Lisena Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 haaahaaaaa ;} Smacznego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 wystarczylo rano postac pod domkiem zeby uslyszec to 'pier*ol sie' tak z szesc razy :DA no tak przecież byłeś przy tym :biggrin: Nawet chyba raz do Ciebie to było :D ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki wszystkim za super zabawe, mega kaca, złamaną klamke sprzęgła, siniaki, otarcia itd. :biggrin: p.s. Rebel zadzwoń do mnie ;) buhahahahahahahahahahahahahahahahaha Klaudiusz bez jaj ....... Ja przynajmniej si epostarałem i znalazłem ,,chyba telefon" gdzieś tu jest tylko ,że trza ponad 9000 pozycji przelecieć.http://www.allegro.pl/search.php?string=nokia+&category=165 p.s.Rebel sorki nei mogłem się powstrzymać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) nie wiem, czy dam radę, spaaaać mi się chce makabrycznie, nawet nie jestem w stanie się rozpakować :DTwardym trzeba być nie miętkim ;) :DTak mi się przypomniało... Zatarłeś ślady krwi?? :biggrin: Edytowane 23 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 czy jest możliwość w programie picasa żeby wyeksportować zdjęcia hurtowo. Nie chce mi sie klikać 200 razy, żeby fotki wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 czy jest możliwość w programie picasa żeby wyeksportować zdjęcia hurtowo. Nie chce mi sie klikać 200 razy, żeby fotki wysłaćtak...przeciagasz je do albumu.i publikujesz album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ;) My z Nulką własnie w domku z przygodami i dziekujemy za miła zabawe z WAMI było SUPER :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 czy jest możliwość w programie picasa żeby wyeksportować zdjęcia hurtowo. Nie chce mi sie klikać 200 razy, żeby fotki wysłaćTy leniu!!! Pamietasz jak szlismy ze smazalni do pizzerii w sobote rano? "Nie dojde!!" hahahaha ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) http://bikepics.com/pictures/1033485/ KTM... BTW tak mnie wszyscy chcieli poznać i ch... Nikt mnie jakoś nie przywitał, nie podał ręki hehhehe ;) Tylko z Krystianem, Adasiem i Radkiem były niezłe jajca :D Edytowane 23 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ufff, no cóż, dziękuję za świetną zabawę, może potem się rozpiszę, póki co kac gigant. Buziorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ty leniu!!! Pamietasz jak szlismy ze smazalni do pizzerii w sobote rano? "Nie dojde!!" hahahaha ;) ee to Mariani powiedział, że nie dojdzie :D Nie mogę przeciągnąć zdjęc do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 MarcinSF wyslij mi to na maila [email protected] tylko spakuj czyms wczesniej. Ja to opublikuje i zrobimy jedna,duza galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ilu was (forumowiczów) tam było? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ee to Mariani powiedział, że nie dojdzie :DA no tak ;). Ty odpowiedziales ze jest niedojda hahahahahahaha :D :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ilu was (forumowiczów) tam było?pzdrPonad 120 osób pewnie było ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi