Skocz do zawartości

przy ognisku, przy ognisku wszyscy leją się po pysku

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznij zaklinać pogodę. :smile:

Jak nie będzie zbyt wilgotno to i ja swoje stare kości ruszę. :)

Wdupiemamto gdzie, byle po asfalcie. :lalag:

No jak będzie ładnie to rozpoczynamy pierwszy raid wdupiemamto !! może przejdzie do historii i będzie kontynuowany w tylu edycjach co ognisko :P

postaram się zaplanować jakąś niewyczerpującą trasę z dobrym jedzeniem i bezalkocholowym :crossy:

no i oczywiście już zaklinam pogodę

Edytowane przez Marcin SF

No jak będzie ładnie to rozpoczynamy pierwszy raid wdupiemamto !! może przejdzie do historii i będzie kontynuowany w tylu edycjach co ognisko :wink:

postaram się zaplanować jakąś niewyczerpującą trasę z dobrym jedzeniem i bezalkocholowym :crossy:

no i oczywiście już zaklinam pogodę

I Rajd motocyklowy "WDUPIMAMTO", przedni pomysł, planuj trase i miejsce popasu. :)

na prośbe ogółu zmieniam datę na sobotę.

No i dzięki temu nie przyjadę. A już myślałem, że w końcu mi się uda :crossy:

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

O nie, kolego. Wdupiemamto ma kopyrajt dla EKG.

pzdr

dlatego ty, Tatakis i Belgu będziecie prowadzić raid, a my będziemy udawać, że znaleźliśmy się tam przypadkiem :crossy:

Traska już powoli się klaruje. Co powiecie na rybkę? Czy może wolicie jakieś konkretne mięsko i chleb ze smalcem?

jak to milo!!! znowu ognisko; moze nas tym razem nie przegonia. jestem ZA przejazdzka, jakas szama bedzie :icon_mrgreen:

Marcin, proponuje ta traske z zakretami, o ktorej mowiles! Aśka, zapraszam na tylne siedzenie, obiecuje grzeczna jazde w grupie :wink:

Edytowane przez Sadek

kazdy kupuje paczkę drewna kominkowego w TESCO (z tych co się spóźniają i nie zbierają)

Jestem za... nie chce mi sie nosic.

U mnie na pradze koledzy sie Toba zaopiekuja :P

To Ty juz masz tam kolegow? :D

Marcinie-Ty mój stróżu moralności :icon_mrgreen: [/color]

echem... On i moralnosc :wink:

Zacznij zaklinać pogodę. :icon_mrgreen:

Jak nie będzie zbyt wilgotno to i ja swoje stare kości ruszę.

Wdupiemamto gdzie, byle po asfalcie. :icon_mrgreen:

A juz myslalem, ze o ognisku pisales...

Slusznie...

Traska już powoli się klaruje. Co powiecie na rybkę? Czy może wolicie jakieś konkretne mięsko i chleb ze smalcem?

Nie przepadam za rybami...

Belgu1.gif

jak to milo!!! znowu ognisko; moze nas tym razem nie przegonia. jestem ZA przejazdzka, jakas szama bedzie :icon_mrgreen:

Marcin, proponuje ta traske z zakretami, o ktorej mowiles! Aśka, zapraszam na tylne siedzenie, obiecuje grzeczna jazde w grupie :wink:

dzięki za propozycję, ale najprawdopodobniej mam inne plany na sobotnie przedognisko :icon_mrgreen:

traska zaplanowana z zakrętami a jakże, traska nie za krótka i nie za długa. trzeba się tylko mocno modlić za pogodę. Proponuję też ruszyć na traskę koło godziny 10. Traska około 130 km, w zależności od tego kto skąd startuje może być trochę mniej lub więcej. Trzeba się zatrzymać przynajmniej w

- okolicy twierdzy modlin

- przy zaporze w debem

- na jedzonko (albo rybka, albo mięsko)

- kawa w powsinku jest opcjonalna i zależy od tego na którą zjedziemy z powrotem.

a oto propozycja. Mam nadzieję, że moje bazgroły są czytelne.

http://picasaweb.google.com/marcinlow/Wypr...295390267252818

co do samego ogniska, to może odrazu zrobimy je tam gdzie skończyliśmy ostatnio? Żeby nie było kłopotów. Naszkicował bym mapkę, jak tam trafić

pzdr

Slusznie...

Nie przepadam za rybami...

no to skoro EKG się nie zgadza i nie lubisz ryb, nazwijmy to rajdem 4 mostów (dla tych z właściwej strony wisły :icon_mrgreen: ) rajdem 2 mostów dla tych z nie właściwej strony wisły. Gdybyś lubił rybkę to można by to nazwać odpowiednio rajdem 6 i 4 mostów, ale generalnie wdupiemamto dla mnie to może nawet być raid barburki :P byle by pogoda była.

echem... On i moralnosc

od mojem moralności to się odp**** :icon_mrgreen: za dużo po świecie chodzi ludzi którzy mają mi za złe moją moralność :icon_mrgreen:

dzięki za propozycję, ale najprawdopodobniej mam inne plany na sobotnie przedognisko :D

po pierwsze, dobrze, że dodałaś prawdopodobnie, bo nie zniosę sprzeciwu, po drugie, a ja się tak starałem :wink:

Witam

Czyli ognisko w sobote 06-10-2007 o 18 00 nowej miejscuwy nie znam ale to sobie poradze. Mam nadzieje iż zmiana terminu z piątku na sobote wpłynie pozytywnie na frekwencję Pozdrawiam i w sobote jestem z 0,5 l bimbru

Edytowane przez Listek31

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.