qurim Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie bede duzo pisał. foto mowi za siebie a moto brzmi mniej więcej tak : potato, potato, potato.... http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/2tz...ayznwdqtqyd.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Co to za drech?? :flesje::D:D To jest to o czym tak marzyłeś?? Fajny pociąg... Gratuluje zakupu i spełnienia marzenia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 :flesje: wielkie gratulacje.taka maszyna to bym nawet do slubu pojechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 o matko jakie to jest gigantycznie wieeeeelkieeeeee. Gratuluje sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Osz kurde, to tak wygląda motofaszysta :D co to nienawidzi samochodziarzy i samochodów PS. gustowny dres! :D Edytowane 19 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ...a pikasz jak wrzucasz wsteczny? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) łłooorzeszsz :Dsowoja droga -jak ta mlodziez sie dzisiaj szybko starzeje hihitez se takiego klamota kupie :crossy: jak 60 lat skoncze hehebtw ; ladny ci on :D - taki "desert storm" pika i ma jeszcze tabliczke -"zachodzi na zakrecie " Edytowane 19 Września 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 hmm... a jesteś przekonany, że na "to" wystarczy prawko kategorii "a"? :icon_rolleyes:gratki, śliczna maszyna :biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 gratulacje, piękny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Niby cos tam pika ale nie slychac jak silnik jest włączony. A wsteczny bieg to wyciągarka z kotwicą. prawko narazie jest OK tylko musze wieszac pomaranczowe koguty jak jade na drodze publicznej i uwazac na rowerzystów wyprzedzających prawą strona zeby ktorego nie zmiażdzyć przy skręcie. pozdro. PS. Ale jestem happy. Jak nigdy wczesniej.buhahaa. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadziu Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tylko kilometry kręcić :icon_question: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 qurim, ale buty to masz mało motocyklowe - nie jesteś prawdziwym motorzystom Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Gratulacje. Maszynka piękna. Puść inną fotę w innych spdniach bo Cię zjedzą za ten dres. :biggrin: Ja takim sprzętem to i w gaciach bym jeździł hahhaa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja mogę nawet na golasa jezdzic Electra...tylko trzeba uwazac na wydech....a dresy i buciki to ciuchy ROBOCZE.....to tego tylko sie nadają dresiki.... :biggrin: na miescie przeciez siem nie pokażem w tym...conajmniej jeans + skórzane buciki....moze lateksowe gacie czy kurteczka.....buhaha... :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 ale twoja maszyna jest wielka .. ale fajna ..nic innego tylko z żonka zwiedzić cały świat .....szerokości na drogach i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi