PROC Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Wchodze sobie na strone nowego Junaka żeby sprawdzić co z tym Gladiatorem, czy można go kupić itd...I wiecie co, oczą nie wierze...Zobaczcie sami: http://www.junakmotor.pl/cruise.htmTroche Yamahy Warior troche H-D V-roda, no normalnie jestem w szoku.Nawet nie wim czy mi się to podoba, projekt odważny ale co z tego.Brak mu tego czegos, brak klas? :( Zdjęcia są słabe więc z ostateczną oceną ja się wstrzymuje. A co Wy o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Kurde ale Junak(czy też Hysoung)szarżuje :lol: Faktycznie ogólnie jak V-Rod :( tylko wydech i pare rzeczy jak od chyba jakiejś Yamahy tylko nie pamiętam jak się nazywała...taki dziwny cruiser,był chyba opisywany w ŚM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STaszek Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 ooooooooo!!!!!!!! kto by sie spodziewal mile zaskoczenie jak dla mnieaa tak przy okazji moze ktos dysponuje cennikiem ?? Cytuj Pozdrawiam, StaszekHonda CB750F i CBF600Lexmoto ZSB125 SOLDYamaha Majesty 400 SOLD2x WSK125 i Komar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Powiem szczerze ze pojezdzil bym tym wechikułem tylko nie w tym badziewnym fiolecie.Ogulnie sprawia miłe wrazenie napewno jest ladniejszy niz Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Całkiem nie zły ni to choper ni to neked :( :wink: :wink: Ogłołem stwierdzam ze chciałbym sie na nim przejechac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Czegoś mu rzeczywiście brak i dziwne jak na chopera jest zestawienie wlotów powietrza i baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Taki Vmaxowy Vrod. W sumie fajny, ale jakoś bez geniuszu> brak własnego stylu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 ładnie się prezentuje, ale wg. mnie troche szpeci go ta osłona silnika - wg. mnie powinna bardziej być wysunięta do przodu a nie zachodzić do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_pain Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Co ja myślę ? Użyję metafory : Pamiętacie, jak nasi po wojnie zaczęli produkować Warszawę ?Do tej Warszawy pasowały wszystkie części od radzieckiej Pabiedy.Mało tego, do tejże Pabiedy pasowały wszystkie części od Opla. To samo mamy tutaj. Czekam, aż H-D pozwie Koreańczyków do sądu za plagiat V-RODA. Ale żeby wszystko było jasne - mnie tam on się nawet podoba, ale jedno jest pewne, że Koreańczycy skopiowali mnóstwo elementów : zegary, błotniki, kształt ramy, siedzenia, zbiornika i końcówki wydechu. To tak na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Października 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Całkiem nie zły ni to choper ni to neked :wink: :( :wink: : :?: To się nazywa cruiser...Ogólnie - przód ściągnięty z Meanstreaka, środek (o czym już ktoś wspomniał) z VRoda, tył to lekka zżynka z Warriora. Czyli kolejne wielkie nic pozbawione jakichkolwiek cech oryginalności. Szkoda, że musimy ufać fajtłapom z Korei zamiast zaufać rodzimym designerom w projektowaniu motocykli dla poslkiego (i słowiańskiego) odbiorcy)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Bardzo ladny motocykl, ciekawe z czego tym razem wsadzili silnik, i jaka bedzie jego cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Gdybym widział tego sprzeta gdzies na zywca z daleka nigdy bym nie powiedział ze to Junak, ale moto no w sumie moze byc naklejki HD i można się wirzić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Bardzo ladny motocykl' date=' ciekawe z czego tym razem wsadzili silnik, i jaka bedzie jego cena.[/quote'] Tak z wyglądu to silnik przypomina ten z Gladiatora a ten z Gladiatora wygląda jak ten z Milleniuma. Wniosem: Koreańczycy wymyślili jeden silnik który powiększaja i wstawiają do większych modeli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Witam!Spojzcie na to z drugiej strony... moze to bedzie tanszy odpowiednik ww. motocykli, jezeli tak bedzie, mozliwe ze ceny innych motocykli takze spadna (plonne marzenia;) ) ...W kazdym razie z opinia wstrzymam sie az do ujawnienia ceny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 Na kolana to mnie tym nie rzucili.Ale w sumie wolę widzieć nazwę "Junak" na czymś co ma 600 czy 1000 cm pojemności, niż na jakiejś 125-ce. Najlepsze jest to, że wszystkie komentarze dotyczą jedynie wyglądu motocykla.Czy ktoś ma pojęcie jak to jeździ (będzie jeździć)? Bo, o ille wiem, praktyka tych firm z Korei jest taka, że to samo moto w każdym kraju sprzedaje się pod inną nazwą.Zastanawiam się, czy to jakiś nowy projekt, czy też motorek można zobaczyć gdzieś na drodze - może na ich wlasnym podwórku. Jeżeli tak, to być może gdzieś w necie są dostępne jakieś testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi