Mary Lou Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 skad sie bierze w ludziach tyle zawisci ("jak ja stoje to on tez niech czeka")? czasem sobie mysle ze może kiedys wygina te debile jak dinozaury, ale jakoś wcale ich nie ubywa.. :notworthy: Zawsze sie trafi jakis idiota co bedzie robil na zlosc, tylko po to zeby sobie humor poprawic.Ludzie to sa nienormalni, zwlaszcza w Warszawie.Tyle buractwa na drodze to nie ma w innym miescie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Zawsze sie trafi jakis idiota co bedzie robil na zlosc, tylko po to zeby sobie humor poprawic.Ludzie to sa nienormalni, zwlaszcza w Warszawie.Tyle buractwa na drodze to nie ma w innym miescie. PozdroBe Warszawa, be. Niedobra Warszawa. Do kąta! :crossy: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Zawsze sie trafi jakis idiota co bedzie robil na zlosc, tylko po to zeby sobie humor poprawic.Ludzie to sa nienormalni, zwlaszcza w Warszawie.Tyle buractwa na drodze to nie ma w innym miescie. Pozdronie wiesz o czym mówisz chyba... ja jeździłem po wielu miastach w polsce i warszawe uwazam za jedno z najbardziej cywilizowanych w tym wzgledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 nie wiesz o czym mówisz chyba... ja jeździłem po wielu miastach w polsce i warszawe uwazam za jedno z najbardziej cywilizowanych w tym wzgledzie. Osmiele sie zauwazyc, ze z mniejszych miejscowosci kulturalnie jezdzi sie w sezonie w Kolobrzegu. Polowa pojazdow na niemieckich Blachach :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Jestem jak najbardziej za taką naklejką. Wystarczy że ją zobaczy co jakiś czas kierowca i się zastanowi dlaczego w sumie miałby tak robić.Mogła by wyglądać np tak, że motocyklista jedzie pomiędzy autami stojącymi w korku i pokazuje im palec (kciuk naturalnie) Naklejka chyba najlepiej jakby miała pozytywny przekaz - uśmiech, kciuk. :icon_mrgreen: No i jeszcze żeby było wiadomo, ze ten kciuk z tego powodu, że ustąpili mu miejsca Edytowane 7 Września 2007 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 tjaaa... naklejka... gdyby była nieprzejrzysta, powierzchni przedniej szyby i dawała się przyklejać w trakcie jazdy "rzutem zza pleców" - może by pomogła :icon_mrgreen: edukacja, edukacja, jeszcze raz edukacja. szkoda, że poza nami - nikt tej potrzeby nie widzi. wręcz przeciwnie: sam pamiętam swój kurs pj, na którym instruktor opowiadał, jacy to piraci drogowi z tych motocyklistów :crossy: może pomoże... czasami widzę w lusterku wstecznym, jak stojący za mną w korku czytają "patrz w lusterka" z mojej tylnej szyby. może ktoś zrozumie, a nie tylko się uśmiechnie Jestem jak najbardziej za taką naklejką. Wystarczy że ją zobaczy co jakiś czas kierowca i się zastanowi dlaczego w sumie miałby tak robić to może tak opracować coś do hasła "ON przejedzie, TY krócej postoisz" :Djsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebi Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Naklejka na tylnej szybce, lub tyle samochodu - bardzo fajna sprawa. Oprócz jazdy moją CBR-ką poruszam się też czasem puszką ( oczywiście z naklejką moto na tyle), mimo, że zawsze trzymam się prawej strony, kiedy mija mnie motocyklista w korku, lub na światłach widzę pewną dozę niepewności w jego oczach... Gdyby zobaczył taką naklejkę, myślę że zaoszczędziłoby to nam obojgu stresu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarena gpz500 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 No tak ale wy dużo piszecie o zakutych łbach których nic nie zmieni a ja mam na myśli miłe "blondyneczki" które nie zdają sobie sprawy ze jazda przy prawej ułatwia nam jazde. sam mam parę koleżanek którym to musiałem uświadomić . Moze hasło w stylu " przy poboczu bezpieczniej " albo "jedz przy prawej :crossy: dzieki" Wildze ze mało wymyślacie i tylko narzekacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Proponuję wielką flagę albo najlepiej transparent, podświetlany, lub okejenie samochodu jak mają przedstawiciele handlowi. Żadne rozwiązanie nie przyniesie w sumie niczego zauważalnego. Tak mi się wydaje. A jak by tak człowiek chciał oblepiać samochód naklejkami to niestety ale lampki do tego i choinka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolick Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ludzie to sa nienormalni, zwlaszcza w Warszawie.Tyle buractwa na drodze to nie ma w innym miescie. w koncu z calej Polski zjezdza ;) trudno, zeby byli w 2 miejscach na raz :icon_biggrin: a co do naklejki - dobry pomysl. zeby zmienic ludzi, sa 2 sposoby. albo ich inaczej wychowac ( na to chwilowo za pozno, bo juz sa dorosli i to oni wychowuja dzieci ), albo cos im uswiadomic, zmienic warunki spoleczne - i chyba to nam pozostaje. moze, jesli sobie uswiadomia, zaczna z ta swiadomoscia wychowywac swoje potomstwo i nowe pokolenie mniej "malpio zlosliwe i zawistne" ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 w koncu z calej Polski zjezdza ;) trudno, zeby byli w 2 miejscach na raz :icon_biggrin: ;] To je dobre Panie Frantiszek :buttrock: A Igor niech się odczepi od facetów w czapkach, ja muszę nosić berecik bo zatoki dokuczają, a jak go położę na siedzeniu to spada przy hamowaniu, jedyne słuszne i naturalne miejsce jest na głowie :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi_MuZ Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 W Warszawie jest git najgorzej jest w małych iastach ja jeżdżę po Kępnie to ludzie dostają szału jak widzą motocyklistę który ich jeszcze mija w korku. Ostatnio koles puszką na zatłoczonym skrzyżowaniu skręcał w lewo i zamiast dojechac do osi conajmniej to widząc mnie z tyłu stanął na środku, nie mogłem go ominąć aniz prawej ani z lewej. Oczywiscie dwa auta za nim stały prawidlowo ale jak widzial mnie w prawym lusterku to zjechal na prawo zebym nie mogl odjechac ze skrzyrzowania :icon_exclaim: Cytuj http://bikepics.com/members/ludi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zajeżdżanie drogi to jeszcze nic. W stolicy wszystko jest możliwe... Ja jeszcze tylko czekam na otwarające się drzwi w jednym z samochodów stojących w korku... Wtedy będzie jazda - oczywiście nikomu nie życzę takich wrażeń :icon_exclaim: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Monia - musisz starszego pana uswiadomic ze przepisowo jezdzi się prawym pasem tak jak L-ki dopiero w razie koniecznosci zmieniasz pas na lewy. Dziadzuś by oblał po 5 minutach egzaminu :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) ...Ostatnio koles puszką na zatłoczonym skrzyżowaniu skręcał w lewo i zamiast dojechac do osi conajmniej to widząc mnie z tyłu stanął na środku, nie mogłem go ominąć aniz prawej ani z lewej. Oczywiscie dwa auta za nim stały prawidlowo ale jak widzial mnie w prawym lusterku to zjechal na prawo zebym nie mogl odjechac ze skrzyrzowania :clap: I takie sytuacje sie zdarzaja, ale powiedz mi, gdzie w kodeksie masz ta wzmianke, ze stojace auto am zjechac na bok abys Ty mogl przejechac ? Chyba troche za duzo oczekujesz. Nastapila tyka a nie inna sytuacja i trzeba z nia zyc. Nowe skrzyzowanie, nowe szczescie. Co do facetow w nakryciach glowy to jak widze malolata w kepi " na bakier " to lekko mnie nosi. Nie moge byc pewny czy ten pacjet przypadkiem juz dzisiaj czegos nie konsumowal :icon_exclaim: . Kursant jak mi wsiada do auta i ma kepi to :banghead: :evil: Edytowane 8 Września 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi