Nitomen Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) WitamIle jest wart taki exc 520 z tego linku http://otomoto.pl/oferta/ktm-exc-wyjatkowo-zadbany-ktm-520-exc-szczecin-polecam-ID6yiyzZ.html#contact-form. Wizualnie bardzo zadbany , jak by nie widzial terenu..Cy_gana XR 400 lub DR-Z 400 ? Edytowane 9 Marca 2016 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Dokładnie tyle samo co przed plakowaniem.... Jak na te lata i na przeznaczenie to ładny, ale ja w garbate aniołki nie wierze. Jak masz niedaleko wsiadaj w auto weź kogoś ze sobą i daj mu jechać ;) a jak masz daleko to podeślij znajomego choćby forumowego bo na oko to wiesz jak w słynnym Polskim powiedzeniu... Edytowane 9 Marca 2016 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nie wiem jak jest z tymi pierwszymi rocznikami RFS w EXC bo kiedyś gdzieś słyszałem że miały jakieś "choroby wieku dziecięcego" ale z tego co wiem to zadbane sztuki kosztują sporo więcej i ciężko je dostać. Jak ktoś ma 525 z 2005-2007 to nawet nie myśli o sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 dokladnie , dorwac ladne exc rfs z konca lat klepania to cud , a jak sie pojawi to kosztuje tyle, co 1 wersje exc 500 . Do tego exc 520 mam blisko , bo to sasiednie miasto 25 km , ale za ta cene napewno nie wezme 15 letniego EXC , najgorsze ze to ma jeszcze lagi 43 a 525 juz 48 , fakt mialy problemow troszke piasty , gaznik - imho 10 mozna dac , ale wiecej ..raczej nie zejdzie z ceny prawie 3 tys :) - moto widze juz stoi juz dluzszy czas :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) A za ładne 525 z 2003 roku ile trzeba dać? Koło 12? Edytowane 9 Marca 2016 przez Songo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 koles rok temu dal 11 tys za 2004 - nakrecil nim juz 8 tys km !! i tylko rozrzad wymienial doraznie...no ale naprawde trafilo sie ..ja ogladalem z 2005 za 12 i moto tak styrane, ze nie wiedzialem gdzie przod a gdzie tyl.. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Chyba troszkę za bardzo kupujecie oczami ;) Jak już wcześniej zostało powiedziane, ilość plaka nie wpływa na to co w środku. Sam w zeszłym roku pomagałem sprzedać znajomemu który wyjechał "za chlebem" exc 525. Pewnego dnia po prostu musiał wyjechać i już. Moto jak stało po powrocie z lasu tak zostało, nawet nie zdążył umyć. Tak więc poprosił mnie o pomoc w sprzedaży. Zrobiłem zdjęcia, wystawiłem, nawet Nitomenowi chyba podesłałem fotki, ale się pewno przestraszył bo nie był odpicowany nic a nic :D Do kompletu z moto gratis wszystkie oryginalne plastiki (po zakupie pierwszy właściciel zdemontował i wrzucił do pudełka a sam założył zamienniki), serwisowany u Zbiga (kto z okolic Krakowa to może zna, ceny jak w ASO ale się chłop zna), kolega przed wyjazdem jeszcze kupił nowe moussy michelina za 500zł/szt. Tak czy siak, praktycznie po wystawieniu zero zainteresowania. Wkurzyłem się, poświęciłem parę godzin na umycie, wyplakowanie i zrobienie szałowych zdjęć - 2 dni i moto nie było, kupił pierwszy co przyjechał, a telefony jeszcze przez tydzień odbierałem. Jak się okazało od czasu jak motur nabył, zrobił lagi i objechał 2x Rumunię... Podsumowując, osobiście wolę kupić sprzęt od znajomego (nawet jak nie jest podpicowany, nawet jak coś jest do zrobienia - przynajmniej wiem co) niż błyszczące niewiadomoco od obcego. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 po czesci masz racje , ale po tym jak bardzo styrana jest rama i silnik tez widac stan moto - dlatego takiego oblepionego blotem po kierownice, troszke balem sie kupowac , aczkolwiek w wypadku EXC , jak ktos nakrecil 15 tys km po szosie to bedzie wygladal jak nowy..a silnik juz bedzie zmeczony . Teraz zaluje ze nie lyklem tego EXC od twojego znajomka :) . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Z drugiej strony to jak motocykl na zdjęciach stoi cały oblepiony błotem to można dojść do wniosku że właściciel tak dbał, a raczej zaniedbywał cały czas. Wtedy to aż strach pomyśleć co może być w środku skoro nie opłukał go nawet z grubsza wodą. Co jak co ale w Polsce nie uwierzę już w żadną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 mój SX też ''stał w garażu'' a w czasie pomiędzy oględzinami i wpłaceniem zaliczki w dziwny sposób .zapewne UFO wylądowało w okolicy i chciało sobie polatać i na luźnym łańcuchu spiłowało przednią zębatke i powygryzało szprychy... takiego katowania przed kupnem w Polsce też nie da się wyzbyć. Koniec końców trzeba zaplatać .. Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ja tam lubię sprzęty które nie są umyte i naplakowane -widać wycieki , pęknięcia , drobne uszkodzenia , gdzie i co było smarowane itp.... ja swoją xr myję tylko przed serwisem -częste mycie skraca życie , przyśpiesza rdze , wypłukuje smar , myjka ciśnieniowa wpycha wodę do elektryki często , nie mówiąc że mycie moto przy ujemnej temperaturze jak trzymasz w niegrzanym miejscu to znęcanie się , potem to zamarza i wszystko rozsadza...... a wqrwiają mnie błyszczące jak psu jajca -ostatnio kumpel kupował samochód to silnik był cały aż naplakowany , przejechał 200 km i leje się z każdej możliwej uszczelki :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1337 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam, mam 12 lat i 156cm wzrostu. Jestem trochę przy kości. Umiem jeździć na cross'ie, ale co dokładnie wybrać? Motocykl ma się sprawdzać na Enduro i głównie ma być mocny i wytrzymały. Myślałem nad pojemnością 125, więc dobrze by było gdyby ktoś podesłał moto z taką pojemnością. Proszę tylko nie piszcie, żebym kupił normalny np.: Yamaha DT 50, bo nie będę wydawał tyle pieniędzy, albo że więcej wydam na naprawianiu tego ,,chinola". Wracając do tematu motocykl ma być zdatny na Enduro, mocny i wytrzymały, więc proszę wybrać coś z tych nowinek.Pozdrawiam Enduro1337! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A na jakim crossie jeździłeś ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 rozwalają mnie ludzie którzy wchodzą na forum z zdaniem kupię gówno zjem równo i oczekują potwierdzenia swojego wyboru :D ile kasy ? za zdezelowaną dt czy mtx płacisz to samo co za nowego chinola a posłuży ci dłużej .......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1337 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A na jakim crossie jeździłeś ?KXD 125, 12 KM, Czterosuw. (Zwykły loncin), to co polecasz za "chinola"? rozwalają mnie ludzie którzy wchodzą na forum z zdaniem kupię gówno zjem równo i oczekują potwierdzenia swojego wyboru :D ile kasy ? za zdezelowaną dt czy mtx płacisz to samo co za nowego chinola a posłuży ci dłużej ..........Ehh.. Mam kolegę co "chinola" ma 3 lata i wszystko rok. Jedyne co w nim robił to remonty.. rozwalają mnie ludzie którzy wchodzą na forum z zdaniem kupię gówno zjem równo i oczekują potwierdzenia swojego wyboru :D ile kasy ? za zdezelowaną dt czy mtx płacisz to samo co za nowego chinola a posłuży ci dłużej ..........Kasa to 2300-2400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi