Skocz do zawartości

Co kupić, wybrać ?!

żubr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno było na FM chyba nawet dokładnie o tym egzemplarzu i w tym temacie, poszukaj, pozdrawiam.

Było, było. Nawet sprzedawał go ktoś z forum jakiś czas temu i jak widać znowu zmienia właściciela.

Pamietam,że już wtedy był sprzedawany jako 'do rejestracji',a skoro ktoś tego nadal nie zrobił to pewno jakieś problemy z tym są.

Polecam poszukać w temacie o kdx'ie - tam jest kilka postów na ten temat jak dobrze pamiętam.

hmm. To już nie wiem czy to kdx czy kx :biggrin: cena napewno za wysoka. Już sam nie wiem ,dam sobie spokuj. A czy KLX 250 różni się od 300 tylko silnikiem czy są wprowadzone inne zmiany ? Każda wersja R ma upsy czy są jakieś wyjątki ? A i czy dam mu rade mając 165cm wzrostu ? Sporo pytań ale interesują mnie właśnie modele KLX oraz KDX :crossy:

Za cenę tego KX'a wolałbym już taką Honde:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M743142

Mi to wygląda na HM cre 125 ale nie mam pewności, pozdrawiam.

Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków!

Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/

Siemka , :clap:

Mam do was takie pytanie ,

Co sądzicie o motorku : :)

Husqvarna TC 250 4T

- http://allegro.pl/item354917457_husqvarna_...rm_sx_exc_.html

Myślę że jest to duża okazja bo moto ciągle serwisowany , 2004 rocznik :D same tytanowe zaworu kosztują jakieś 1500 zł ... :icon_mrgreen:

Chcę poznać waszą opinię na temat tego motorka - może ktoś z was śmigał na takim moto ... :D

Pozdro :clap: :bigrazz:

Witam.

Jestem nowy na forum,lecz przeglądałem je dlugo..

Jestem zainteresowany kupnem motoru do 3000 zł.

Prosze was o pomoc w wybraniu,motor jaki chce kupic bedzie mi sluzyl jedynie do normalnej jazdy po drogach

lesnych i po polach.

Z tego co przeczytałem to crossy wytrzymuja do 30 Mh,a mi chodzi o motor ktory wytrzyma o wiele dłuzej i

bedzie tani w ekspoatacji.

Proszę o pomoc w wyborze,lub o jakies wskazowki

Edytowane przez emission

Pisze z pytaniem co wybrac ? Chce sie przesiasc z Hondy Nx 125 na cos wiekszego mocniejszego. Rozpatrywalem wr 250/400 Drz 400 E albo Lc4 620. Hmm i teraz tak co polecacie a co byscie wybrali na moim miejscu. Fundusze to 10-12 tysiecy. Wiek 16 wzrost 178 waga zaledwie 62 kg staz w enduro to okres od wrzesnia 2007. Zapomnialem dodac moto zarejestrowane i na dwie osoby, ta tym by mi najbardziej zalezalo.

Edytowane przez rivera666

osobiscie wolal bym kata , ale zarejestrowany na 2 osoby to tylko egs, a ten juz troszke wazy.

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Siemka , :buttrock:

Mam do was takie pytanie ,

Co sądzicie o motorku : :crossy:

Husqvarna TC 250 4T

- http://allegro.pl/item354917457_husqvarna_...rm_sx_exc_.html

Myślę że jest to duża okazja bo moto ciągle serwisowany , 2004 rocznik ;) same tytanowe zaworu kosztują jakieś 1500 zł ... :icon_razz:

Chcę poznać waszą opinię na temat tego motorka - może ktoś z was śmigał na takim moto ... :flesje:

Pozdro :icon_mrgreen: :flesje:

BYŁBYM WDZIĘCZNY Gdybyści mi cokolwiek odpisali na tego POSTA .. ;/ :lapad:

POZDRO :icon_razz:

Witam szukam moto (oczywiście enduro) mam przeznaczone 6tyś zł

przeznaczenie: hmmm no właśnie z tym jest problem bo moim poprzednim moto(aprilia rx) latałem po lesie, torze a także po ulicach... i tak właśnie by zostało bo niestety mam kawałek drogi do terenu...

zastanawiałem sie nad KLX 250 99r.. model który chce kupić nie ma ups'a ;/ słyszałem, że to przyczyna wersji szosowej;/ i mam dylemat...

Znacie może wady i zalety tego moto?

Nie ma on za dużo mocy ale przesiadka z 70ccm moto chyba ... zrobi różnice

Jeżeli nie ten to co polecacie w cenie 6000zł ... może być hard enduro ważne, że rejestrować można pojemość do 250ccm no i lepiej jak 4T... będzie...

Pozdro i dzięki za odpowiedz