r_c Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Z wielkim żalem piszę, iż 13.10.2007 w wielce wątpliwych okolicznościach zginął nasz klubowy kolega MarQs. Fantastyczny facet i przyjaciel. Będzie mi go bardzo brakowało. Chętnych do pomocy w tak tragicznej sytuacji rodzinie (to już druga śmierć w krótkim czasie) zapraszam na http://www.transalpclub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 WitamKondolencje dla kolegów i rodziny. P.S.Mam dziwne wrażenie, że to był też użytkownik naszego forum MarQs72, jakoś dziwnie się dane zgadzają, tylko moto w profilu to GS. Jeśli się mylę to usunę to P.S. SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ciągle jakies wypadki :biggrin: co to sie dzieje? [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_c Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 niestety nie mylisz się.... MarQs przez pewien czas jeździł na GS 1150 a potem afri.... :-( pogrzeb w środę, wiem że część afrykanerów się wybiera... r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Bardzo przykre... dołączm profil Kolegi do Błękitnego Szlaku. Niestety :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Fatum jakieś... Nostadamus, Koki, MarQs W ciagu tego miesiąca jeden z kumpli rozbił R1 (pierwsze moto...), drugi GSX-Ra (pierwsze moto...), trzeci też GSX-Ra (drugie moto po GS-ie). Ja w niedziele miałem takie hamowanie awaryjne, że gdyby nie do obłedu cwiczony przeciwskręt dołączyłbym do kolekcji. Polecam wszystkim wyćwiczyć ostre omijanie przeszkody. Tymczasem ja wymieniam klocki i kończę sezon - zimno, jakieś fatum krąży, szkoła się zaczęła. Może dupa ze mnie, nie motocyklista, ale w taką pogodę wole rodziców czterołapca z ogrzewaniem. Stan na ten sezon 8 tyś. km. Najszczersze kondolencje dla rodziny i kolegów. Pożegnajcie go jak motocyklistę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Niech spoczywa w pokoju [*]:icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 [*] spoczywaj w pokoju :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olimpiada Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Z wielkim żalem piszę, iż 13.10.2007 w wielce wątpliwych okolicznościach zginął nasz klubowy kolega MarQs. Fantastyczny facet i przyjaciel. Będzie mi go bardzo brakowało. Chętnych do pomocy w tak tragicznej sytuacji rodzinie (to już druga śmierć w krótkim czasie) zapraszam na http://www.transalpclub.pl/ Niestety prawdopodobnie zginął przez kierowcę samochodu. Jest świadek wypadku, ale chyba nie chce zeznawać. Po raz kolejny znajomości pomogą uniknąć odpowiedzialności za śmierć. U nas to już nikogo nie dziwi, że panowie ze świecznika robią, co im się podoba. Mój mąż nie może pogodzić się z tą śmiercią. Napiszę, jak będę wiedziała więcej, bo narazie to tylko nieoficjalne przecieki:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 nie było mnie parę miesięcy, wchodzę na forum a tu takie przykre wiadomości.... szerokiej drogi na błękitnym szlaku MarQs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 wszedłem najpierw na "zbanowani" od cholery wiary , później na "błękitny szlak" niestety też przybyło tam osób na koniec sezonu ... MarQsa kojarze po pości gdzie krótko opisał koszt wyprawy do Rumunii (chciałbym sie tam wybrać w 2008) i tam zaznaczył ile ta przyjemność ich wyniosła... Teraz zobaczyłem go w tym dziale , wiec wpisałem w wyszukiware jego nick i wyskoczył ten temat ... Przykre to ... Niech spoczywa w pokoju ... :flesje: [*] http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 szerokości na błękitnym szlaku [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 zbanowal mnie pewien marQs na "stunt poland" ale to chyba nie ten. w kazdym badz razie szczere kondolencje dla rodziny i przyjaciol. takie rzeczy nie powinny miec wcale miejsca :D p.s. niedaleko jeleniej gory w okresie wakacjii tez zginal mlody chlopak ale na scigu i tez przez kierowce auta. spoczywaj w pokoju kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 znow kolejny.. bardzo przykre.. widac, jak po cienkiej linii stapamy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Spoczywaj w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi