wachu666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 PANIE I PANOWIE! Wlasnie wrocilem z jazdy. Byla to moja pierwsza jazda od 15. grudnia. Co tu duzo mowic. Tego sie nie da opisac :) Sami sprawdzcie, co to znaczy, bo naprawde warto! Miod mi sie z ust wylewa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pojechałem dziś na badanie techniczne :crossy: Diagnosta był tak zdziwiony i uśmiany moim wjazdem na stację, że bez dłuższego tłumaczenia machnął ręką na brak kierunkowskazów ;) Sprawdził ino światła i numery ramy :lalag: kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) No ,ale nie zapomnijcie umyć teraz swoje motocykle,bo solili też chciałem się kawałek przejechac ,ale sól jest na drogach i szkoda mi motocykla... Pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2007 przez barthezzz1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Podnoszę łapę do góry kolejny raz - latałem także dziś. 100km. Ale mamy szczęście że nie ma śniegu w zach-pom, to zakrawa na jakąś łaskę z góry:) Do zobaczenia na drodze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jak obserwuje prognozy od dluzszego czasu to chyba najszczesliwsi ludzie mieszkaja w Zachodnio-Pomorskim. No i moze potem w Poznaniu. Jakos ten polnocny-zachod jest najlepiej usytuowany pogodowo. Wczoraj jezdze sobie po Poznaniu to 3 stopnie na plusie, a w tym samym czasie gdzies w Lublinie, czy Krakowie bylo na minusie bodaj. Nic, tylko przeprowadzic sie do nas, na zachod! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja wczoraj chcialem sobie zrobic przejazdzke, ale juz sie sciemnialo i sie zrobila niezla szklanka na drodze, za to dzisiaj wyrusze wczesniej poki sucho :lalag: Sloneczko swieci, drogi wygladaja na suche. CZA DZIAŁAC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Rano było okropnie chłodno 8km i ręce nie wytrzymały, poza tym ślisko... Ale i tak warto :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja wczoraj przepalilem :clap: pare km przejechalem :P dzis pogoda w pyte :flesje:)) zaraz ide sie przebierac na moto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Ja tez zaraz sie ubieram. Najpierw ide z psem obczaic pogoda a potem jazda :DNo :P Moto przyprowadzone pod okno :flesje:Jest fajnie :clap: Zaraz jade :clap: Edytowane 29 Grudnia 2007 przez G3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A ja oficjalnie informuje ze przesiadłem ze z GS'y na honde VTR 1000f ! i oczywiscie juz dzis troche pojeżdziłem. Wrażenia po zmianie są niesamowite, a to głównie za sprawa pięknie grzmiącego dzwięku V'ki.Tylko ze pogoda nie ta, i nie trzeba dawac gazu za duzo nawet zeby zrywało przyczepnosc, wiec poki co powstrzymuje sie oda dalszych eksapad. jak sie uda to nagram jakies filmiki ;] pozdr.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Aha jeszcze jadna rzecz: Motocyklisci w zime sa jak ogr....maja warstwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 wlasnie wrocilem z mini wycieczki ! Zrobilem 40 Km na Vn 800 :bigrazz:0,5 stopnia i sloneczko Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie ma to jak sobotnia przejażdżka na moto. Właśnie wróciłem :bigrazz: Zrobiłem 40 km, +1 stopień ale pod koniec zaczęło marznąć i nawet na 3 biegu spokojnie można było kołem zakręcić. Opony zimne i drewniane a w dodatku mnóstwo "zimowych zanieczyszczeń". Ale jazda i tek była przednia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Hej! :buttrock: Ja też dziś zrobiłem 15 km rundkę.Temperatura +1, słoneczko pięknie świeciło. :cool: Sam miód :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 I ja wyruszyłem dziś na ulice. Co prawda nie planowałem tego i była to raczej spontaniczna reakcja na ładną pogodę. Ponadto, gdy zobaczyłem przed południem dwóch gości na sprzętach to nie wytrzymałem i mimo że mój sprzęt czysty i zakonserwowany czekał na kwiecień przyszłego roku to nie mogłem sobie odmówić. Przejechałem ok. 60 km i bardzo się cieszę, że warunki były sprzyjające. Temp. ok. +1 st.C. Było super. Naładowałem baterie na następne dni. J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi