Aśka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 no cóż za piękny początek dnia :icon_biggrin: ;) :lapad: ludzie jakoś tak dziś w korkach stawali, że nawet ja mogłam się przecisnąć :banghead: no i pozdrowienia dla właściciela GSXa, ktorego spotkałam na Sobieskiego(jeżeli jesteś na forum-tylko przypadkiem śledziłam Cię przez pół Warszawy :smile: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Po usłyszeniu dzisiejszej prognozy pogody aż mi lepiej:) od przyszłego tyg prawie wiosna:) obyyyy Panowie i Panie obyyyy:) już się doczekać nie umię i idę podładować aku:) Doklanie slonce i prawie 10 stopni ! :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No, no, tylko pod koniec stycznia może być z powrotem chłodniej - ale przejściowo ;) Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Chłodniej to na szczęście pojęcie względne więc chłodniej niż +10 to wciąż może być ok ;)Mój moto jest niestety uwięziony - przed domem mam gładki, żywy lód na odcinku ok 200 m. Tam jest wieczny cień i słońce za dnia go tylko nadtapia a wieczorem wszystko zamarza i nogi się rozjeżdżają. Co ciekawe u mnie rano termometr wskazywał -6 st a w Wawie chyba było znacznie cieplej... pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Początek wiosny.......................................już? ;) Może jakaś ustawka dzisiaj :crossy: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Początek wiosny.......................................już? :lapad: Może jakaś ustawka dzisiaj :) No właśnie sobie spojrzałem na stolycę w icm - ludzie! Co wy wiecie o zabijaniu! Plusy całą dobę, tam powino ino furczeć! ja mam tak, i z rana trzeba ostro lód omijać!http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=...0&ver=&ikonka=1 Ale za to w weekend mogę na nartki :bigrazz: :bigrazz: :D Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czolem! No, to pierwsze 15km tego sezonu nakulane ;].Ale juz zaluje, bo moto usyfione jak jasna cholera :D. Moze jutro drogi jeszcze bardziej przeschna... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ale za to w weekend mogę na nartki :icon_razz: :icon_razz: :crossy: Chyba nie masz na mysli tego syfu pt. "Puchatek" w Szklarskiej :D http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Plusy całą dobę, tam powino ino furczeć! gdyby jeszcze nie taki drobny szczegół-wszyscy w pracy siedzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 gdyby jeszcze nie taki drobny szczegół-wszyscy w pracy siedzą :icon_razz:Nie generalizuj :D Ide odpalić skurczysyna :icon_razz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie generalizuj :icon_razz: Ide odpalić skurczysyna :crossy:grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................... :evil: :D :evil: :icon_razz: :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Chyba nie masz na mysli tego syfu pt. "Puchatek" w Szklarskiej :D My taky mluvimy cesky, pane! A Harrachov je jeno kousek od statni hranice, tak nam to vubec nevadi! Dla fanów czeskiego:http://pl.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg(ja polewam :icon_razz: :crossy: ) Chociaż prywatnie bardzo ścianę lubię, ale tam jeszcze mało śniegu. Hala za to jest w bardzo wporzo stanie. Ale i tak kupa - własnie się dowiedziałem że muszę popracować.... Asiu - to się do pracy i z pracy dojeżdża - przyjemne z pożytecznym. O cholera, no tak, wy tylko po mieście możecie w ten sposób.... Nigdy mi się duże miasta nie podobały.. :icon_razz: Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Asiu - to się do pracy i z pracy dojeżdża - przyjemne z pożytecznym. O cholera, no tak, wy tylko po mieście możecie w ten sposób.... Nigdy mi się duże miasta nie podobały.. :Dno i dlatego Maleństwo stoi pod pracą. rano jeździło się super :icon_razz: a marudzę ,bo jak będę wychodzić to będzie już ciemno :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 życie, zycie, zeb't miało dupę, tak ja'b ci nakopał...... :icon_razz: (tu powininen byc lwowiacki akcent, ale mi z klawiatury nie wchodzi) Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 nie dotrzymałem do przyszłego tygodnia:) wróciłem właśnie z przejażdżki....z jednej strony ucieszony a z drugiej żałuję:biggrin: ucieszony bo nakulane już ponad 30km w tym roku a żałuję bo u mnie na wsi kopią gaz do mnie do domu...i droga dojazdowa nie dość że nierówna to wygląda jak pobojowisko...błoto błoto błoto. Moja GSka niestety to nie cross a tak się czułem starając się przedrzeć poboczem po polu ale niestety nie dałem rady i przednie koło ściągnęło w koleinę no i motor położony:( starałem się utrzymać ale nie umiałem utrzymać motoru oraz siebie na błocie :icon_razz: strat żadnych lecz problemem był wyjazd ;) i stałem tak łaskawie aż ktoś pojedzie i mi pomoże :D gdy wyschnie to pierwszy wyjazd na myjkę ciśnieniową zrzucić 20 kg błota :D P.S."Pozdrowienia" dla buraka z BMW który mi zajeżdżał drogę specjalnie podczas gdy on stał w korku a ja go chciałem wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi