barthezzz1 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1697477,11,item.html no wygląda to rewelacyjnie..... :icon_twisted: :icon_mrgreen: nic tylko jezdzic,jezdzic i jeszcze raz jezdzic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wczoraj wracalem z imprezy od kumpla o godzinie 0:30 i cos mna rzuca. Zwolnilem do 60km/h i schowalem sie w dosc dziwnej pozie (jak na enduro) za malutka owiewka. Wchodze do domu, a tam na twojapogoda.pl wielkie ostrzezenia, ze pomiedzy 23 a 3 bedzie wielki wiatr! I ze zaleca sie pozostac w domu :icon_rolleyes: Cholera, normalnie kilka razy mnie nosilo po calej szerokosci pasa, w czyms takim jeszcze nie jechalem... Ale kolejne kilometry nawinieta i pierwsza jazda noca, co znaczy, ze jesli noc nawet ciepla, to juz wiosna jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wiosna ludzie wiooooosna :icon_razz: dziś musiałem się rozebrać z jednej bluzy bo tak mi ciepło było ;) dobry znak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 15 stopni,piękne słońce i 150 km zrobione po terenie-i pomyślec,ze to jeszcze luty :icon_razz: nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja dzisiaj nawinąłem 70km ,ciepło tylko trochę wiatr przeszkadzał :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No, dziś nie jeździć, to wręcz obciach :wink: Ja podczas przejazdu przez stoliczną naliczyłam ponad 20 motocykli. Wszystkie były porządnie wietrzone :crossy: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja wczoraj ruszyłem wreszcie pierwszy raz na Aprilce bo dostałem zębatki.... pierwsze 15 min i już napierdzielałem w szybę kierowcy bo zajechał drogę;P :evil: potem paliwa zabrakło i tramwajem z butelką;D :wink: potem rundy z koleszką po mieście :smile: A następnie ja jedną na pakę on drugą i rura w miasto;) Najpierw psy złapały bo głośny wydech ale puścili potem kilka postojów na stacjach z hot dogami w ręku i dalej rura nocą ;) :wink: Potem super spokojna karczma :buttrock: a potem pod warszawą konstancin i u mnie w domku flaszka :crossy: i z kluczami w ręku poprawiamy to co przeszkadzało w trasie;) :wink: Kurcze pospaliśmy 4 godzinki od 4:30 a potem śniadanie i znów do warszawy :wink: Kurczę pierwszy dzień odpaliłem w tym sezonie nowy motor i tyle przygód tyle wspomnień........ ehhhhhh kocham to:******** :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja juz dzisiaj dobrze wietrzylem armaturke....i spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba "nie wzialem komorki a zona na ciazowym wysypaniu....no i nie posmigalem za dlugo...z ciezkim bolem wracac do domu i zony pilnowac:):buttrock::)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 właśnie zjechałem do domu, było po prostu pięknie... masa motocyklistów na drogach... oby tak było do wakacji, a później jeszcze cieplej... pozdro dla wszystkich motocyklistów których spotkałem w bełchatowie i piotrkowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Przy dzisiejszej pogodzie temat szybko sie rozrośnie, ale to już chyab pora na nowy, a ten trzeba zamknąć :-). Przejechałem 120 km, i najważniejsze: widziałem klucz żurawi lecących na północ. One się chyba nie mylą, więc zima już w tym roku nie zaskoczy ani nas, ani drogowców :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 a zona na ciazowym wysypaniu....no i nie posmigalem za dlugo...z ciezkim bolem wracac do domu i zony pilnowac:):lalag::)pzdrDobry maz z Ciebie :buttrock: ! Zona ma rodzic a Ty masz bole, nu molodiec! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Yo! Dzis to chyba cala Polska jezdzila :]. Motocykli od cholery :buttrock:.260km nakulane. Pustynia bledowska odwiedzona :icon_eek:.Zyc nie umierac :). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dobry maz z Ciebie :icon_eek: ! Zona ma rodzic a Ty masz bole, nu molodiec! :) :buttrock: empatia taka:)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Co tu dużo mówić, zapadłem chyba na jakąś dziwną filipińską chorobę: dziś widziałem motocykle wszędzie. Wszędzie, wszędzie, wszędzie! Chyba nawet Ci, co nie jeżdżą latem, dziś latali :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 też widziałem, plaga jakaś :P ale niestety nie jeździłem, za tydzień też jest weekend transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi