castro Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 :lalag: no to jazda moto i potem imprezka ihhihi jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Zacznij zaklinać pogodę. :smile: Jak nie będzie zbyt wilgotno to i ja swoje stare kości ruszę. :) Wdupiemamto gdzie, byle po asfalcie. :lalag: No jak będzie ładnie to rozpoczynamy pierwszy raid wdupiemamto !! może przejdzie do historii i będzie kontynuowany w tylu edycjach co ognisko :P postaram się zaplanować jakąś niewyczerpującą trasę z dobrym jedzeniem i bezalkocholowym :crossy: no i oczywiście już zaklinam pogodę Edytowane 30 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 moze od razu zapros towarzystwo do swojej kuchni? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 E, to może i ja se przyjde? Jak nic ciekawszego do roboty nie znajde :D W końcu niby daleko nie mam :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No jak będzie ładnie to rozpoczynamy pierwszy raid wdupiemamto !! może przejdzie do historii i będzie kontynuowany w tylu edycjach co ognisko :wink:postaram się zaplanować jakąś niewyczerpującą trasę z dobrym jedzeniem i bezalkocholowym :crossy:no i oczywiście już zaklinam pogodę I Rajd motocyklowy "WDUPIMAMTO", przedni pomysł, planuj trase i miejsce popasu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 I Rajd motocyklowy "WDUPIMAMTO", ...O nie, kolego. Wdupiemamto ma kopyrajt dla EKG.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 na prośbe ogółu zmieniam datę na sobotę.No i dzięki temu nie przyjadę. A już myślałem, że w końcu mi się uda :crossy: Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 O nie, kolego. Wdupiemamto ma kopyrajt dla EKG.pzdr dlatego ty, Tatakis i Belgu będziecie prowadzić raid, a my będziemy udawać, że znaleźliśmy się tam przypadkiem :crossy: Traska już powoli się klaruje. Co powiecie na rybkę? Czy może wolicie jakieś konkretne mięsko i chleb ze smalcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 tusinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No i dzięki temu nie przyjadę. A już myślałem, że w końcu mi się uda :crossy:lurczę no... czemu Wy się wszyscy nie możecie jakoś wreszcie umówić na wolny dzień...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) jak to milo!!! znowu ognisko; moze nas tym razem nie przegonia. jestem ZA przejazdzka, jakas szama bedzie :icon_mrgreen: Marcin, proponuje ta traske z zakretami, o ktorej mowiles! Aśka, zapraszam na tylne siedzenie, obiecuje grzeczna jazde w grupie :wink: Edytowane 1 Października 2007 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 kazdy kupuje paczkę drewna kominkowego w TESCO (z tych co się spóźniają i nie zbierają)Jestem za... nie chce mi sie nosic. U mnie na pradze koledzy sie Toba zaopiekuja :PTo Ty juz masz tam kolegow? :D Marcinie-Ty mój stróżu moralności :icon_mrgreen: [/color]echem... On i moralnosc :wink: Zacznij zaklinać pogodę. :icon_mrgreen: Jak nie będzie zbyt wilgotno to i ja swoje stare kości ruszę. Wdupiemamto gdzie, byle po asfalcie. :icon_mrgreen:A juz myslalem, ze o ognisku pisales... O nie, kolego. Wdupiemamto ma kopyrajt dla EKG.Slusznie... Traska już powoli się klaruje. Co powiecie na rybkę? Czy może wolicie jakieś konkretne mięsko i chleb ze smalcem?Nie przepadam za rybami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 jak to milo!!! znowu ognisko; moze nas tym razem nie przegonia. jestem ZA przejazdzka, jakas szama bedzie :icon_mrgreen: Marcin, proponuje ta traske z zakretami, o ktorej mowiles! Aśka, zapraszam na tylne siedzenie, obiecuje grzeczna jazde w grupie :wink:dzięki za propozycję, ale najprawdopodobniej mam inne plany na sobotnie przedognisko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 traska zaplanowana z zakrętami a jakże, traska nie za krótka i nie za długa. trzeba się tylko mocno modlić za pogodę. Proponuję też ruszyć na traskę koło godziny 10. Traska około 130 km, w zależności od tego kto skąd startuje może być trochę mniej lub więcej. Trzeba się zatrzymać przynajmniej w - okolicy twierdzy modlin- przy zaporze w debem- na jedzonko (albo rybka, albo mięsko)- kawa w powsinku jest opcjonalna i zależy od tego na którą zjedziemy z powrotem. a oto propozycja. Mam nadzieję, że moje bazgroły są czytelne. http://picasaweb.google.com/marcinlow/Wypr...295390267252818 co do samego ogniska, to może odrazu zrobimy je tam gdzie skończyliśmy ostatnio? Żeby nie było kłopotów. Naszkicował bym mapkę, jak tam trafić O nie, kolego. Wdupiemamto ma kopyrajt dla EKG.pzdr Slusznie... Nie przepadam za rybami... no to skoro EKG się nie zgadza i nie lubisz ryb, nazwijmy to rajdem 4 mostów (dla tych z właściwej strony wisły :icon_mrgreen: ) rajdem 2 mostów dla tych z nie właściwej strony wisły. Gdybyś lubił rybkę to można by to nazwać odpowiednio rajdem 6 i 4 mostów, ale generalnie wdupiemamto dla mnie to może nawet być raid barburki :P byle by pogoda była. echem... On i moralnosc od mojem moralności to się odp**** :icon_mrgreen: za dużo po świecie chodzi ludzi którzy mają mi za złe moją moralność :icon_mrgreen: dzięki za propozycję, ale najprawdopodobniej mam inne plany na sobotnie przedognisko :D po pierwsze, dobrze, że dodałaś prawdopodobnie, bo nie zniosę sprzeciwu, po drugie, a ja się tak starałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Witam Czyli ognisko w sobote 06-10-2007 o 18 00 nowej miejscuwy nie znam ale to sobie poradze. Mam nadzieje iż zmiana terminu z piątku na sobote wpłynie pozytywnie na frekwencję Pozdrawiam i w sobote jestem z 0,5 l bimbru Edytowane 1 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi