turtel Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Chyba jestem za Cesarką :buttrock: Ceny przystępne, bufet niedrogi, okolica ładna.Co do formy imprezy, to niech będzie to powtórka Zamościa i Torunia - miejski lans połączony z integracją w podgrupach i integracją szerszą między podgrupami :clap: Rotację w podgrupach będą kontrolować Starsi Wychowawcy EKG, czyli Prot i Gerard von Grodzisk :wink: Rezerwujemy? PS. Pomny wrażeń z Wilna, proponuję załatwić jakiegoś przewodnika na sobotę po Wrocławiu... Z Cesarki do Wrocławia jest jakieś 232km więc ciężko chyba byłoby na sobotę dotrzeć :D generalnie w wypadku Cesarki nie widzę za bardzo opcji lans miejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Chyba jestem za Cesarką :buttrock: Ceny przystępne, bufet niedrogi, okolica ładna.Co do formy imprezy, to niech będzie to powtórka Zamościa i Torunia - miejski lans połączony z integracją w podgrupach i integracją szerszą między podgrupami :D Rotację w podgrupach będą kontrolować Starsi Wychowawcy EKG, czyli Prot i Gerard von Grodzisk :cool: Rezerwujemy? PS. Pomny wrażeń z Wilna, proponuję załatwić jakiegoś przewodnika na sobotę po Wrocławiu... rób co powinieneś :wink: jestem za :clap: :eek: :) byle by laaaans był :D Edytowane 3 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Odszczekuję spod stołu swojego poprzedniego posta!!!Przeca gdzie Cesarka, a gdzie Wrocław? :clap: Szukamy dalej... :buttrock: PS. O przewodniku aktualne nadal... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Wiedziałem, że Lisena nie oprze sie pokusie podlizania sie modowi i poprze Cesarkę :clap: Coście sie uparli na ten Wrocek? Do Cesarki jedwabisty dojazd z autostrady, centrum Polski i rzut beretem do Łodzi (20 minut jazdy) , którą będziemy mogli zeszmacić w wolnej chwili :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Wrocław!!!Miasto ładne, warte zwiedzenia. Nie ma przeszkód, by inna grupa zwiedzała sobie Łodź.Mogą być dwie osobne imprezy i już :buttrock: Ja się nastawiam na odwiedzenie bajzlu wrocławskiego i łażenie z przewodnikiem po mieście. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 hejka , tak się odezwę a propos noclegów we Wrocku, moźna znaleźć w miarę tani nocleg proponuje stronę http://www.noclegi-wroclaw.pl/72,dom_turystyczny_solo-hostel http://www.noclegi-wroclaw.pl/84,cinnamon_hostel-hostel lub coś podobnego ale wszędzie niezbędna jest rezerwacja przy większej liczbie chętnych, w razie potrzeby proponuję swoja pomoc w dokonaniu rezerwacji :notworthy: pozdr karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Uważam iż Karola podała fajne linki i trzeba by z nich skorzystać, tylko jedno ale ..................... ja sie nie zmieszcze do tego łóżka piętrowego :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W sprawie "Cesarki".Dzwoniłem tam i jest mały problem. Jeśli chcemy się spotkać 25 listopada a w tym czasie jestduże prawdopodobieństwo że temperatura może spaść poniżej 0 stopni wtedy zamykają ośrodekbo zakręcają wodę żeby nie zamarzła. Więc nie ma wody i ogrzewania. Lipa :notworthy: Ja może zadam pytanie tak:1. czy chcemy się spotkać w jakims mieście i ordynarnie się narąbać w knajpie?2. czy chcemy sie spotkać w jakims ośrodku gdzie będzie ognisko, grill itp? Osobiście preferuję wariant 2 bo na miasto to ja mogę wyjść zawsze. :banghead: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W sprawie "Cesarki".Dzwoniłem tam i jest mały problem. Jeśli chcemy się spotkać 25 listopada a w tym czasie jestduże prawdopodobieństwo że temperatura może spaść poniżej 0 stopni wtedy zamykają ośrodekbo zakręcają wodę żeby nie zamarzła. Więc nie ma wody i ogrzewania. Lipa :icon_twisted: Ja może zadam pytanie tak:1. czy chcemy się spotkać w jakims mieście i ordynarnie się narąbać w knajpie?2. czy chcemy sie spotkać w jakims ośrodku gdzie będzie ognisko, grill itp? Osobiście preferuję wariant 2 bo na miasto to ja mogę wyjść zawsze. :biggrin: z opcją 2 może być problem, ze względu na krótki dzień i zimno, pamiętaj, że mówimy tu o listopadzie. Może się jeszcze okazać, że śnieg spadnie :wink: z drugiej strony jak będziemy we Wrocku i będą warunki na grilla/ognisko, to zawsze można coś wykombinować. Przecież na pewno ktoś z forumowiczów tam mieszka i ma ogród ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 z opcją 2 może być problem, ze względu na krótki dzień i zimno, pamiętaj, że mówimy tu o listopadzie. Może się jeszcze okazać, że śnieg spadnie :icon_twisted: z drugiej strony jak będziemy we Wrocku i będą warunki na grilla/ognisko, to zawsze można coś wykombinować. Przecież na pewno ktoś z forumowiczów tam mieszka i ma ogród :biggrin: Miejmy nadzieje ze pogoda bedzie ok i da sie skoczyc na 2oo bo tak transportem zbiorowym to srednia przyjemnosc i wieksze prawdopodobienstwo duuzzzeegggooo zmeczenia materialu:) Generalnie ja sie pisze gdziekolwiek to bedzie. W Cesarce bylem, widzialem i na kolana mnie nie rzucilo, warunki w Borkach byly lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Mnie jest zdecydowanie WSZYSTKO JEDNO GDZIE :bigrazz: , byleby ceny były dobrelink nr 1 Karoli jest godny uwagi, 20 zł za nocleg mnie odpowiada :biggrin: Maciek PO --> Zawsze można 1 dnia pozwiedzać, 2 dnia zrobić ognisko. Ja jestem otwarta na propozycje :icon_razz: specjalnie dla Adama: pier*ol sie :cool: Patrze czy mi się opłaca, a nie na adresata :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 specjalnie dla Adama: pier*ol sie Cooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To ustalcie w końcu co robimy??Bo nie wiem czy odkładać kasę na wyjazd czy kupować wszystkie części do moto jakie potrzebuje :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A jakiegoś Hiltona albo Sheratona z atrium tam ni ma ?Spanie byłoby wporzo a w atrium możnaby ognisko urządzić. I bary mają ...., i plastiki przyjmują......., i high life, i ..... Mamakis by lubił :notworthy:A czemu kurna 25 listopada ? Nie można było tego zaplanować jeszcze w październiku, przed Św. Zmarłych ? Cieplej by było i dojazd moto pewniejszy. :icon_exclaim: To ustalcie w końcu co robimy??Bo nie wiem czy odkładać kasę na wyjazd czy kupować wszystkie części do moto jakie potrzebuje :banghead:Nie łam się, jak wybór Mamakisa padnie na Ciebie, to jako "zięciowi" koszty pokryję. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nie łam się, jak wybór Mamakisa padnie na Ciebie, to jako "zięciowi" koszty pokryję. :buttrock:Hehe :buttrock: Z tego co Mamakis mówiła w Borkach to jestem za młody, ale zachowywałem się dobrze... :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi