz zwrocic na siebie uwage????

do dzisiaj kilku prosilo o zdjecia to wyslalem ,inni pisali tylko adres tez wyslalem , do ciebie aukrat teraz dostalem , wiec zaraz wysylam

Z SERDECZNYM POZDROWIENIEM NOWOROCZNYM[/quote']

Witam :banghead:

Na pewno nie chce zwrócić na siebie uwagi, gdyby tak było to pisałbym gdzie tylko popadnie i byle co...to po pierwsze. Po drugie ja nie jestem RR, a na support mój klub zgdził się z kilku ważnych powodów, znasz sie na MC więc co Ci będe tutaj tłumaczył. Reszte dopowiem na priv żeby nie śmiecić.

Pozdrawiam i dzięki za fotki :banghead:

Pipcyk thanks za zdjęcia' date=' niezłe, niezłe. Dakota, jeżeli możesz to wrzuć mi też [email protected]

Pozdrówka[/quote']

juz sa z powrotem u mnie

cos nie pasuje , panowie i panie w moim profilu jest adres tam pisac , posprzatac skrzynke , a ja natychmiast wysle uwaga tego jest duzo i jest denerwujace wysylanie , a wk... jak wraca i blokuje caly dostep do neta :smile2: :smile2: :smile2: :smile2:

[email protected]

pozdrawiam