FRIDGE Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 I tak oto skończyło się testowanie nowego mostu w Płocku : http://www.rmf.fm/fakty/?id=125410&temat=76 A tak swoją drogą to miał koleś pecha - wielu się udało przelecieć i to z większymi prędkościami :icon_exclaim: - a nowa nawierzchnia miodzio (przynajmniej z jednej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No cóż - szkoda gadać :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 coś słaby ten test 200km/h i już wielka afera. Przecież nic nadzwyczajnego ot zwykła relaksacyjna przelotowa prędkość na ścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgsr Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ładny pech. Nic tylko się upić.Swoją drogą to policja jest trochę wredna - taki ładny odcinek gładki asfalt - przecież nikt tam nie pojedzie motocklem 90 km/h. No cóż w Poznaniu widząc nowego srebrnego Passata też zwalniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyYZF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 oj miał kolo pecha :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) eeee tam slabo co to za sensacja :lalag: ja tam polecialem sobie 250km/h no ale to jeszcze przed otwarciem mostu :) Edytowane 18 Października 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 I słusznie! Jakby jechał 250km/h, to by go nie złapali :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) ale za co on dostal az 45 pkt to ja nie wiem. na moscie jest ograniczenie do 90 on lecial bodajze 192 albo 196km/h. Przeciez za przekroczenie predkosci o 100km/h nie ma chyba takiego zapisku ze jest 45pkt !! http://portal.plocman.pl/?option=akt&id=2662 Edytowane 18 Października 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 w pierwszym linku (rmf) masz napisane, że prędkość to nie było jego jedyne wykroczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 To się nazywa "ZŁOTY STRZAŁ" :-)Teraz przynajmniej nie będą mielu mu czego zabrać... bo nie wierzę w to, że koleś przestanie ciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Te punkty to jest straszny debilizm. Mi niewiele brakuje do "oczka" i teraz jak jeżdżę, to cały czas patrzę po poboczach, czy jest tam radar, a jak się upewnię to w lusterka, w których prawie nic nie widać i szukam cywilnych patroli. LUUDZZZIIIEEE ! Tak się nie da jeździć :crossy: Jakiś mądry człowiek powinien mi zabrać wszystkie punkty, bo stwarzam realne zagrożenie na drodze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 wredni ci nasi policjanci, powinni zrobić jakąś promocje chociaż na tydzień po otwarciu... Nie dość że ludzie 2 lata czekali na drogi dojazdowe, to i sezon się kończy, a tu takie dziwne sytaucje... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Te punkty to jest straszny debilizm. Mi niewiele brakuje do "oczka" i teraz jak jeżdżę, to cały czas patrzę po poboczach, czy jest tam radar, a jak się upewnię to w lusterka, w których prawie nic nie widać i szukam cywilnych patroli. A moim zdaniem to SŁUSZNIE!!! Jak masz prawie oczko to znaczy ze źle jezdzisz i czesto łamiesz przepisy-proste.Zabiorą ci prawko to moze nie zabijesz siebie i innych. Ty masz nie szukać patroli tylko skupić sie na jezdzie i nie ZAPIER*ALĆ - bo głównie za to sa punkty i głównie przez to gina ludzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ty masz nie szukać patroli tylko skupić sie na jezdzie i nie ZAPIER*ALĆ - bo głównie za to sa punkty i głównie przez to gina ludzie.Ciekawe, ciekawe :icon_rolleyes: Powiedz mi Mycior - po co ci 1000RR skoro wyznajesz taką filozofię :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Te punkty to jest straszny debilizm. Mi niewiele brakuje do "oczka" i teraz jak jeżdżę, to cały czas patrzę po poboczach, czy jest tam radar, a jak się upewnię to w lusterka, w których prawie nic nie widać i szukam cywilnych patroli. LUUDZZZIIIEEE ! Tak się nie da jeździć :D Jakiś mądry człowiek powinien mi zabrać wszystkie punkty, bo stwarzam realne zagrożenie na drodze :icon_rolleyes: Poproś Berna, zrobi Ci to po znajomości :icon_question: :D Ale myślę że nawet bez, da się załatwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi