Patryk_450 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dzięki za przydatne info :icon_mrgreen: w takim razie pewnie będę szukał DRZ bo motor raczej będzie mi służył do pokonywania miejskiej dżungli :icon_twisted: a ktoś coś wie o zawieszeniu DRZ'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1947381 co powiecie o tym? zebym miał blizej to juz bym jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ogloszenie nie znalezione... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix79 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no niestety raczej juz nie zobaczymy co kolega chcial pokazać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba9121 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Co myślicie o tej dr'ce?http://otomoto.pl/suzuki-dr-M1569385.html Cytuj Sprzedam DR 350! http://tablica.pl/oferta/suzuki-dr-350-CID5-ID1WKBx.html#a6deb9354f;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 no niestety raczej juz nie zobaczymy co kolega chcial pokazać icon_biggrin.gif xt600 z 2000r za 2500zł, wizualnie OK, bez iskry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam. Dawno nie zaglądałem na forum. zastanawiam się nad kupnem mocniejszego motura w sumie miałem już postanowione, że będę szukał xt 350. teraz pod uwagę wziąłem dr 350 i huśke te 410 albo te 350. co waszym zdaniem będzie lepszym wyborem? Jak sprawa części to huśki tzn. ich dostępność i ceny w porównaniu z yamaha i suzi? mam do wydania w okolicach 5000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witaj kolego. Cześći są to nie PRL że jest pusto na półkach :) Kolejna sprawa co do motocykla to jak Twoja jazda ma wyglądać czyli jaki teren itp. ( do czego motor bedzie wykorzystywany). Warto też zastanowić się nad czymś 2t bo w tych pieniążkach będzie znacznie łatwiej kupić coś w 2t :) Moim zdaniem Husqa te 410 czy te 350 byłaby fajna ale oczywiscie znajda sie przeciwnicy i ludzie za. Co do dr to motor nie do zarżnięcia. Z xt nie mailem kontaktu to nic nie mogę powiedzieć. W tej cenie można super dostać 2t dlatego przemyśl jeszcze te kwestie :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 2T odpada. motor nie będzie za mocno miał wstawiane w gaźnik wiadomo jakaś piaskownia ale tak to las i szutry głównie. ciś więcej o huśce moglibyście napisać? bo dr i xt to każdy zna a o huśkach mało słyszałem jest coś na czym przy kupnie sie skupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 2T odpada. motor nie będzie za mocno miał wstawiane w gaźnik wiadomo jakaś piaskownia ale tak to las i szutry głównie. ciś więcej o huśce moglibyście napisać? bo dr i xt to każdy zna a o huśkach mało słyszałem jest coś na czym przy kupnie sie skupić? Huska lepsze zawieszenie ma od reszty wymienionych. Tyle że smarowanie bez pompy oleju w starszych rocznikach tam występuje, choć moi znajomi mieli i nikt nie narzekał ani problemów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 czytałem że w DR z gaźnikami częste problemy prawda to? co sie tam dzieje? na allegro do xt sprawdziłem odrazu i do 350 ani jednego nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 czytałem że w DR z gaźnikami częste problemy prawda to? co sie tam dzieje? na allegro do xt sprawdziłem odrazu i do 350 ani jednego nie znalazłem... Podciśnieniowy gaźnik to chyba najmniej awaryjny z gaźników. Pęknięta membrana daje czasem dziwne objawy z pozoru trudne w diagnozie ale to rzadkość naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 czytałem że w DR z gaźnikami częste problemy prawda to? co sie tam dzieje? na allegro do xt sprawdziłem odrazu i do 350 ani jednego nie znalazłem... W DR raczej nie ma problemów z gaźnikiem, może czytałeś o gaźnikach typu Mikuni TM 33 albo 36, szczególnie z tym drugim mogą być problemy ale spokojnie da się dojść z tym do ładu. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Koledze pewnie chodzi o to że nie idzie wyregulować wolnych obrotów, bo po przegazowaniu nie chcą spadać itd. Jest to tylko kwestia czyszczenia i odpowiedniej regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 chopaki rozwiejcie moje wątpliwości wałkuje temat o huśka i z każdą stroną coraz więcej niewiadomych macie jakieś konkrety na ich temat? właśnie opyliłem swój motor i mam kase w ręce a te huśki mnie bardzo ciągną, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi