samson Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=748Czyz nie zaj**bisty? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Całkiem fajny 8) Ja bym tylko zmienił trochę wygląd klamki sprzęgła i hamulca oraz umieścił gdzie indziej kierunkowskazy i już pełen miodzio :) POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Ciekawa alternatywa - bardzo mi się podoba, gdybym miał dwa motocykle to jeden z nich byłby w takim stylu (a'la Mad Max :twisted: ). Tak poważnie to takie maszyny widziałem poza granicami kraju (Samson, wiesz gdzie było zrobione to zdjęcie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Ciekawa alternatywa - bardzo mi się podoba, gdybym miał dwa motocykle to jeden z nich byłby w takim stylu (a'la Mad Max :twisted: ). Tak poważnie to takie maszyny widziałem poza granicami kraju (Samson, wiesz gdzie było zrobione to zdjęcie?) Za wschodnią granicą ????! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Nie mam zielonego pojecia. Co do wschodniej granicy, kiedys widzialem fotke motocykla zbudowanego na silniku od jakiegos rosyjskiego ciagnika siodlowego, sam silnik bez skrzyni biegow zamontowany wzdluz motocykla, nad nim jakis symboliczny zbiornik paliwa. Wszystko w czarnym macie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Ale ciężkie musi być mycie takiego sprzęta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 8O 8O 8O WOW :!: Niezłe motocyklisko :( Cikawe jaki ma silnik osiągi itd. Hmm, mycie... współczuje właścicielowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 po kształcie ramy wnosząc, kiedyś było to jakieś sportowe jeździdełko. Może mieć fajny silnik, ale ... osiągi to chyba przeszłość.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 szkoda motocykla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 Ale ciężkie musi być mycie takiego sprzęta :lol: Mycie?? Fuuj, profanacja :( :)Podobają mi się szczurki, jak już napisał W-max, taki Mad Max`owy klimat :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Czaaad. Takiego to chociaż nikt nie podprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A ja przed jazdą takim czymś przeżegnałbym się i poszedłbym do spowiedzi, ale wrażenie robi! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A ja przed jazdą takim czymś przeżegnałbym się i poszedłbym do spowiedzi, ale wrażenie robi! :) To na pewno by nie zaszkodziło.... ciekawe ile mial dzwonów, zanim ktoś przeznaczył go na takiego "streeta"... no, ja tam na nim nie próbował bym zamykać licznika... stawianie na gume ok, ale szybciej jeździc... no i siodełko nie predysponuje tego moto do wyjazdów poza miasto... :( Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 eee tam...ja bym poświęcił bolące dupsko, żeby się tym wehikułem pokazać na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 A to przypadkiem nie stary CBR 1000 F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi