michoa Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie, na jedną sztukę. czyli lipa za zawieszeniu USD :D zastosowanie dualowe tego moto odpada bo spalanie nawet bym przeżył, silnik ma 39KM szybko bym go nie zajeździł pewno ale bez pasażera lipa......... crm 250 jest dwuosobowa ale do niej nic kompletnie nie można dostać w PL i samo moto ciężko kupić.......chyba że jakieś druciarskie stopki ale po pierwsze pewno kanapa mała po drugie pewno w dowodzie jest 1 osoba po 3 pewno stelaż ramy słaby i pod dwoma klockami po 90kg by mogło coś pęknąć........ teraz mi psyche poryliście sam nie wiem co chce całkiem......jeszcze sie do dt125 wróce po crm :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 może husqvarna wre 125 lub aprilia rx 125 ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli lipa za zawieszeniu USD :D zastosowanie dualowe tego moto odpada bo spalanie nawet bym przeżył, silnik ma 39KM szybko bym go nie zajeździł pewno ale bez pasażera lipa......... crm 250 jest dwuosobowa ale do niej nic kompletnie nie można dostać w PL i samo moto ciężko kupić.......chyba że jakieś druciarskie stopki ale po pierwsze pewno kanapa mała po drugie pewno w dowodzie jest 1 osoba po 3 pewno stelaż ramy słaby i pod dwoma klockami po 90kg by mogło coś pęknąć........ teraz mi psyche poryliście sam nie wiem co chce całkiem......jeszcze sie do dt125 wróce po crm :D Aj tam, kanapa jest normalna i jak tak jak stelaż uwiezie dwóch jeźdźców, jedynie co to będziesz musiał sie pobawić w zamontowanie stopek. Jeżeli yzf uwiozła 3 osoby ca 80 kg to ten kdx spokojnie da rade 2 osoby. Jedynie o co mógłbyś się martwić to ten dowód rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam potrzebuje pomocy a mianowicie poszukuje motocykla w przedziale cenowym do 4 tysiecy pomóżcie i musi byc mocny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A może by tak więcej szczegółów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ... i musi byc mocny :D http://otomoto.pl/honda-cr-cr-500-cr500-70...i-M2318147.html ... Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) motocykla w przedziale cenowym do 4 tysiecy pomóżcie i musi byc mocny :D http://moto.allegro.pl/ktm-sx-360-2t-97r-n...1304313416.html Starczy dla 13 latka? jak za słaby to wpakujesz silnik od R1 i na trochę mocy powinno straczyć... następna opcja to silnik od jakiegoś miga z demobilu i możesz dalej się rozwijać :buttrock: Edytowane 10 Listopada 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) niemam 13lat ( serio ) wiem ta cr-ka jest fajna ale daleko ode mnie ( mazowieckie ) i chyba wolalbym mocne enduro niz crossa http://moto.allegro.pl/kx-250-klr-600-mega...1297644665.html podoba mi sie cos takiego czy to da radę? ;d Edytowane 11 Listopada 2010 przez pitul721832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 niemam 13lat ( serio ) to wpisz prawidłowo wiek jak chcesz żeby ktoś cie szanował po trzecie co znaczy mocny ?? 20KM ?? 50KM ?? 300KM ?? dla mnie exc 250 jest bardzo mocny... ghollum ma do sprzedania 520 ale nie za 4 tys :icon_mrgreen: za 4 tys nie da sie mocnego dla mnie ,,szatany'' enduro to exc 250/300 , xr650R, exc 520 i w góre (największy chyba 625 jest ) a takich motocykli nie kupisz w dobrym stanie za 4 tys..... tak z ciekawości po co chcesz ,,mocny'' motocykl ?? nie lepiej latać na słabszym sprzęcie ale dobrze i mieć satysfakcje że objeżdżasz tych na mocniejszych ?? albo poprostu mieć satysfakcje że wykorzystujesz 100% mocy swojego pojazdu i w żadnej sytuacji cie nie zaskoczy ?? jak chcesz sie lansować pod remizą to ścigi są lepsze lepiej palą gume i blachary bardziej lecą :icon_mrgreen: w opisie masz xt250 rozumiem że może jej brakować mocy ale żeby odrazu patrzeć w strone jakiegoś szatana ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 nie chodzi mi o az takiego szatana zeby mial ponad 80 koni albo najmocniejszy jaki jest ;f ale chce poprostu cos troszke mocniejszego wiem ze to brzmi glupio xd podobaja mi sie 250 w 2t crossy ale tam raczej czesto sie remonty robi , co myslicie o takiej 250 w 2t? tak do 4 tysiecy to chyba mozna cos kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Masz 13 lat i bez kitu :icon_rolleyes: 250 w 2T zrobi Ci krzywdę, odpuść sobie, poczytaj i ogranij temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitul721832 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 niemam 13 lat to po 1 po 2 jezdzilem rm 250 w 2t i kolega mi czasem da sie przejechac ktm 450 sx wiec nie uwazam ze 250 bedzie za mocne tylko moze wie ktos jak tam sprawa z remontami? drogo taki remoncik? co ile tak mniej wiecej sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek85 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Małe OT ale filmik wg mnie może sporo wyjaśnić na temat kupowania mocnego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ghollum ma do sprzedania 520 ale nie za 4 tys :icon_mrgreen: Niech dołoży drugie 4,5tyś. to się zastanowię :bigrazz: a mocy napewno nie braknie :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 @ghollum: Na co zmieniasz? exc525? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi