serwient Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 popatrz na honde dominator kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Katsumoto, najlepiej przejedz sie WR250 i 450, po czym wybierz co Ci bardziej pasuje. P.S. Moja rada- jesli masz tylko taka mozliwosc, bierz cos z rozrusznikiem :bigrazz: wiem ;) sa czasami takie miejsca w których kopnąć moto sie porostu nie da bo nie ustoisz na jednej nodze ;) z których roczników sa te lepsze?, bo na nowej i prawie nowej raczej nie kupie i a jest jakaś różnica miedzy 400 wr a 450 wr (400 sa chyba te starsze, co nie?) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Mam ochote pojsc w turystyczne enduro. Marza mi sie wyjazdy po szutrach, polnych drogach itp. Zaden hadrcore, ale i nie autostrada. Problem polega na tym ze jedyna nieasfaltowa droga po jakiej jezdzilem byl zwirek na parkingu i 200 metrow bitej drogi. Dobrym wyborem byłoby BMW GS - badzo fajny sprzęt.Tylko żeby zmieścić się w zakładanym budżecie to musiałbyś rozejrzeć się za nim za granicą :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 GS w tym planie figuruje jako sprzet docelowy. Nie sadze zebym do 10 tys wyhaczyl 650 tke ( bo na etap posredni to raczej wlasnie 650 ) w stanie nie-agonalnym. Chociaz wy sie zapewne lepiej znacie - jest to realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 http://otomoto.pl/honda-dominator-650-M785994.html popatrz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 http://otomoto.pl/honda-dominator-650-M785994.html popatrz na toBardzo fajny motocykl,wujek ma taką więc dość często na niej jeżdzę i powiem ze jest to sprzęt strasznie przyjazny... silnik bardzo łagodnie rozwija moc a moto daje nawet rade w średnim terenie jeśli sie założy odpowiednie oponki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No, prezentuje sie calkiem sympatycznie trzeba przyznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M799026 który to rocznik ?? Tak jak pisze czy starszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 he he 90 gdzieś to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 panowie nastepna seria pytan z mojej strony, zdecydowalem sie na zakup klx250/300 no i wlasnie problem bo nie ma :/ , ciezko znalezc wogole, wiec zastanawiam sie czy nie kupic kdx125 , pojezdzic jakis czas , poduczyc sie i potem zaczac polowac na klx, a pytanie mam odnosnie kosztow eksploatacji bo na tym moto bede dojezdzal codziennie do pracy i od czasu do czasu teren(las, blotko itd)/ewentualnie trasa , liczylem ze jak bym sobie pomykal na takim klx 4t to wyjdzie mnie taniej, bedzie duuuuzo przyjemniejsze od dojazdow autem ktore do najslabszych nie nalezy i koszty dojazdow sa spore , a i przebijanie sie przez zakorkowany krakow nie nalezy do przyjemnosci, wiec powiedzcie mi ile moze sobie lyknac taki 125 kdx na 100km przy jezdzie w korkach, miasto, zygzaki pomiedzy autami bo tak bedzie uzytkowany w najwiekszym stopniu, chyba ze ktos wie o kims z klx na wydaniu albo sam chce sie pozbyc swojego klx-a? w tej chwili mam na oku tego kdx125, co o nim sadzicie : http://moto.allegro.pl/item369796449_kawas..._cr_wr_mtx.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 panowie nastepna seria pytan z mojej strony, zdecydowalem sie na zakup klx250/300 no i wlasnie problem bo nie ma :/ , ciezko znalezc wogole, wiec zastanawiam sie czy nie kupic kdx125 , pojezdzic jakis czas , poduczyc sie i potem zaczac polowac na klx, a pytanie mam odnosnie kosztow eksploatacji bo na tym moto bede dojezdzal codziennie do pracy i od czasu do czasu teren(las, blotko itd)/ewentualnie trasa , liczylem ze jak bym sobie pomykal na takim klx 4t to wyjdzie mnie taniej, bedzie duuuuzo przyjemniejsze od dojazdow autem ktore do najslabszych nie nalezy i koszty dojazdow sa spore , a i przebijanie sie przez zakorkowany krakow nie nalezy do przyjemnosci, wiec powiedzcie mi ile moze sobie lyknac taki 125 kdx na 100km przy jezdzie w korkach, miasto, zygzaki pomiedzy autami bo tak bedzie uzytkowany w najwiekszym stopniu, chyba ze ktos wie o kims z klx na wydaniu albo sam chce sie pozbyc swojego klx-a? w tej chwili mam na oku tego kdx125, co o nim sadzicie : http://moto.allegro.pl/item369796449_kawas..._cr_wr_mtx.html pozdrawiam No 4t by wyszło taniej napewno bo mnie spali- w korku i na ulicy 125 i łapnie spoko 7l w ym moto nie masz dużych kosztó eksploatacji jedyne co podejzewam to szybko polecą klocki i opony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 panowie nastepna seria pytan z mojej strony, zdecydowalem sie na zakup klx250/300 no i wlasnie problem bo nie ma :/ , ciezko znalezc wogole, wiec zastanawiam sie czy nie kupic kdx125 , pojezdzic jakis czas , poduczyc sie i potem zaczac polowac na klx, a pytanie mam odnosnie kosztow eksploatacji bo na tym moto bede dojezdzal codziennie do pracy i od czasu do czasu teren(las, blotko itd)/ewentualnie trasa , liczylem ze jak bym sobie pomykal na takim klx 4t to wyjdzie mnie taniej, bedzie duuuuzo przyjemniejsze od dojazdow autem ktore do najslabszych nie nalezy i koszty dojazdow sa spore , a i przebijanie sie przez zakorkowany krakow nie nalezy do przyjemnosci, wiec powiedzcie mi ile moze sobie lyknac taki 125 kdx na 100km przy jezdzie w korkach, miasto, zygzaki pomiedzy autami bo tak bedzie uzytkowany w najwiekszym stopniu, chyba ze ktos wie o kims z klx na wydaniu albo sam chce sie pozbyc swojego klx-a? w tej chwili mam na oku tego kdx125, co o nim sadzicie : http://moto.allegro.pl/item369796449_kawas..._cr_wr_mtx.html pozdrawiamA za jaką cenę chcesz kupić klx? Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 chcialbym sie zmiescic w 6tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Na PW wysłałem Ci namiary na klxa :icon_rolleyes: Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 jesli chodzi o tego KDXa to odpusc sobie,on na allegro stoi juz z miesiąc jak nie lepiej,cos z nim jest nietak. Daj sobie spokój z 2T kup KLXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi