coolargol Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jednak ma wrocic zima i nawet -5 Cool! :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 dokładnie taki sam temat miałem założyć :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja latałem prawie cały dzień - wyjechałem ok 11 a przed chwilą wróciłem . fakt motongów całe tony na mieście i na trasie :banghead: . trzeba sie zapoznać z nowym nabytkiem :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 aja ten weekend w szkole spedzilem :banghead: i tylko slyszalem jak przejezdzaja az mnie nosilo zeby sie urwac... mam nadzieje ze za tydzien tez bedzie ladnie bo niemam zjazdu :banghead: wlasnie apropo tematu" Kto dziś NIE jeździł w 2oo?.......ten trąba!"co to jest to "2oo" szukalem i nic nie znalazlem a czesto sie pojawia... przepraszam za prostackie pytania ale no niestety nie wiem a wole zapytac niz sciemniac etc. 2oo - czyt. dwa koła - czyt. moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Od dziś proszę się zwracać do mnie trąbiasta Trąbo :icon_evil: Nie jeździłam, Kicia 300 kaemów ode mnie, praktykujemy tzw. związek na odległość, ale co się nasłuchałam w Stolicy Kartofla tego ślicznego bziuuuummm, to moje!!! Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy dziś po Grunwaldzie i okolicach dzidowali :notworthy: Motywujecie świetnie, żeby wsiąść w puchę, pobujać się 4 godzinki tylko po to, żeby posłuchać jak Kociak mruczy w promieniach wiosennego już słońca :biggrin: i kusicie skuteczniej niż nie jedna mistrzyni kokietowania :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 grubo ponad 200 km dziś nawinięte :bigrazz: :notworthy: Niestety przed chwilą w tvn meteo mówili ,ze jednak ma wrocic zima i nawet -5 :icon_evil: :biggrin: :banghead:Jeśli na chwilę to niech wróci i wymrozi owady, bo po dzisiejszej jeździe mam ich trochę na owiewce i kasku ;) …insekty w lutym :icon_mrgreen: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dziś troche mniej od M4ńka, bo tylko kolo 60, ale insekty tez musiałem zmywać :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 grubo ponad 200 km dziś nawinięte :icon_evil: :icon_mrgreen: Jeśli na chwilę to niech wróci i wymrozi owady, -5 to je popiesci, wymrozilo by moze -25 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie no ten co nie jeździł dziś to tak jakby zapadł w sen letni :>. Zawiozłem żonę i małego do szpitala katamaranem, siedzę, patrzę przez okno szpitala że pogoda super i tak se kombinuję po cichu jak by tu....potem szukam rzeczy których nie wzięlismy do szpitala i pędem katamaranem do domu po te rzeczy :>. W domu zebrałem rzeczy i na 2oo od razu z plecakiem przeginającym w tył - jak ktoś bardzo chciał to dziś pojeździł.... Mało nawinąłem dnia dzisiejszego, za to starałem się prędkością nadrabiać ( gdzie można czyli gdzie nie było katamaranów i ludzi ani nic ):> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Na dzis 180km pękło :crossy: Do Wisły, z powrotem, troche po okolicy + kilka startów na wyscigach. Dzisiejszy dzień mozna zaliczyć do baaardzo udanego :crossy: A był ktos we Wisłe tak w ogóle? motorów na rynku na wjezdzie wiecej niz aut hehe. nieoficjalny zlot na ropoczecie sezonu chyba :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Czolem! Przerobic watek na "Kto dzis NIE jezdzil na 2oo?" :smile: Dzis chyba znowu sie karne :]. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) chyba w weekend nie polatamy, pogoda ma byc kiepska... snieg z deszczm ;) Edytowane 29 Lutego 2008 przez Bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 chyba w weekend nie polatamy, pogoda ma byc kiepska... snieg z deszczm :wink:...i do tego silny wiatr A chciałem na motobazar w 2oo skoczyć :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No to jaka nam sie zapowiada pogoda na weekend w Wawie? :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A co to jest wawa? :crossy: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi