Kamsel Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 cr najtansza?? własnie to rm i kx sa najtansze potem cr yz i sx :) Nie bierz tego do siebie :icon_mrgreen: tylko pobierznie przeglądalem allegro w celu rozeznania się :) Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie bierz tego do siebie :) tylko pobierznie przeglądalem allegro w celu rozeznania się :(no ja tez własnie wnioskuje z cen na allegro :) fakt te starsze roczniki sie tak dobrze nie trzymaja jak kx ale te nowe od 02' w góre to juz raczej sztywno stoja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 no ja tez własnie wnioskuje z cen na allegro :) fakt te starsze roczniki sie tak dobrze nie trzymaja jak kx ale te nowe od 02' w góre to juz raczej sztywno stoja :icon_mrgreen: Ja się szczególnie rozglądałem do rocznika 01 bo do tego moge coś wyrwać. Czy wygłupianie sie w lesie będzie mniej uciązliwe na 125 czy na 250 mam sporo krętych ścieżek - tak dla ułatwienia :) Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 raczej seta bedzie lepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tez uwazam ze 125tka spokojnie wystarczy, wiecej jest niepotrzebne dla zwykłego smiertelinika.Szukaj KXa albo RMke. Są dość tanie a dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tez uwazam ze 125tka spokojnie wystarczy, wiecej jest niepotrzebne dla zwykłego smiertelinika.Szukaj KXa albo RMke. Są dość tanie a dobre.kup sete i jezdzij nią na tor... a co do cr to ma najgorszy doł i najbardziej ja trzeba kręcić,ale wd mnie jest najlepsza(mi sie najlepiej jezdziło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kup sete i jezdzij nią na tor... a co do cr to ma najgorszy doł i najbardziej ja trzeba kręcić,ale wd mnie jest najlepsza(mi sie najlepiej jezdziło)a ja jakos nie widze znacznej róznicy pomiedzy yz a cr orócz koloru i napisów;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) a ja jakos nie widze znacznej róznicy pomiedzy yz a cr orócz koloru i napisów;]heee? jaki orócz? a jezdziłes tymi moto? ja mam porownanie z rm to CR jezdzi sie duzo lepiej ale trzeba kręcic bardziej Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jezdziłem pare razy yz zanim zakupiłem swoje moto i szczeze to ruznicy nie widze znacznej :icon_mrgreen: albo nie zwracałem uwagi na takie rzeczu :icon_mrgreen: pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jezdziłem pare razy yz zanim zakupiłem swoje moto i szczeze to ruznicy nie widze znacznej :biggrin: albo nie zwracałem uwagi na takie rzeczu :cool: pozdro :buttrock:ja mowie o cr na alu... na torze trzeba pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja się szczególnie rozglądałem do rocznika 01 bo do tego moge coś wyrwać. Czy wygłupianie sie w lesie będzie mniej uciązliwe na 125 czy na 250 mam sporo krętych ścieżek - tak dla ułatwienia :notworthy:Ja poradzę Ci setkę. W terenie nie liczy sie tak bardzo moc jak umiejętności jeźdźca(w dużym stopniu wyobraźnia). kup sete i jezdzij nią na tor... a co do cr to ma najgorszy doł i najbardziej ja trzeba kręcić,ale wd mnie jest najlepsza(mi sie najlepiej jezdziło)Ja nie sugerowałbym się dołęm bo i tak trzeba kręcić po obr. Ważne aby silnik dobrze chodził i tyle a czepiać to się można zawieszenia które jest lepsze bo ono tu chyba ma większą role. Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja poradzę Ci setkę. W terenie nie liczy sie tak bardzo moc jak umiejętności jeźdźca(w dużym stopniu wyobraźnia). Ja nie sugerowałbym się dołęm bo i tak trzeba kręcić po obr. Ważne aby silnik dobrze chodził i tyle a czepiać to się można zawieszenia które jest lepsze bo ono tu chyba ma większą role.nie powiedział bym dla początkującego 2t lapsze to ktore bardziej elastyczne jest choć masz racje i tak trza krecic i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encdre Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A jak myślicie opłaca się brać ten motorek http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M933020 w takiej cenie?? Z góry dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A jak myślicie opłaca się brać ten motorek http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M933020 w takiej cenie?? Z góry dziękuje za odp. Ogłoszenie nieaktywne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Mam dylemat, wr250f czy wr450f mam 185 cm wzrostu i waże 82 kg wcześniej jeździłem na kmx-e 125 no i nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi