Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 http://picasaweb.google.com/marcinlow/Bork...key=jOH90q-C6sU foty się ładują. Jak myślicie, że chciało mi się je zmniejszać, to jesteście w błędzie :biggrin: ;) ale nie ma co się martwić już załadowało 7 %, raptem 350 Mb :D ide spać, kac nie chyba dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Koło 150 sztuk ;) Policz... 36 pomieszczeń po średnio 4 osoby. Ale były wyjątki... np 9 osób w jednym domku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ale nie ma co się martwić już załadowało 7 %, raptem 350 Mb :D Spamerzy forumowi mają czas... ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Proponuje 9-11 listopad rozpoczęcie sezonu zimowego :]Zauważyliście, że w niedziele nie było kotów?? Co z nimi... Marcin... Skąd ta krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Proponuje 9-11 listopad rozpoczęcie sezonu zimowego :]Ktoś wspominał o jakimś wypadzie w tym terminie... chyba wczoraj pod naszym domkiem :wink: Jestem za :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Proponuje 9-11 listopad rozpoczęcie sezonu zimowego :]Zauważyliście, że w niedziele nie było kotów?? Co z nimi... Marcin... Skąd ta krew? Cicho, tu są miłośnicy zwierząt :bigrazz: teraz to już na 100% ide spać. Z fotek 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Bardzo dziękuje Wszystkim za przemiłą atmosferę na zlocie.Ponadto, załodze domku nr. 25 specjalnie dziękuję za urocze dwie noce ciało przy ciele - Lime spał za ścianą, żeby nie było... Załodze domku nr. 40 bardzo mocno dziękuję za opiekę duchową i kulinarną, oraz za wyrozumiałość dla mojego burzliwego rozruchu porannego dzisiaj :bigrazz: Na następną imprezę przygotuje następne dwa skecze - jakieś propozycje? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Hej Mycha, no wlasnie, dlaczego tak nagle pocielas do przodu? Wiesz, ze kobieta zmienną jest... :bigrazz: Wpadł mi do głowy pewien pomysł i zmieniłam azymut.Ale pomachałam Wam na pożegnanie! Prawda? (...)Zauważyliście, że w niedziele nie było kotów?? Co z nimi... Marcin... Skąd ta krew? Ja się przyznaję tylko do jednego. :wink: Bardzo dziękuje Wszystkim za przemiłą atmosferę na zlocie.Ponadto, załodze domku nr. 25 specjalnie dziękuję za urocze dwie noce ciało przy ciele - Lime spał za ścianą, żeby nie było... (...) Cały czas gdzieś wędrował, ale na noce wiernie wracał. :icon_mrgreen: Dzięki Tomku, fajnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Elo, Jestem juz prawie caly i zdrowy hehe troche mi reka urosla i zaczynaja bolec rozne czesci ciala)Kazet okazal sie wytrawnym armaturarzem i zamieni r6 na draga hehe - ps mam twoje ekspandery zapomnialem ci oddac. Poza tym ogromne dzieki 4 all, potem sie rozpisze bo mnie reka nak....wiaa= Florki - dzieki za git atmosfere w domku i wogole i Adam respect za calosc dla wszytkich wielkie elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Kazet okazal sie wytrawnym armaturarzem i zamieni r6 na draga hehe Na gume dawał?:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 My już też w domu.Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę.Miło było spotkać się ze starymi znajomymi i poznać nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Proponuje 9-11 listopad rozpoczęcie sezonu zimowego :]Zauważyliście, że w niedziele nie było kotów?? Co z nimi... Marcin... Skąd ta krew?mam nadzieje, ze koty przezylybo ze mna bedzie do czynienia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Proponuje 9-11 listopad rozpoczęcie sezonu zimowego :] jestem ZA :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wiesz, ze kobieta zmienną jest... :icon_mrgreen: Wpadł mi do głowy pewien pomysł i zmieniłam azymut.Ale pomachałam Wam na pożegnanie! Prawda?Tak, pomachalas :). Tylko sie zdziwilem ze dalej jechalismy ta sama trasa tylko ze ty troche szybciej :icon_razz:. Pozdrawiam cieplo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Założyłem temat o rozpoczęciu sezonu zimowego:http://forum.motocyklistow.pl/Rozpoczecie-...pad-t82107.html Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi