Raio Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam Czy ktoś zna widełki w jakich mieści się mandat za spowodowanie kolizji? W necie wyczytałem że to od 20 do 500PLN natomiast pan policjant oferuje mi na jutro mandat w cenie promocyjnej 100PLN twierdząc że to najniższy jaki mogę dostać. Prosze o odpowiedź, jutro na 18.30 mam się stawic w wydzale ruchu drogowego i chciałbym wiedzieć czy da się utargować coś poniżej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 w wawce, najczęściej lepią 300, jako spowodowanie zagrożenia na drodze. Wszystko zależy od tego, za co ten mandat będzie. Bo 100 to wygląda na nie zachowanie należytej ostrożności, to i tak duży + dla ciebie :biggrin:, czy się da coś jeszcze utargować nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wszystko zależy od "oceny " policjanta - jak w moją puszkę przygrzmocił starszawy jegomość w maluchu , to dostał 50 pln , bo policjant stwierdził , że wysokość mandatu i tak nie cofnie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Za spowodowanie kolizji mandat wynosi min 100 a max 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja dostałem za "nie zachowanie ostrożności" 200zł i 6pkt... wyskoczyłem na czołowe skręcając w lewo, a i tak okolicznością łagodzącą był śnieg ograniczający widoczność.... nie mówiąc o 500zł za chłodnicę, zderzak i klepanie maski :/ciesz się że tylko 100 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Za lekkie przytarcie na parkingu dostałem 200 i 6 pkt. No cóż, to cholerna Warszawka. :) Chyba mniej jak 100 to nie mogą dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 100 to dobra propozycja i myślę że nie ma co przeginać pały :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi