Skocz do zawartości

Kto dziś jeździł w 2oo?

M4NIEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przez 2 dni od zarejestrowania nowego moto nakulalem juz 100km. Dzis w drodze ze szkoly mialem walke z taksowkarzem. Musialem zmienic pas z "lewo" na "prosto" i dalem wyraznie wczesniej kierunkowskaz i sie wcisnalem przez taksowka, no to debil na mnie trąbi! No to zwolnilem kulturalnie do 30km/h i tak sobie beztrosko jechalismy, az w koncu mnie nie wyprzedzil z prawej strony :)

:biggrin: I bardzo dobrze :clap: Też lubię wciskać się między samochody a jak ktoś zajdzie mi za skórę to zwalniam i jadę przepisowo aż kierowcy zmieniają zdanie i krzyczą zap....j jak to robicie bo mam cię dosyć :smile: No ale trzeba uważać bo niestety przez taką walkę z samochodem zginął mój kumpel bo zepchnął go gościu z jezdni :flesje:

Dzisiejsze doświadcznie - moto chłodzone powietrzem, jadące w gęstej mgle o temp 0, -1 stopnia nagrzewa się 3razy dłużej.

natomiast kierowca odczuwa wzrost wagi - od lodu który sie na nim wymraża. Zwłaszcza na rękawicach powstaje fajny pancerzyk.....

Ale teraz świeci słonko.... :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto :wink:

:) :evil: :evil:

Przecież sezon przyszedł jak śnieg stopniał, jakoś tak koło świąt. W czym problem? Ciuchy?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Przy odrobinie samozaparcia i chęci można jeździć :) ale nie jest to takie przyjemne jak w marcu czy kwietniu, a poza tym warunki na drogach i nie tylko nie pozwalają jeździć tak na 100% np.: po winklach, bo nawierzchnie mogą być zdradzieckie w niektórych miejscach.

Poza tym jeszcze "puszkarze" :biggrin: nie są do nas przyzwyczajeni ;) dopiero gdzieś w marcu na TVN-ie puszczą reportarz o motocyklistach ;) itp.

Dla niektórych puszkarzy może to będzie sygnał, żeby już patrzeć w lustera :)

Pzdr :)

I bardzo dobrze Też lubię wciskać się między samochody a jak ktoś zajdzie mi za skórę to zwalniam i jadę przepisowo aż kierowcy zmieniają zdanie i krzyczą zap....j jak to robicie bo mam cię dosyć No ale trzeba uważać bo niestety przez taką walkę z samochodem zginął mój kumpel bo zepchnął go gościu z jezdni

brawo pochwalasz coś przez co zgninął twój kumel. Myślę, że to nie wymaga komentowania :banghead:

Qrde kiedy wreszcie nadejdzie ten sezon, miejmy nadzieje, że pogoda juz od marca pozwoli na coraz częśtsze przejazdy na moto

Sezon już nadszedł ;) około 2 stycznia :bigrazz:

Przecież sezon przyszedł jak śnieg stopniał, jakoś tak koło świąt. W czym problem? Ciuchy?

świąt Bożego Narodzenia :biggrin:

Przy odrobinie samozaparcia i chęci można jeździć ale nie jest to takie przyjemne jak w marcu czy kwietniu, a poza tym warunki na drogach i nie tylko nie pozwalają jeździć tak na 100% np.: po winklach, bo nawierzchnie mogą być zdradzieckie w niektórych miejscach.

Poza tym jeszcze "puszkarze" nie są do nas przyzwyczajeni :P dopiero gdzieś w marcu na TVN-ie puszczą reportarz o motocyklistach itp.

Dla niektórych puszkarzy może to będzie sygnał, żeby już patrzeć w lustera

Pzdr :wink:

Nie martw się jest garstka ludzi dbających o to by o nas nie zapomnieli :lalag:

... nie ma za co :wink:

brawo pochwalasz coś przez co zgninął twój kumel. Myślę, że to nie wymaga komentowania banghead.gif

Nie pochwalam:/// Po prostu mówię co robię jak mnie kierowca wkur... >A to że mój kumpel został potraktowany przez kierowce tak a nie inaczej to..... ehhh po prostu napisałem to po to żeby uważać na niektórych durnych kierowców piszę to w przestrodze :icon_razz: ..... :icon_rolleyes: A nie żeby to wychwalać:// Nawet mi to przez myśl nie przeszło.....:// No ale jak ty uważasz to za wychwalanie to twoja sprawa :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...