marcin1989 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Też mi coś nie pasiło, to moto z aukcji to na bank KX. W KDX nie ma zdejmowanego sbubframe'a, tylny amor nie ma zbiornika na gaz, w KX jest kompletnie inne górne mocowanie tylnego amora, poza tym nie widziałem jeszcze KDX'a z niebieskim przednim zaiwiasem, pozdro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattrowiec Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Koledzy mozecie mi powiedziec czym bedzie lepiej smigac po miescie wr 426 czy ktm exc 525 zawieszenie takie jak w crossie tylko kola beda od sm na tydzien a w wekkend na kola crossowe i w teren. Które moto lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze lepszym wyborem będzie wr 426 na pewno nie będzie sie męczył w mieście i przy większych prędkościach i w terenie na 100% łatwiej będzie go opanować niż ktm'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tez bym obstawial bo WR jest bardziej"endurowy" niz EXC.EXC by byl lepszy w teren ale Teren+asfalt to WR zdecydoanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattrowiec Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Aha ok a moze cos porównac mi z 4 setek. Nie wiem co i jak ze sprzetemktóry jest dobry bo od niedawna w ty, zaczalem siedziec. KTM EXC 450Suzuki DRZ 400 SMYAMAHA WR 450/426husqvarna 450Wsztstkie motocykle sa po 2000 roku wiec szukam jak namlodszego i jak w najlepszym stanie. Moze wy cos polecicie za czym sie ogladac mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Aha ok a moze cos porównac mi z 4 setek. Nie wiem co i jak ze sprzetemktóry jest dobry bo od niedawna w ty, zaczalem siedziec. KTM EXC 450Suzuki DRZ 400 SMYAMAHA WR 450/426husqvarna 450Wsztstkie motocykle sa po 2000 roku wiec szukam jak namlodszego i jak w najlepszym stanie. Moze wy cos polecicie za czym sie ogladac mam.Ja mogę polecić Huske 450, znajomy ma 2004rok i jest zadowolony. Miał chyba ze 2 yamahy 450 ale teraz chyba jeździ huska. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Poza DRZ to reszta to Hardowe enduro,najtanszy z nich w utrzymaniu jest DRZ,jak nie jezdzisz w ekstremalnym terenie do DRZ lata sie najprzyjemniej.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Powiem, że DRZ nawet w ciężkim terenie daje radę, przykładem może być Enduromaster, który lata wszędzie. Jego DRZ wjedzie wszędzie i z wyjazdem też nie ma problemu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 naewno daje rade,ale do ciezkiego terenu bylby lepszy np EXC ale ogolnie DRZ jest zajebiste tanie w eksploatacji i ie nie psuje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 cześć!Szukam nowego moto na nadchodzący sezon co myślicie o tej husce? jak sprawuje się w terenie? jak jest z czesciami? czy 'opłaca mi się kupić' ? prosze o radę huska wr 125 http://allegro.pl/item297539530_husqvarna_...exc_wre_cr.html pozdrawiam! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 imo zajebisty sprzęt do ostrego enduro i motocrossu! i ten piękny dziwek wr-ki Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a jak oceniacie stan tego egzeplarza? czy warto brać za 5600? za tyle sprzeda.pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a jak oceniacie stan tego egzeplarza? czy warto brać za 5600? za tyle sprzeda.pozdro :) cena atrakcyjna bardzo, nawet może zabardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 sam sie nad nią zastanawiałem, ale mam wrażenie że jest trochę zaorana:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 zaorana zaorana.... :lapad: jak sie nie przejedziesz to sie nie dowiesz,a co do cenu to jest baaardzo atrakcyjna nawet za bardzo jak powiedzial kolega,ogolnie WR 125 są bardzo dobre to prawie jak EXC tyle ze duzo tanszy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi