bestia Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Napewno coś trzeba zrobić z tą patologią. Ile jeszcze osób musi zginąć zeby coś się zmieniło? Zawsze jak są są świeta lub długi weekend to "pada" kolejny rekord. Wtedy jest dużo mówione, a mało robione, a później znów cisza do następnego wypadku :icon_mrgreen: Zabieranie prawka nic nieda, bo jak ktoś niema mózgu to będzie jeździł bez bo się da. Jestem za zabieraniem samochodów i dodatkowo wysokim karami finasowymi. A jak niema z czego płacić to przymusowe roboty ale w ciężkich warunkach. Tak żeby myślenie wróciło. A jak to niepomoże to wpalał oczy :) Wiem ze to obrzydliwe ale taki już by nie pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Wg mnie prawidłowo że zabierają prawko, wsiadanie za kółko nawet po jednym piwie śwaidczy o całkowitym braku odpowiedzialności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Co z tego ze mu prawko zabrali jak życia chłopaka nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jemu nawet nie mieli co zabrac, bo owego prawka nie posiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) ja sie dziwie dlaczego w tym kraju wiezniowwie nie pracuja, nie buduja drog i nie wykonuja innych niebezpiecznych prac? sa jakies podstawy prawne ktore tego zabraniaja? niech chociazby odsniezaja chodniki....... albo zapi.. narowerach i prad produkuja... nei jestem za kara smierci ale za wyrokami ciezkich robot, dlaczego zabjac gnoja skoro moze sie do czegos jeszcze przydac? niech zdechnie przy kieracie! Edytowane 14 Listopada 2007 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A w puszce niektórzy mają lepiej jak w domu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 sku*wysynów bym sam chętnie osądził.chłopak 15 lat miał :flesje: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 sku*wysynów bym sam chętnie osądził.chłopak 15 lat miał :( [*] A masz jakies doswiadczenie w sadzeniu czy kieruje Toba chec zemsty? Nie ukrywasz emocji ale to akurat nie przydaje sie przy sadzeniu, obiektywnym trzeba byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi