Daniel_R1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 i zimno się zrobiło.... a od stycznia tego roku udało mi się już ponad tysiączka wykręcić.... Coś, że niby w weekend ma być znowu około 8 stopni, ale co będzie - życie pokaże :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 wawa=warszawa=w-wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Co bedzie to bedzie.Jade do pracy na moto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Je musze moto na tydzień odstawić bo mam wyjazd na nartki.Od stycznia 3800 km :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Swietna ta pogoda, wczoraj snieg, a dzis super pogoda i przelot do pracy :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 dziś było pięknie bo, na początku tygodnia to ciulnia była :P na zachodzie dzieci se bałwana lepiły, a ciekawie jak Wy mieliście miny na to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Do poniedziałku powinno być tak jak dzisiaj. Oczywiście 50km obowiązkowo zrobione, jutro może też się uda :icon_mrgreen: Sezon trwa cały rok z małymi przerwami kiedy pada śnieg albo za ostry deszcz, temperatury nie są takie straszne - tylko kilka razy zmarzłem porządnie. Nic tylko jeździć a temat już z deka nieaktualny... Edytowane 6 Marca 2008 przez SuleY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Niby już ciepło, ale uważać trzeba w nocy. Po ostatnich przymrozkach dziś ciepło w ciągu dnia. Teraz ca. 6 stopni. A na wiadukcie lód - i może być zonk. W każdym razie dotyczyło to okolic Warsaw City. Pozdro serdeczne, &REW. :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja jezdze juz caly czas od orkanu Emma czyli od poniedzialku. Tylko zrobilem przerwe w srode bo mroz niby, ale motory na ulicy byly wiec w czwartek juz pojechalem. Kaluze pozamarzane, a na termometrze -1*C... A tak to teraz to juz glancus i lato idzie wielkimi krokami. Wiosna to juz od polowy stycznia praktycznie jest. Od pierwszej rejestracji jakies 3 tygodnie temu zrobilem juz niemal 600km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja dziś zrobiłem 100, a w czasie drogi widziałem tylko jednego motonitę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No dziś popołudniu było pięknie i ja również nie mogłem się oprzeć ale nie minąłem żadnego innego moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja dziś pól dnia przejezdziłem :icon_rolleyes: teraz dopiero wrociłem. Ahh...to był wieczór :biggrin: jezdziłęm jeszcze razem z kumplem na zx9r wiec było ciekawie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja dziś pól dnia przejezdziłem :biggrin: teraz dopiero wrociłem. Ahh...to był wieczór :biggrin: jezdziłęm jeszcze razem z kumplem na zx9r wiec było ciekawie heheDolny śląsk rusza w te sobote :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Czolem! Wczoraj pare kilometrow nakulalem :]. Widzialem 3 motonitow w Rybniku.A dzis pewnie tez rusze motocykl, bo u nas nie ma padac :]. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No pogoda jest miodek :icon_mrgreen:My wczoraj z Dexiem zaczelismy sezon nocny :)On lajtowo, ja mniej lajtowo, bo musialem troche gonic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi