R.Y.B.A Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nasz nastepny fimik, tym razem Tomasz solo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Siemka!Filmik spoko usmialem sie troche :flesje:. Latanie na kole kierowcy super. Jak bys mogl jeszcze podac tytul piosenki bo ta podsunela mi pewien pomysl.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Fajny filmik :P Niezła WSKa, takiej szukam :P PS. Fajna bejca :crossy: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Boskie. Ja również prosiłbym o tytuł nuty. :P :P :crossy: :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Siemka!Filmik spoko usmialem sie troche :P. Latanie na kole kierowcy super. Jak bys mogl jeszcze podac tytul piosenki bo ta podsunela mi pewien pomysl.Pozdro. Boskie. Ja również prosiłbym o tytuł nuty. :P :crossy: :crossy: :D :D Panowie, panowie klasyki nie znacie? Toz to Kukiz Paranoid albo w eng Black Sabbath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Polewka na maksa. dobre, dobre :P :P A kawałek to wariacja Black Sabath - Paranoid w wykonaniu Piersi pod tym samym tytułem. Jade, Jade na motorze, wiater mi owiewa twarz...mam na sobie czarne spodnie, a na brzuchu czarny pas.Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szansbłyszczy sie na słońcu motór, a na ramie wisi kask. Ref.Czy mnie słyszysz jade do Ciebie UJeeeeeee Czarny kot mi przebiegł drogę już żem go na kole miołale uciekł mi na pole ino z buta żem mu doł.Ryk motoru mnie podjarał, linke gazu kręce bo, jeszczetylko cztery wioski i u Ciebe będe stąd. Ref.Czy mnie słyszysz jade do Ciebie UJeeeeeee Hej dziewczyno rób zagryche, flaszkę ja w kieszeni mom,wypijemy, pojadymy wiater poprowadzi nos.Mówią żem jest Paranoid, a ja nie przejmuje sie, jadeco fabryka dała, jade jade do Ciebie. Ref.Czy mnie słyszysz jade do Ciebie UJeeeeeeeCzy mnie słyszysz jade do Ciebie UJeeeeeee Rozje**łem sie na drzewie, z ust mi cieknie gęstaa kreeeew,wiem karetka nie przyjedzieeee, flaszka pękła a to peeeech. O JEZU... Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja proponuje obejrzeć pierwszą część (i chyba najciekawszą)Dnia na wsi(żeby było jasne, nie stawiam piw :P ) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 dobry filmik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Buahhaa. Dobry filmik. Zwała na maxa. Widac ze kolejna grupa stunterów sie rodzi. Xtreme Village Team.Szakunec. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 PS. Fajna bejca D.gif noooo zajebista:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Widzę najnowszą technikę pokonywania zakrętów, rossiemu to pokazać to po wygranym wyścigu mógłby ładnego skecza odwalić przez całe okrążenie :clap: podobało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Może dla niektórych to śmieszne ale zawsze zazdrościłem chłopakom na wsi tej "wolności". Troche deszczu, wyciągają wueskę z szopy i orają pole. Piszę to całkiem serio, ludzie płacą dużą kasę żeby na weekend wyskoczyć w góry poszaleć, a tutaj wystarczy wyskoczyć za dom. ps. no może sam bym siebie podczas takich wygłupów nie nagrywał, bo i po co.ps2. nowym fanom Piersi i Kukiza(ci starzy pewnie znają) polecam również kawałek "Jestem Ajron Men"(slowa: Kukiz; muzyka: T. Iommi)Jestem Ajron MenZejdz mi z drogi bo zabije cieW rekach noze mamPowyrzynam wszystkich, mowie wamJak kto wkurwi mnieWtedy ja nie opanuje sieW rekach noze mamPowyrzynam wszystkich, mowie wamOdejdz ode mnieNie wchodz w droge mi dzisNie wchodz w droge mi dzis, o nieNie wchodz w droge mi dzisNie wchodz w droge mi dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Kiedy ja mialem WSK nawet nie wiedzialem co to stunt. A teraz za sprawa Kamikazde Squad Lublin i im podobnych grup na Lubelszczyznie kazdy kto ma motocykl nie chce na dwoch kolach jezdzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja proponuje obejrzeć pierwszą część (i chyba najciekawszą)Dnia na wsi(żeby było jasne, nie stawiam piw :notworthy: ) No i podkład z Benny'iego robi niepowtarzalny klimat :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Motocykl z pierwszej czescie bierze udział w konkursie miesiaca! lik w podpisie! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi