stormraider Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Niedawno było na FM chyba nawet dokładnie o tym egzemplarzu i w tym temacie, poszukaj, pozdrawiam. Było, było. Nawet sprzedawał go ktoś z forum jakiś czas temu i jak widać znowu zmienia właściciela. Pamietam,że już wtedy był sprzedawany jako 'do rejestracji',a skoro ktoś tego nadal nie zrobił to pewno jakieś problemy z tym są. Polecam poszukać w temacie o kdx'ie - tam jest kilka postów na ten temat jak dobrze pamiętam. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kolega z forum ma chyba krzysiek 1234 czy jakoś tak jego popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 O ile dobrze pramiętam to był nawet gdzies temat o nim.Ten KDX czy KX niewiem do dzis co to do konca jest,jest juz na allegro od stycznia. Wiec to jakas duza mina musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie zakladajcie tak od razu ze to jakas mina.. Moze byc mase pwoodow dlaczego sie nie sprzedaje... Najlepiej pojechac i sprawdzic a nie gdbyc mina niemina :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 czasem tak jest że moto stoi długo ale to o niczym nie świadczy... no wałek jest jeśli chodzi o rocznik...ale silnik i reszta może igła być :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 hmm. To już nie wiem czy to kdx czy kx :biggrin: cena napewno za wysoka. Już sam nie wiem ,dam sobie spokuj. A czy KLX 250 różni się od 300 tylko silnikiem czy są wprowadzone inne zmiany ? Każda wersja R ma upsy czy są jakieś wyjątki ? A i czy dam mu rade mając 165cm wzrostu ? Sporo pytań ale interesują mnie właśnie modele KLX oraz KDX :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Za cenę tego KX'a wolałbym już taką Honde: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M743142 Mi to wygląda na HM cre 125 ale nie mam pewności, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Siemka , :clap: Mam do was takie pytanie , Co sądzicie o motorku : :) Husqvarna TC 250 4T - http://allegro.pl/item354917457_husqvarna_...rm_sx_exc_.html Myślę że jest to duża okazja bo moto ciągle serwisowany , 2004 rocznik :D same tytanowe zaworu kosztują jakieś 1500 zł ... :icon_mrgreen: Chcę poznać waszą opinię na temat tego motorka - może ktoś z was śmigał na takim moto ... :D Pozdro :clap: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emission Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam. Jestem nowy na forum,lecz przeglądałem je dlugo.. Jestem zainteresowany kupnem motoru do 3000 zł. Prosze was o pomoc w wybraniu,motor jaki chce kupic bedzie mi sluzyl jedynie do normalnej jazdy po drogach lesnych i po polach. Z tego co przeczytałem to crossy wytrzymuja do 30 Mh,a mi chodzi o motor ktory wytrzyma o wiele dłuzej i bedzie tani w ekspoatacji. Proszę o pomoc w wyborze,lub o jakies wskazowki Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez emission Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Pisze z pytaniem co wybrac ? Chce sie przesiasc z Hondy Nx 125 na cos wiekszego mocniejszego. Rozpatrywalem wr 250/400 Drz 400 E albo Lc4 620. Hmm i teraz tak co polecacie a co byscie wybrali na moim miejscu. Fundusze to 10-12 tysiecy. Wiek 16 wzrost 178 waga zaledwie 62 kg staz w enduro to okres od wrzesnia 2007. Zapomnialem dodac moto zarejestrowane i na dwie osoby, ta tym by mi najbardziej zalezalo. Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez rivera666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 bierz żółtka i wszystko jasne :crossy: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 osobiscie wolal bym kata , ale zarejestrowany na 2 osoby to tylko egs, a ten juz troszke wazy. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Siemka , :buttrock: Mam do was takie pytanie , Co sądzicie o motorku : :crossy: Husqvarna TC 250 4T - http://allegro.pl/item354917457_husqvarna_...rm_sx_exc_.html Myślę że jest to duża okazja bo moto ciągle serwisowany , 2004 rocznik ;) same tytanowe zaworu kosztują jakieś 1500 zł ... :icon_razz: Chcę poznać waszą opinię na temat tego motorka - może ktoś z was śmigał na takim moto ... :flesje: Pozdro :icon_mrgreen: :flesje: BYŁBYM WDZIĘCZNY Gdybyści mi cokolwiek odpisali na tego POSTA .. ;/ :lapad: POZDRO :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel-rx Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam szukam moto (oczywiście enduro) mam przeznaczone 6tyś zł przeznaczenie: hmmm no właśnie z tym jest problem bo moim poprzednim moto(aprilia rx) latałem po lesie, torze a także po ulicach... i tak właśnie by zostało bo niestety mam kawałek drogi do terenu... zastanawiałem sie nad KLX 250 99r.. model który chce kupić nie ma ups'a ;/ słyszałem, że to przyczyna wersji szosowej;/ i mam dylemat... Znacie może wady i zalety tego moto? Nie ma on za dużo mocy ale przesiadka z 70ccm moto chyba ... zrobi różnice Jeżeli nie ten to co polecacie w cenie 6000zł ... może być hard enduro ważne, że rejestrować można pojemość do 250ccm no i lepiej jak 4T... będzie... Pozdro i dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 hmmm jak z 70 cm sie przesiadasz to powiem ci że poczuuuuujesz różnice ;p A może jakaś DR 350 może znajdzie do 6 tys ;p raczej na pewno POSZUKAJ NA ALLEGRO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi