Truemaker Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a u nas we Wrocku śnieżek spadł... Co za poj***na pogoda raz 11 stopni, a raz śnieg pada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 :D A ja jutro kupuje przednią ostatnią zębatkę do Aprili Tuareg50Wind i latam;) Co prawda 50tką ale lata swoje 95 no i 14KM;D;P hehh ale może znów GSXRek bez papierów:P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 teraz to quad by sie przydał, z znajomy juz go nie ma :( Poki co pozostaje mi autem sie przemieszczac, chociarz troche zabawy tez z tego jest, bo w robocie jezdze transitem z tylnym napęem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja przez 2 dni od zarejestrowania nowego moto nakulalem juz 100km. Dzis w drodze ze szkoly mialem walke z taksowkarzem. Musialem zmienic pas z "lewo" na "prosto" i dalem wyraznie wczesniej kierunkowskaz i sie wcisnalem przez taksowka, no to debil na mnie trąbi! No to zwolnilem kulturalnie do 30km/h i tak sobie beztrosko jechalismy, az w koncu mnie nie wyprzedzil z prawej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 :biggrin: I bardzo dobrze :clap: Też lubię wciskać się między samochody a jak ktoś zajdzie mi za skórę to zwalniam i jadę przepisowo aż kierowcy zmieniają zdanie i krzyczą zap....j jak to robicie bo mam cię dosyć :smile: No ale trzeba uważać bo niestety przez taką walkę z samochodem zginął mój kumpel bo zepchnął go gościu z jezdni :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Mialem wczoraj leciutki przelocik. Warstat - garaźyk. Jest cool. Zaraz pojade zatankować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dzisiejsze doświadcznie - moto chłodzone powietrzem, jadące w gęstej mgle o temp 0, -1 stopnia nagrzewa się 3razy dłużej. natomiast kierowca odczuwa wzrost wagi - od lodu który sie na nim wymraża. Zwłaszcza na rękawicach powstaje fajny pancerzyk.....Ale teraz świeci słonko.... :) Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja miałem mieć przednią zębatkę napędową do Aprili wczoraj :evil: I dopiero będzie na czwartek :evil: A tak ciepło jest no!!!!!!!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto :)jeszcze nie czujesz, że nadchodzi :evil: ...idę :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto :wink: :) :evil: :evil: Przecież sezon przyszedł jak śnieg stopniał, jakoś tak koło świąt. W czym problem? Ciuchy? Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Czolem! Krotka rajza dzis :).Przekaznik w instalacji manetek zalatwil sprawe i mimo mrozow, aku zyje i sprzecior odpalil bardzo chetnie :).Moze w weekend jakas pierwsza wieksza traska wpadnie :). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Przy odrobinie samozaparcia i chęci można jeździć :) ale nie jest to takie przyjemne jak w marcu czy kwietniu, a poza tym warunki na drogach i nie tylko nie pozwalają jeździć tak na 100% np.: po winklach, bo nawierzchnie mogą być zdradzieckie w niektórych miejscach.Poza tym jeszcze "puszkarze" :biggrin: nie są do nas przyzwyczajeni ;) dopiero gdzieś w marcu na TVN-ie puszczą reportarz o motocyklistach ;) itp.Dla niektórych puszkarzy może to będzie sygnał, żeby już patrzeć w lustera :) Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 I bardzo dobrze Też lubię wciskać się między samochody a jak ktoś zajdzie mi za skórę to zwalniam i jadę przepisowo aż kierowcy zmieniają zdanie i krzyczą zap....j jak to robicie bo mam cię dosyć No ale trzeba uważać bo niestety przez taką walkę z samochodem zginął mój kumpel bo zepchnął go gościu z jezdni brawo pochwalasz coś przez co zgninął twój kumel. Myślę, że to nie wymaga komentowania :banghead: Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto Sezon już nadszedł ;) około 2 stycznia :bigrazz: Przecież sezon przyszedł jak śnieg stopniał, jakoś tak koło świąt. W czym problem? Ciuchy? świąt Bożego Narodzenia :biggrin: Przy odrobinie samozaparcia i chęci można jeździć ale nie jest to takie przyjemne jak w marcu czy kwietniu, a poza tym warunki na drogach i nie tylko nie pozwalają jeździć tak na 100% np.: po winklach, bo nawierzchnie mogą być zdradzieckie w niektórych miejscach.Poza tym jeszcze "puszkarze" nie są do nas przyzwyczajeni :P dopiero gdzieś w marcu na TVN-ie puszczą reportarz o motocyklistach itp.Dla niektórych puszkarzy może to będzie sygnał, żeby już patrzeć w lustera Pzdr :wink: Nie martw się jest garstka ludzi dbających o to by o nas nie zapomnieli :lalag: ... nie ma za co :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Stunt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 brawo pochwalasz coś przez co zgninął twój kumel. Myślę, że to nie wymaga komentowania banghead.gif Nie pochwalam:/// Po prostu mówię co robię jak mnie kierowca wkur... >A to że mój kumpel został potraktowany przez kierowce tak a nie inaczej to..... ehhh po prostu napisałem to po to żeby uważać na niektórych durnych kierowców piszę to w przestrodze :icon_razz: ..... :icon_rolleyes: A nie żeby to wychwalać:// Nawet mi to przez myśl nie przeszło.....:// No ale jak ty uważasz to za wychwalanie to twoja sprawa :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi