szramer Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 widziałem pare sztuk w angli ,jak wam sie podoba cos takiego?dla mnie bomba z opuźnionym zapłonem ,czyli ściema dla drecha ...silnik w wersji podstawowej z b12 i moc tylko 100 koni ,ale pewnie łatwy do modyfikacjireszte sami widzicie :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 dla mnie bomba z opuźnionym zapłonem ,czyli ściema dla drecha ... nie rozumiem :? po prostu zrobiony na moto z końca 80-tych Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A widziales co sobie mozna zrobic samemu?Zajrzyj do http://www25.brinkster.com/junakm10/adam/s...uki/suzuki.html Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A misie podoba. Takie moto sa podobno popularne w Japonii. Fajne to takie, wyglada na 80's, a technika calkiem nie stara. Mile... albo sie starzeje :?: :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 dla mnie bomba z opuźnionym zapłonem ,czyli ściema dla drecha ... nie rozumiem :? po prostu zrobiony na moto z końca 80-tychnie na koniec tylko bardziej na początek...a chodzi o to ze wyglada na slabą maszyne dla laika..a w żeczywistości niejedną szlifiere odstawia a po lekkich modyfikacjach...uh... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A widziales co sobie mozna zrobic samemu?Zajrzyj do http://www25.brinkster.com/junakm10/adam/s...uki/suzuki.html. Adam M. nie działa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 mi sie nei podoba ta owiewka i te swiatła jak w duzym fiacie :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 nie działa!!!! No 2x zmienilem i wreszcie dziala. Opis jutro. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 mi sie nei podoba ta owiewka i te swiatła jak w duzym fiacie :ehz: Zgadzam sie z moim przedmówcą.Ta owiewka psuje cały efekt i postarza ten motocykl,nie wiem moze to sie podoba,ale na pewno nie mi :roll: :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Cuuuuuuudo!!!A owiewka i reflektory to nawiązanie do starych GSXRów z lat 80'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Nie wiem czy cudo - mi motocykle z podwójnymi reflektorami i obłymi (kulistymi) owiewkami kojarzą się z Mad Maxem vol.1.... taki klimat lat 80-tych.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Nie wiem czy cudo - mi motocykle z podwójnymi reflektorami i obłymi (kulistymi) owiewkami kojarzą się z Mad Maxem vol.1.... taki klimat lat 80-tych.... Wiesz przecież że jestem wielbicielem starych rzęchów - więc coś co wygląda staro a jest nowe to dla mnie ideał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Nie wiem czy cudo - mi motocykle z podwójnymi reflektorami i obłymi (kulistymi) owiewkami kojarzą się z Mad Maxem vol.1.... taki klimat lat 80-tych.... Proszę tylko nie mów że Kawy KZ i Z które można zobaczyć w tym filmie nie podobają CI się. Ja gdy pierwszy raz obejrzałem ten film zakochałem się w nich :roll: Oglądałem go kilka razy z rzędu tylko dla nich Hmmmmm cudo :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Fajny, fajny - piękny klasyk z wyglądu, pewnie się też fajnie jeździ. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi