Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 to kto jutro bedzie w 2oo i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja jeżeli w ogóle będę to koło 18:00 na godzinkę, ale pewność uzyskam jutro koło 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja jeżeli w ogóle będę to koło 18:00 na godzinkę, ale pewność uzyskam jutro koło 14:00to w takim razie smsuj do mnie jutro bo ja w weekendy nie mam neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) to w takim razie smsuj do mnie jutro bo ja w weekendy nie mam neta. spoko, to jeszcze zajzyj do tematu modlina, może skoczymy jutro? Wiem jak wygląda Warszawa za oknem dzisiaj, ale jutro ma być ładnie Edytowane 28 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 moze jutro na piwko wpadne .. niestety na piwko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 to kto jutro bedzie w 2oo i o ktorej?Ja moge byc o 20:20. wr0na, nie łam sie. Dobrze ze nie stalo sie to na poczatku sezonu tylko na koncu. Do zobaczenia Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Tatakis - mam nadzieje ze moj puzzel gdzies tam pasuje:) A jakżeby inaczej ! Wyciągnął od Mamakisa, że jesteś w czołówce. :) ważne że MAMAKIS się podobał, Z Tobą to Mamakis jest w rozterce, też wysoka pozycja, ino na cholerę się żeniłeś ? ;) a co? wolisz mnie? ;P Też nieźle, nieźle u Mamakisa. Chyba za te komputery. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A jakżeby inaczej ! Wyciągnął od Mamakisa, że jesteś w czołówce. :clap:Z Tobą to Mamakis jest w rozterce, też wysoka pozycja, ino na cholerę się żeniłeś ? :evil: Też nieźle, nieźle u Mamakisa. Chyba za te komputery. :icon_mrgreen:jak tak dalej pojdzie to pol forum bedzie w czolowce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 jak tak dalej pojdzie to pol forum bedzie w czolowce :) Nie pół forum, Pryszczu, tylko ustawia się czołówka. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja moge byc o 20:20. i ja! i ja! tylko muszę zjeść w porze kolacji obiad, który jest śniadaniem :) do zobaczenia niebawem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja bede jednak blizej 21:00. Ale bede, chcoby nie wiem co!!! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Będziemy z Dziadem po 21. Do zobaczyska. :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No daweajcie bo Belgu sam siedzi ja wpadłem na tezw soczek i buta w pieluchy heheh :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Podbijam temat, będę w czwartek, wybiera się ktoś ? W zależności od pogody albo na :biggrin: albo na :bigrazz: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 zobacze.. w sumie w piatek wyjazd sluzbowy.. mam zakaz picia na zbiorce i w autokarze... ale nikt nie powiedzial ze nie moge miec kaca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi