Prot Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 I Jeszcze Litewscy policjanci :icon_rolleyes: Nie znają litości i "kochają" polskich kierowników :icon_mrgreen: A w zeszłym roku to naszych mafia chciała napaść ... jak się nie odwrócisz zawsze dupa z tyłu ... jak nie policja to mafia ... no i mówią, że straty własne są dużo wyższe niż w Borkach * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Smakowita propozycyja te Bałty, szczególnie że nie udało mi się przy okazji odwiedzin Wilna. Może wygospodaruję troszkę czasu wolnego i sie załapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 bede pilnował tematu,jest ciekawa propozycja,zwłaszcza,że nigdy tam nie byłem.pozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Podzial na grupy wg. Tomka Kulika ;) :)Ciekawe do której trafisz :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Co do prędkości podróżnej, to Chorągiew Emerycko-defensywna porusza się z przelotową 100-120 km/h.HKK Pewnie do tej, ale na te tematy bedzie czas dyskutowac jak juz zapadna decyzje o wyjezdzie, nie wczesniej.Na razie sledzimy temat i kombunujemy jak z czasem :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Moderator Klaudiusz proszony jest o wywalenie postów ze spamem, bo do Trzech Króli będziemy mieli sytuację jak z tematem ukraińskim poprzedniej zimy. Proszę proponować miejsca do zwiedzania, dołączając argumenty i opisy. Spamerstwa nie toleruję, tak jak dresiarstwa :icon_mrgreen: HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 [...]Podajemy:- nazwę miejsca,- zalety i wady,- propozycję noclegu w rzeczonym miejscu.[...] HKK- nazwa: Bagno Jelnia (http://www.bagna.pl/index.php?page=tematy/jelnia)- zalety: Bagno, unikat na skale światową torfowisko wysokie, po środku czarny przepastny staw atroficzny w którym żyje populacja szczupaków które mogą żywić się jednie sobą na wzajem. Ponure miejsce ale klimat ma że hej...- wady: bądź co bądź jest to bagno wypada mieć się na baczności- nocleg: turstojanka pod Brasławiem nad małym jeziorkiem w lesie, dzicz totalna, problemem może byc dojazd bo drogi są piaszczyste (miałki piach), ew. gdzieś na brzegu któregoś z jezior brasławskich. Tak jak wspominałem jest to 100% na legalu. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Nie byłem osobiście, więc nie mogę potwierdzić. Z opisu wydaje się, że warto zobaczyć łotewski Malbork.http://www.geozeta.pl/artykuly,Europa,369 Nazwa: Łotwa / miasto CesisZalety: miejsce historyczne, park turystycznyWady: niesprawdzone, park turystycznyNocleg: w namiotach na kempingu: http://tourism.cesis.lv/index.php?id=4&kod...0&a=viss&val=en Pozdr Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Pisarczyk chorągwi mazowieckiej melduje sie na chętnego do wyjazdu wstępnie. co do atrakcji wizualnych to proponuje wstępnie tak: - na Litwie raczej przez Kowno, bo Wilno to już chyba widzieli nie ? :icon_eek: trza nawiedzić Kowno i Kłajpede - nad morzem gdzieś na jeden nocleg chociaż, ew. na Łotwie (Jurmała)- na Łotwie na pewno Ryga, może Daugavplis (Dyneburg), może Rezekne, może Siguld, może Jurmała... Gieneralnie do sprawki podejdziem kompleks i zaproponujem listę fajofowych atrakcji w weekend (czasu brak)... Edytowane 12 Grudnia 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 - na Łotwie na pewno Ryga, może Daugavplis (Dyneburg), może Rezekne, może Siguld, może Jurmała...No właśnie. A z Dyneburga już tylko 40km do Brasławia i do bagna :icon_eek: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pisarczyk chorągwi mazowieckiej melduje sie na chętnego do wyjazdu wstępnie. co do atrakcji wizualnych to proponuje wstępnie tak: - na Litwie raczej przez Kowno, bo Wilno to już chyba widzieli nie ? :) trza nawiedzić Kowno i Kłajpede - nad morzem gdzieś na jeden nocleg chociaż, ew. na Łotwie (Jurmała)- na Łotwie na pewno Ryga, może Daugavplis (Dyneburg), może Rezekne, może Siguld, może Jurmała... Gieneralnie do sprawki podejdziem kompleks i zaproponujem listę fajofowych atrakcji w weekend (czasu brak)... ubiegłeś mnie z propozycją :) : Daugavpils ( stara polska nazwa: Dyneburg ) - drugie największe miasto na Łotwie, jest też tam polska szkoła ... Z tego co wiem, to bywają tam polscy motocykliści, w zeszłym roku nawet mieli jakiś wykład dla uczniów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jadę, nawet jeżeli Vespą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ten sezon to podróżnicza klapa w moim wykonaniu (ale przynajmniej AT przystosowana już do wypadów). Może sobie z Wami nadrobię w przyszłym roku. Ale nie zapeszam, bo co najmniej 4ry tegoroczne wyjazdy zapeszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 U mnie tez cienizna w tym roku...tylko UK zaliczyłe...fajnie było ale mało...propozycja Tomka jak zwykle bardzo interesująca...tyle, że jak dla mnie jeszcze za wcześnie na decyzję...ale i ja będę śledził temat,Pozdro:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witamdobry pomysl, jak tylko Irenka sie zgodzi to pewien rodzaj naszej poslubnej podrózy bedzie:) pozdrawiam w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi