Stifler Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 GSXARTUR poc o chcesz tuningować takiego sprzęta ? umiesz bardzo dobrze jeździć? lepiej potrenuj jeżdżenie niż tuningowanie. A tuning też się wiążę z tym że trzeba częściej robić remonty silnika co nie jest zbyt tanią żeczą! O czym Ty mówisz?? W takich motocyklach nie robi się remontów silnika tylko sie wymienia silniki jak już... Znam Artura i wiedz, że umie jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSXARTUR Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 CENNA RADA OD 15 LATKA JEZDZĄCEGO NA ETZ 150 , TAK ?? SZCZERZE TO ZANIM SIE URODZIŁEŚ TO TEZ JEŹDZIŁEM NA ETZ 150................................. I TROSZKE ROZUMIEM TWOJE ZDZIWIENIE-WSZYSTKO PRZED TOBĄ :-) SIEMA-PODOBA MI SIE TUTAJ :-) WIARA JEST NIESAMOWITA :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a czy zalezy Ci na czymś konkretnym apropo wzmacniania silnika?? chcesz jeździć na kole?? jakaś konkretna zachcianka?? czy tylko to tak dla podbudowania swojego ego:) ja bym zawiwestował w komplet dysz tuningowych do tego motocykla, chyba najtańsze i najlepsze rozwiązanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To seryjna cybyry nie chce z gazu na koło iść? :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Ludzie ! Po co te zbędne posty? Facet chce pobawic się z silniekm w CBR - jego sprawa.Widocznie sprawia mu to przyjemność.Chce mieć mocniejszą CBR- jego sprawa.Gdybym miał kaskę i taki motocykl to też bym się może pobawił w tuning/modyfikacje silnika.Przecie on swoją maszynę chce przerobic a nie Wasze sprzety :banghead: Jedni tuningują samochody a inni motocykle.Pozdrawiam Edytowane 9 Września 2007 przez Leon84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 O czym Ty mówisz?? W takich motocyklach nie robi się remontów silnika tylko sie wymienia silniki jak już... Znam Artura i wiedz, że umie jeździć... Jak uważasz że umie dobrze jeździć to niech tak zostanie. A czy nie będzie lepiej kupić nowy mocniejszy moto? ja na miejscu Artura bym zaoszczędziła kasę na tym tuningu sprzedał moto i kupił mocniejsze. Wg. mnie taki tuning jest mało opłacalny.zgadzam się w 100%, mi by się nie chciało bawić w tuning takiej maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 do takich przeróbek juz naprawde trzeba mieć "łeb" i duzo wiedzieć o samej konstrukcji silnika;] napewno dasie cos poprawić w koncu to tylko masówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Chyba zalozyciel tematu dowiedzial sie wszystkiego.ozi159 - ludzie maja rozne zachcianki, niekoniecznie logicznie uzasadnione.Zamykam. Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi