Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W Koluszkach są po 50 gr ;]A jakiś gnój mi puszki z kosza w nocy ukradł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 I ja dziękuję za wspaniały, aczkolwiek w moim przypadku, nie do końca planowany weekendzik :icon_twisted: Szczególne podziękowania dla mojej ekipy dojazdowej do Borek, która skutecznie przekonała mnie (pod groźbą zakładania blokad, łańcuchów, zabierania kluczyków czy wykręcania świec) że jednak nie muszę wracać do Warszawy w piątek. Mieliście rację - było świetnie. No i przykro mi że musiałam Was opuścić w sobotę (swoją drogą trasa była lux: mało autek, równy asfalt, ...mniam ). Do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Dziękuję: - Aśce za pilnowanie ognisk. - Wszystkim którzy byli na granicy, ale nie przyłożyli Tigerowi załapałamsię dwa razy :D to i ja dziękuję bardzo wszystkim, za wschód słońca na tamie i atmosferę przy ognisku przekraczającą czasami granice absurdu. a przede wszystkim Adamowi za to, że dał się wykorzystac na różne sposoby ;)a swoją drogą jak KaZet wrócił ? w wielkim stylu, mimo że przegrał wyścig ze skuterkowcem P.S.Aśka Cię zabije, bo to ona miała założyć ten temat nie nie, ja miałam założyc temat "BORKI-STRATY", to nie to samo Ma pecha :] Mogła wracać ze mną, nie lawetą troszkę nie do końca w tę stronę miałam :bigrazz: dziekuje Aśce za wytrwalosc, a ja Tobie jeszcze za transport :bigrazz: TATAKISOWI zreszta też-raz jeszcze Komu tego bana obiecałem, bo zapomniałem spisywać??przede wszystkim to miałeś pozmieniać pewne posty, nie wiem czy pamiętasz :icon_twisted: :buttrock: My z Nulką własnie w domku z przygodami i dziekujemy za miła zabawe z WAMI było SUPER :buttrock:i z Wami tysz :buttrock: i dzięki za tabletkę na gardło-niestety i tak nie pomogła i dalej chrypię Poza tym ogromne dzieki 4 all, potem sie rozpisze bo mnie reka nak....wiaa= a do lekarza poszedł? hę? uff.... dotarłam do ostatniej strony. w każdym razie zajebiście bylo :buttrock: Edytowane 23 Września 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 a przede wszystkim Adamowi za to, że dała się wykorzystac na różne sposoby Ja nie dałam, ja nie dałam :icon_twisted: troszkę nie do końca w tę stronę miałam Od czego jest PKP :] przede wszystkim to miałeś pozmieniać pewne posty, nie wiem czy pamiętasz Sprecyzuj o co chodzi bo dwie takie sprawy mi pod kopułą się szwędały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja nie dałam, ja nie dałam :icon_twisted:Od czego jest PKP :] Sprecyzuj o co chodzi bo dwie takie sprawy mi pod kopułą się szwędały.ad.1.no już, już. późno jest i w ogóle. ta literka to tamsama przyszła :buttrock: ad.2. od robienia sałatki buraczanej? ad.3. co? a co Ci się pod kopułą szwęda? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Aha... Próbowałem, ale popracuje nad tym jutro bo dziś mi się nie chce :] Od sałatki buraczanej to jest BMW E30 i granat :] A pod kopułą mi się szwęda jedna myśl... "Co ja tu znowu kuźwa robie?"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Ej no, kiedy bedzie nagranie "Niespełniona miłość"? :icon_twisted: I ch*j, wszyscy spać poszli. Tfardziele, motorzyści :buttrock: Może ktoś wrzuci jeszcze jakieś zdjęcia? Edytowane 24 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nikt nie robił zdjęć oprócz Marcina?? :crossy: Wrzucać fotki ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Dotarłem i ja. Szczególne podziękowania dla ABG,Ekimma,Kazeta,Greeda i Bodzyna za fantastyczną atmosferę przy ogniskach - macie dowcip chłopaki ;) oraz koledze od jajka i MZ-ciarzom za wytłumaczenie co to jest shimmy i dlaczego R1 nie jest dobrym pomysłem po Gilerze DNA :biggrin: (serio żal dupę ściskał,ale fun był na maxa :bigrazz:) PS. Nagranie wrzucę w najbliższym czasie. ja myślałem że tam umre ze śmiechu:definicja shimmy: jak zap***dalasz w zakręcie i uśliźnie Ci się przednie koło - to jest shimma :crossy: chyba to miałem na skuterze ;))) a R1 co to jest 160 koni przecież miałem samochód z taką mocno i dawałem sobie rade ;)))))było rewelacyjnie - jesteście wszyscy dobrze po*eba... w pozytywnym znaczeniu tego słowa ps. rad3k nie mów ze nagrywałeś tą rozmowe ???????? kurna jeszcze mam kaca :/ Edytowane 24 Września 2007 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 można w tym temacie wpisywać straty, może się znajdzie znalazca telefonów, aparatów, discmanów itp. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1031552 generalnie też mam jeszcze kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 jam mam tylko jedna fote tel zrobionabo aparat nam gdzies zaginal w akcjii juz sie nie znalazl :crossy: http://img229.imageshack.us/my.php?image=zdjcie444mr1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 można w tym temacie wpisywać straty, może się znajdzie znalazca telefonów, aparatów, discmanów itp. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1031552 generalnie też mam jeszcze kaca hehe wariacie zwariowany ;) :wink: mi w pracy ktoś dziś powiedział, że mi się jakoś oczy błyszczą ;) :biggrin: kac gonił kaca :crossy: hehehehe się działo, pierwszy raz na jakimkolwiek zlocie ;) :bigrazz: nie zapomnę tego :wink: do zobaczyska wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 TATAKIS, wróciłeś ? Pisz ... Koronka, a Ty byłeś ? Nie widziałem Cię a potrzebowałem wsparcia jak mnie staruchy z EKG mordowały.Następnym razem Ty wypijesz połowę gaśnicy Drgogowca. O matko, jeszcze odczuwam skutki ! ;) NIP już prawie rozpracowany, jak wrócę do równowagi to poskładam te puzzle. ;) A tak btw to fajne te staruchy są :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja również świetnie się bawiłem ;) Dzięki Zbychu za możliwość przenocowania u Ciebie.Dzięki Paffcio za jak zawsze udany wspólny wypad.Dzięki grupie, z którą latałem w sobotę za fajną wspólną przejażdżkę. ;) Ogólnie dziękuję Mamie, Tacie, Babci......i Kotu, że wytrzymał weekend bez Pana. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ech.... i znowu w pracy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi