Olsen Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Olsen, a powiedz mi, czy jak się zrobi ciemno (godzina 20:30) to to ma znaczenie jakieś gdzie to ognisko jest?Ma. Jedne miejsca są bardziej nieprzytulne/niebezpieczne, a drugie mniej. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ma. Jedne miejsca są bardziej nieprzytulne/niebezpieczne, a drugie mniej. powiem więcej... nie ma dwóch takich samych :biggrin: a tak na serio, bawcie się dobrze :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 co prawda planowałam wypad na podryw :) ale jak tak to tak. oczywiście się piszę :) Jaki podryw? chyba nie odmowisz nam wpatrywania sie (skupiania) co? :) Ma. Jedne miejsca są bardziej nieprzytulne/niebezpieczne, a drugie mniej.A czemu to miejsce Tobie tak nie lezy?Jest blisko do sklepu, bezpiecznie... a obok las i rozne doly dla tych co lubia w nie wpadac. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 obok las i rozne doly dla tych co lubia w nie wpadac. :clap:pozdrow....a zreszta... i tak juz mam przesrane :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A czemu to miejsce Tobie tak nie lezy?Jest blisko do sklepu, bezpiecznie... a obok las i rozne doly dla tych co lubia w nie wpadac. :clap: Olsena chyba tam zgwałcili i zabrali mu komórkę, dlatego ma takie złe skojarzenia z tym miejscem :clap: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) sorki za off top - czy w 2oo można np. meczyk obejrzeć???bo nie widziałem telewizorka - ........ chyba :clap: a wiem że ogniskowa ekipa Kabacki Las często tam przesiaduje :clap: P.S. Jeździ ktoś, coś dzisiaj :) , a może :) w 2oo??? Edytowane 11 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ajajaj, Taka impreza mnie ominie, grrW tym czasie imprezuję w Pradze... :icon_evil: Cóż, będę z wami duchem (ciała nie oddam, bo może mi się jeszcze przydać :icon_evil: ) Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) ajajaj, Taka impreza mnie ominie, grrW tym czasie imprezuję w Pradze... :flesje: Cóż, będę z wami duchem (ciała nie oddam, bo może mi się jeszcze przydać :biggrin: ) Miłej zabawy Ja tam bym wolał pojechać do Pragi, zwłaszcza, że pogoda się zapowiada nie najgorsza, no ale ślub w rodzinie i 1 rocznica ślubu zobowiązują. Potem do następnej okrągłej (100) mogę się urywać na wypady :P Co do tego ciała to znam kilku którzy by się chętnie zaopiekowali, nie czyniąc znacznego uszczerbku na zdrowiu :P pytanie czy potem by chcieli oddać :D Edytowane 12 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Wstępnie się piszemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Greedo krejzolku.Jak do klubu, to do Barbie chodź :icon_mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a ktos się dziś do 2oo wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a ktos się dziś do 2oo wybiera?Ja będę, ale na :) i mam nadzieję, że ktoś będzie miał ochotę polatać wieczorkiem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 może będę.. zależnie od pogody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a ktos się dziś do 2oo wybiera? Ja będę, ale na :) i mam nadzieję, że ktoś będzie miał ochotę polatać wieczorkiem :) i ja, i ja :crossy: oczywiście na :) i ekipa CBR WNT kole 20:00 ... i .... ??na pewno polatamy wieczorkiem :banghead: pogoda powinna być w ci*...... "cyt. Greedo" :) heh PS. A teraz ide spać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 bo oni za słabe sprzęty mieli. wiecie... motocykl to minimum 1,2l Ooooo to może wpadne ponapierdzielać z wydechu ;) Wiem, że jestem monotematyczny, ale... czy nie znudziła Wam się ta miejscówka? :)Ja tam jeszcze nigdy nie byłem :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi