bart90dt125 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 sprawdź w opisach na storonie firmy:):biggrin:,Wre ma dozownik oleju i jest bardzie Enduro niż WR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 WR 125 to coś jak EXC Hard enduro a WRE jest słabsze ma chyba 30 koni,ma gorsze zawieszenie,podnozki pasażera... coś jak CRM :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 30 koni to moim zdaniem optymalnie jak na 125 cm3. Powiedzmy ze kupuje WRE 125 model 2007/2008, jak jest z czesciami, zywotnoscia silnika no i czy jest to moto awaryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Czy ja wiem jak każdy nowy motor ;) częsci oczywiscie dobrze dostepne zresztą masz gwarancje,serwis to nie musisz sie niczym martwić.WRE można latać po ulicy i w terenie też napewno da radę .pozdro ;) PS: A co do remontów to liczysz w tys km a nie w motogodzinach tak że bez obaw ;) Edytowane 19 Lutego 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Patrz masz 17 lat watpie zebys byl dlugo zadowolony tymi 30 konikami.. Jak masz okazje to bierz EXC to tylko 125 gdzie i tak nie masz super duzej mocy dlatego bierz najmocniejsze moto i z najlepszym osprzetem zeby Ci sie szybko nie znudzilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja również polecam jednak EXC lub CRE 125. Ja jeździłem przed KTM'em KDX'em 125 i nie załuję, że po 4 miesiącach sprzedałem go. Jeśli bym był na twoim miejscu bez wahania brałbym EXC, do tego komplet kół supermoto bo zapewne Cię będzie stać na nie. ;] Mój typ to CRE a na drugim miejscu EXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to 30 koni może się znudzić fakt...no EXC najlepszy by był ale kolega chce na 2 osoby ale mysle ze do EXC dalo by rade założyć podnóżki pasażera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja jednak zamiast KTM'a bym wolał HM CRE, ale jednak jeśli kolega zamierze jeździć sporo po asfalcie to raczej jednak EXC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 prawde powiadacie ze 30 koni moze sie znudzic. Kasa niby jest, ale nie chce tak naciagac rodzicow. 26000 za ktm a 16000 za husqrvane... zreszta za 2 lata bede mial 18 i wtedy sie pomysli nad czyms mocniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 To może WR? równie dobry sprzęt jak KTM, a zawieszenie nawet lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 prawde powiadacie ze 30 koni moze sie znudzic. Kasa niby jest, ale nie chce tak naciagac rodzicow. 26000 za ktm a 16000 za husqrvane... zreszta za 2 lata bede mial 18 i wtedy sie pomysli nad czyms mocniejszym.ja na twoim miejscu kupilbym jakiegos uzywanego ktm'a za 8tys ,a reszte sobie zostawil na porządną maszyne jak zrobisz A :crossy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dokladnie Cre niebardzo sie na szose nadaje.. Fakt roznica cenowa jest ale nie bez powodu. Duzo roznia sie moca i osprzetem. Jezeli nie chcesz wydawac na kata i chcesz troche latac po ulicy to tylko tak jak kolega wyzej pisal WR. WIesz dwa lata to nie tak malo mi sie Mtx 125 znudzil w rok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) tak wg. to ile kosztuje hm cre 125 ? w necie nie moge znalesc ani dokladnego opisu, ani ceny, ani zadnego sklepu. Gdzie mozna ja dostac? Sprowadzanie z zagranicy odpada. Nawet gdybym kupowal WR, EXC lub CRE to co ile mniej wiecej km zmienia sie tlok cylinder i cala ta reszte? I ile to mniej wiecej kosztuje w przypadku kazdego z nich? BARDZO PROSILBYM O WYPOWIADANIE SIE OSOB, KTORE POSIADAJA TE SPRZETY LUB PRZYNAJMNIEJ MAJA Z NIMI JAKIS KONTAKT :icon_mrgreen: Edytowane 19 Lutego 2008 przez matys_matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Tłoczek jeden na sezon... co dwa tłoki korba a cylka to sie tak nie zmienia najwyżej nicasil sie robi i tyle...olej wymieniasz gdzieś co 20motogodzin, filtry powietrza,czyszczenie smarowanie i te sprawy...jak masz kase na nowe moto to sie nie martw i serwis...albo zrób jak tu gdzie skolega powiedział.... kup używane EXC 125 za ok 10tys sprzedasz i jak zrobisz prawko to kupisz np DRZ 400 albo KTM 400EXC... Edytowane 19 Lutego 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys_matys Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 nie interesuja mnie uzywki, nawet gdyby to rodzice sie nie zgodza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi