Dziki_YZF Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam!Szukam crash padów do Fazera 1000 a LSL jest ku**ewsko drogi więc zacząłem się rozglądać i znalazłem crasch pady Zipsera. Nie znam tej firmy i jakości robionych przez nich rzeczy więc proszę o opinię. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 krasze to za malo. jak chcesz to mam klatke na silnik do fazera :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Właśnie zamówiłem takie do swojego moto. Cenowo git. LSL oglądałem i nie wzbudziły zaufania. Innych alternatym mało. Widuję w fazerach takie masywne crash-pady, ale nigdzie ich nie znalazłem. Trzeba popierać rodzimą produkcję. :crossy: Klatka jakiego producenta? Do 600 też robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 klatka pewni producenta o nazwie "własna robota". Widziałeś kiedyś klatki robione przez jakiegoś producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam w bladym crash pady zipsera. Moim zdaniem są OK. Raz już się zwróciły :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Dzisiaj byłem u Olgierda i kupiłem do mojej laluni te crash pady i jestem zadowolony bo nawet spoko się to prezentuje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 polecam dluzsze kraszpady nieco przyciac bo przy wiekszej glebie owiewki i tak dostana, dodatkowo im dluzszy krasz tym wieksza dzwignia, czyli wieksza szansa na wyrwanie np. mocowania silnika. polecam firme DHM - maja to w PP i dynotechu. testowalem krasze kilku roznych firm i te byly najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtero Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 zapraszamy www.zipser-moto.com http://zipsermoto.republika.pl/Foto/foto.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie można robić sobie reklamy na tym forum...Co nie zmienia faktu, że będę u Was zamawiał crash-pady do FZ6 w przyszłym tygodniu :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanie do szanownego grona, czy używał ktoś (bądź musiał przetestować w praktyce) crash pady firmy Zipser?Dokładnie chodzi mi o takie: http://moto.allegro.pl/zipser-crash-pad-pady-bandit-suzuki-gsf-600-1200-i1525107947.html Rozważam ich kupno, i chciałbym wiedzieć czy warto.Pozdrawiam. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam te zpisery na fazerze ale ODPUKAĆ!!!! JESZCZE nie testowałem. Montaż bez problemu, wyglądają OK.Kupione w larsonie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oasiao Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ta opcja też jest bardzo dobra.http://womet-tech.pl/ Ja właśnie wczoraj zamontowałam crash pady tej firmy i wyglądają dobrze, szybko się zakłada mam nadzieję, że będą tak dobre jak chwalił je Pan, który mi je sprzedawał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi