pucek123123 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ciekawe czy to wspomaganie działa czy tylko po prostu jest ;) Ja myśle że tylko jest, samochód nie wygląda na zadbany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Tak odświeże żeby sie pochwalić i przy okazji zapytać. Jak niektórzy wiedzą za nieco ponad 1000 zł kupiłem Sierre 2.0 z 1988 roku. Autko jeździ ze mną miesiąc, mamy za sobą 4 tysiące km i... tak kombinowałem, że zdążyła się zwrócić prawie cała kasa jaką za nie dałem. :biggrin: Mam tylko takie pytanie, lubię czysty dźwięk, audiofilem nie jestem ale jakość dźwięku jest dla mnie ważna. Z przodu mam 13-ki, z tyłu nie wiem. Prosiłbym znawców tematu o podanie aukcji allegro z głośnikami które dadzą mi naprawdę super jakość dźwięku, bez zbyt napieprzającego basu (nie lubie) i koszt całego zestawu przód/tył nie przekroczy 2 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 za 200zł to nie poszalejesz mozezsz 2 blaupunkty kupić:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No nie wiem, kumpel za 120 zł kupił świetne głosniki na przód, które dawały super dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nie wiem co masz na myśli mówiąc "super dźwięk".Kupiłem niedawno dwa magnany 100mm w tej cenie i straszna nędza, mimo iż radio dobre. Napisz coś więcej, jakie radio, ile głośników, masz w planach jakąś tubę, wzmacniacz? Jeśli szukasz czegoś w miarę, to i tak trzeba wygłuszyć drzwi, dać dobre przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nie no, bez fajerwerków. Poprostu ma być czysty dźwięk, bez chrapnięć i buczenia w tle :] Głośniki 2, radio JVC 4x 40W, żadnej tuby czy wzmacniacza - ja tego będę słuchał, a nie panienki pod remizą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item306339551_blaupu...007_gwaran.html Ja sobie do swojego forda fusiona kupiłem takie. Grają całkiem ok jak za tą kasę. Akurat nie wiem czy u Ciebie jest taki rozmiar ale ogółem blaupunkt robi dużo rozmiarów. Za tą kasę moim zdaniem leprze niż boschmany magnaty itd. Edytowane 9 Lutego 2008 przez krzychu-985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak zamontujesz nowe głośniki to wartość samochodu wzrośnie dwukrotnie :) :) ( prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item308368922_sony_x..._hurt_k_ce.html Mój brat do swojej Primery kupił takowe głośniczki i moge powiedzieć z czystym sumieniem że jak na stosunek"jakość do ceny" graja bardzo dobrze :) Nie ma bassu jak na wiejskich dyskotekach...ale naprawde dzwiek jest czysciutki. Osobiscie polecam :) :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jak zamontujesz nowe głośniki to wartość samochodu wzrośnie dwukrotnie ( prawie ) No co ty :) O 20% :D Ale już zdążył sie odrobić to niech ma coś dla siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ze o mocy nikt nie wspomni :) 150 KM masz jaj w banku :D a tak serio - ja polecam Pionki - zawsze uzywalem ich w autach i graja swietnie. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi