Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 WitamPodjąłem decyzję o wymianie Moderatorów w dziale, który ostatnio szedł w złą stronę powtarzalności tematów, nierzadko spamu, a bardzo często - nieodpowiedzialnych rad i wskazówek. Enduromax sprawdzał się bardzo dobrze, niestety zniknął i od 21 września nie mam z nim kontaktu co spowodowało, że musiałem zareagować. W chwili obecnej Moderatorami w Enduro są - wspólnie ze mną - Żubr oraz Piasektt. Jestem przekonany, że obaj znają się na Enduro, motocrossie i pokrewnych motocyklach i że sumiennie wykonają swoje obowiązki. Czego im i sobie z całego serca życzę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Co do Żubra to jestem zadowolony! Swoją robte wykonuje bdb. Oby tak dalej!! Powodzenia w odchamianiu działu :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja się powoli wdrożę, jak ktoś bezie miał jakieś zastrzeżenia do mojej pracy walcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 jest :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Zacznijcie od tematu o DT bo pierwsze 100 a nawet 150 stron nikt nie czyta a tylko zajmują miejsce w bazie. ot taka moja mała propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Max chyba calkiem zrezygnowal z zajawki jaka jest enduro/mx, wiec i na forum sie nie pojawia.Pzdr i powodzenia dla nowych modow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 było słychać co o jego pannie ale żeby babka tak zakreciła facetem żeby od motocykla odejcia.. ahhhh co za czasy:)co do nowyh modów ja również wierze w fachowoć obu panów i życze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Max wsiakl w Warszawskie zycie ulicy Chmielnej, i motocykl zamienil na rurki, kask na kapelusz a buty crossowe na lansiarskie nike'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2007 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Szkoda, że mnie o tym nie raczył poinformować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Max miał być w Borkach i też nie dał znaku życia, że zwalnia miejsce w domku, bo nie przyjedzie :icon_question: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 wystarczy wejsc na jego grono czy mayspace zeby zobaczyc ze stracil zajawke http://www.myspace.com/small_max http://grono.net/gallery/photo/33625234/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Proponuję posprzątać temat PODSTAWY JAZDY ENDURO.Są całe strony nic nie wnoszących postów i ciężko znaleźć konkrety.Kilkakrotnie próbowałem go przeczytać ale brakło sił.... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Proponuję posprzątać temat PODSTAWY JAZDY ENDURO.Są całe strony nic nie wnoszących postów i ciężko znaleźć konkrety.Kilkakrotnie próbowałem go przeczytać ale brakło sił.... Poczyścimy Dodane Trochę już posprzątalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam Wszystkich.Przepraszam w szczególności Dominika że nie dawałem znaku życia ale szczerze mówiąc troche nie dawałem rady, a musiałem się też przyłożyć do nauki na początku liceum żeby wyrobić sobie jako taką opinię i na forum nie miałem czasu.Jednak teraz wracam i w odpowiedzi na post tomskiego napisze że:Podarłem dziś na moto rurki, zepsułem oldschoolowe nike'i a kapelusz zabrała mi koleżanka kuby więc jednym słowem jestem znowu starym EnduroMax'em. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje że nie będziecie do mnie czuli wielkiej urazy! Ps. Powodzenia dla nowych moderatorów! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no Max a już chcialem sie pytać o twój nick na allegro i patrzec czy sprzętu nie wysprzedajesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi