KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 B@rtek .................. ty pantoflu jeden :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 rad3k - nic innego mi nie pozostaje powiedzieć jak pier*ol sie D.gif Co ?? :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie wiem czy widziałaś :icon_rolleyes: http://www.youtube.com/results?search_quer...e&search=Searchzajebiste :icon_mrgreen::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 JA JUŻ NIE PIJĘ :icon_mrgreen: Wszystkich przepraszam za swoje naganne zachowanie, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, najgorsze jest, to że film mi się nie urwał i wszystko pamiętam doskonale :icon_rolleyes: PozdrawiamJanuszm Widzisz, gdybyś piła a nie pałował do odcięcia to koleje losu mogłyby potoczyć się nieco inaczej :biggrin:Tak czy owak współczuję Ci, pamiętam jeszcze jak mnie moralizowałeś w drodze do Kazika i jakie wrażenie nader spokojnego na mnie zrobileś :biggrin:Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla bandziory! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 B@rtek .................. ty pantoflu jeden :biggrin: :smile: :biggrin: zajebiste :D:D:D:DHehe to już wiesz przynajmniej skąd ten pajączek :biggrin: To Ty weź sobie biedronkę w avatarze :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Widzisz, gdybyś piła a nie pałował do odcięcia to koleje losu mogłyby potoczyć się nieco inaczej :PTak czy owak współczuję Ci, pamiętam jeszcze jak mnie moralizowałeś w drodze do Kazika i jakie wrażenie nader spokojnego na mnie zrobileś :biggrin:Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla bandziory! Dziś rozebrałem to sprzęgło - no na pewno alkohol + palenie gumy mu się nie przysłużyło :smile: Ale tragedii nie ma Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Musze przyznać, że zlocik był całkiem udany. Byłem pierwszy raz i pewnie nie ostatni. Fajnie było poznać Was w realu. :smile: Poniżej foty http://picasaweb.google.pl/paffcio13/Borki2007 Edytowane 25 Września 2007 przez Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kużwa,Janusz ma spalone sprzęgło,ja przez cały dzień wojowałem z brakiem iskry na dwóch garach,tylko Buła sie na nic nie skarżył,narazie.... :smile: .Ale to wszystko dlatego ,że mieszkaliśmy w domku,nokto zgadnie? NR TRZYNAŚCIE :biggrin: No i wszystko jasne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kużwa,Janusz ma spalone sprzęgło,ja przez cały dzień wojowałem z brakiem iskry na dwóch garach,tylko Buła sie na nic nie skarżył,narazie.... :smile: .Ale to wszystko dlatego ,że mieszkaliśmy w domku,nokto zgadnie? NR TRZYNAŚCIE :biggrin: No i wszystko jasne :PA to wszystko tłumaczy moją glebe :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A jak tak czytam, czytam i Wam cholernie zazdroszczę...Nawet jakbym miał wypluć płuca to na kolejnej takiej imprezcę nie może mnie zabraknąć ! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a po co mam publicznie pokazywac Twoja gebe No tak... Byłabyś zazdrosna :icon_mrgreen: Domin po prostu nie jest łatwy Ale i tak nic nie pobije Bandita Adama, który nie chcial odpalic, bo jego właściciel nie potrafił obsługiwać ssania ani Twojego Fazero-Poloneza No wiesz... Każdemu by sie w mózgu poprzewracało jakby spał w jednym domku z dziewczyna ktora 3 dni spi w tych samych kalesonach i nawet ich nie zdejmowała do mycia :icon_mrgreen: W niedziele odpalił po pół sekundy kręcenia :]Nie zapomnijmy również czyje moto lepiej dawało sobie radę w iście terenowych warunkach na plaży w Treście :buttrock: A to wszystko tłumaczy moją glebe Ja bym ją inaczej wytłumaczył :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Prosie Was bardzo - 150 fotek i 2 filmiki - http://picasaweb.google.pl/loluch968/Borki092007 Miłego oglądania Z motocyklowym pozdrowieniem :cool:[/quote Loluch fotki SUPER a paparazzi przy Tobie to pikuśie kiedy Ty te fotki robiłeś jak nie było Cię nigdzie widać z aparatem :icon_mrgreen: :clap: :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie zapomnijmy również czyje moto lepiej dawało sobie radę w iście terenowych warunkach na plaży w Treście :cool:Hehe są fotki na, których bardzo wyraźnie widać jej spodnie :buttrock: Fakt Bandit lepiej sobie dawał radę na plaży niż Dominator :icon_mrgreen: Jak to Lisena mówiła, że "mam złe opony w Dominatorze" :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wiecie, co Wam powiem? pier*olcie się obydwaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wiecie, co Wam powiem? pier*olcie się obydwaj :PCooo?? ;) :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi